سلام به همه دوستانی که اینجا کمک میکنن و به سوالات جواب میدن... فکر نکنم هیچ کسی اندازه من بدشانس باشه :( کلی مریضی پیدا کردم که اینجا مطرح کردم و خوشبختانه اون مسائل حل شد ولی حالا یه مشکل جدید و داستان از این قراره که:
چندروزی میشد که حس میکردم نقطه سیاه رنگی از جلوی چشم راستم رد میشه اینو توی روز و روشنایی متوجه شدم بعضی موقع ها هم همراه با یه خط که موافق حرکت چشم اونم حرکت میکنه. خلاصه بعد از یه جستجوی ساده تو اینترنت متوجه شدم که دچار مگس پران شدم و فهمیدم که متاسفانه از قرار معلوم درمان هم نداره و باید یه عمر باهاش ساخت اخه من همش 25 سالمه البته خب نزدیک بین هم هستم. خلاصه واقعا اعصابم خورده امروز هم چشم پزشکی رفتم که با چراغ قوه و یه دستگاه کامپیوتری داخل چشم رو نگاه کرد و گفت مشکلی نیست ولی باید بهش فکر نکنی و ممکنه در اثر فشار به چشم مثل بلند کردن جسم سنگین بوجود اومده باشه. البته قطره توی چشمم نریخت و گفت اگه جرقه هم داشتی اون وقت باید بیشتر بررسی بشه که جرقه ندارم فقط همین نقطه سیاه هست ولی هضمش واقعا واسم سخته که یکسره یه چیزی از جلوی چشمم رد بشه نمیدونم باید چکار کنم یعنی واقعا راهی براش نیست دوستان؟ البته بگم کم خوابی هم یه مدت زیاد داشتم و اگه میدونستم قراره همچین بلایی سرم بیاد هیچ وقت نمیزاشتم اینطوری بشه :(