تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: خرید خودرو نو یا کارکرده تا 140

اگه نباشه جاش خالی می مونه siamak_kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض خرید خودرو نو یا کارکرده تا 140

برای خانواده میخوام اما خوب جوان پسند هم باشه.....تو سفر اذیت نکنه....نرم باشه...با کیفیت باشه و کم اسطهلاک.....طراحی داخل و خارجش زیبا باشه....حد اقل 5-6 سال خرج نداشته باشه

خودم بین تویوتا کمری gl و کرولا نو و اسپورتیج 2014 یا 2013کار کرده موندم....آیا اسپورتیج میتونه تا 5-6سال راحت و بدون مشکل کار کنه....آیا تو سر بالایی برای سبقت کم نمیاره....کیفیت کمری و کرولا رو قبول دارم اما با قیافش مشکل دارم هر چند قیافه اولویت دوم نسبت به کیفیته برام....کیفیت اسپورتیج هم برام سواله که تا چند وقت مشکل فنی پیدا نکنه؟!!!

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رنو سفران 2000 صفر !

3. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه نظر من اگه میخوای جادار و بزرگ باشه
    تویوتا کمری gl 2015 اسپشیال
    اگه میخوای جمع و جور تر باشه
    کرولا gli 2015
    البته چون گفتین خانواده همون کمری بهتره

5. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رنو که حدود 150 قیمتشه....کمریgl2015 هم به چشم نخورده،اکثرا 2014 هستن...پس شما اسپورتیج رو پیشنهاد نمیکنین دوستان
    آیا کمری gl اگه روش آپشن بسته بشه نسبت به، کمری اسپشیال با کروز و سنسور،ارزش خیلی کمتری داره؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رنو که حدود 150 قیمتشه....کمریgl2015 هم به چشم نخورده،اکثرا 2014 هستن...پس شما اسپورتیج رو پیشنهاد نمیکنین دوستان
    آیا کمری gl اگه روش آپشن بسته بشه نسبت به، کمری اسپشیال با کروز و سنسور،ارزش خیلی کمتری داره؟
    خیر ، نگین خودرو 143.400.000 میده ! فروش فوری تحویل 30 روزه !

8. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برای خانواده میخوام اما خوب جوان پسند هم باشه.....تو سفر اذیت نکنه....نرم باشه...با کیفیت باشه و کم اسطهلاک.....طراحی داخل و خارجش زیبا باشه....حد اقل 5-6 سال خرج نداشته باشه

خودم بین تویوتا کمری gl و کرولا نو و اسپورتیج 2014 یا 2013کار کرده موندم....آیا اسپورتیج میتونه تا 5-6سال راحت و بدون مشکل کار کنه....آیا تو سر بالایی برای سبقت کم نمیاره....کیفیت کمری و کرولا رو قبول دارم اما با قیافش مشکل دارم هر چند قیافه اولویت دوم نسبت به کیفیته برام....کیفیت اسپورتیج هم برام سواله که تا چند وقت مشکل فنی پیدا نکنه؟!!!

بهترین خودرو برای شما کیا اپتیما هست . خودرویی با کیفیت و بسیار زیبا و جذاب .
    کمری بازار خوبی نداره و ظاهرش اصلا جالب نیست .

10. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آیا کیفیت اپتیما ،قابل قبول هست؟ آسا تا 5_6سال میتونه بدون مشکل کار کنه و به سر صدا نیفته...من از دوستی شنیدم که میگفت،اپتیما، نسبت به کمری ،تو دست اندازا،خیلی ضربه رو میشه حس کرد،و میگفت چون دسته موتور بر خلاف سایر ماشین ها،به جای این که رو شاسی نصب بشه،رو کمک ها نصب شده که باعث میشه که صدای موتور تو اتاق خیلی کمتر نسبت به بقیه ماشین ها شنیده بشه.

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آیا کیفیت اپتیما ،قابل قبول هست؟ آسا تا 5_6سال میتونه بدون مشکل کار کنه و به سر صدا نیفته...من از دوستی شنیدم که میگفت،اپتیما، نسبت به کمری ،تو دست اندازا،خیلی ضربه رو میشه حس کرد،و میگفت چون دسته موتور بر خلاف سایر ماشین ها،به جای این که رو شاسی نصب بشه،رو کمک ها نصب شده که باعث میشه که صدای موتور تو اتاق خیلی کمتر نسبت به بقیه ماشین ها شنیده بشه.
    هرخودرویی سواری خاص خودش رو داره . اپتیما از نظر کیفی در رده خیلی خوب هست اما بازهم تویوتا کیفیت برتری داره .
    الان سوناتا ۲۰۰۷ بعد از ۸ سال کار هنوز توی بورس هست خیلی خوب کار میکنه و کیفیت قابل قبولی داره اپتیما که جای خود داره .
    شخصا با وجود کیفیت بالاتر نامحسوس کمری اپتیما رو ترجیح میدم . کلاس و زیبایی هم ملاک مهمی هست که کمری از اون کاملا بی بهره هست .
    این موضوع درمورد کرولا صدق نمیکنه . میتونید به کرولا هم فکر کنید . ماشین زیبا و جذابی هست و کیفیتش هم که دیگه تویوتاست .

13. 3 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کرولا ( حتی GLI ) خیلی کم آپشنه نسبت به هم رده های خودش مثل سراتو 2015 ، آدم زورش میاد 138 تومن بده پاش !

15. 2 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی کیفیت اپتیما نسبت به سوناتا بهتره؟ کسی تجربه رانندگی با اپتیما و سوناتا و کمری رو داره؟کرولا با موتور 1800 برای یه راننده معمولی،که فقط بالا ترین خواستش از ماشین،کشش خوب تو سر بالایی(مثل جاده چالوس) هست ،رو داره؟اصلا میخوام کلا اختلاف موتور 2500 رو با 1800 یا 2000 رو بدونم.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •