سلام
بنده چند وقته متوجه شدم كه cpuz و برنامه هاي مشابه پردازنده ي منو به صورت 6x333mhz نشون ميده كه ميشه ٢٠٠٠mhz اما cpu q9550 2.83 ghz هست
نميدونم مشكل چيه حتي توي بنچماركها هم باز بالاتر از ٢٠٠٠ نميره.
ممنونم ميشم راهنماييم كنيد.
سلام
بنده چند وقته متوجه شدم كه cpuz و برنامه هاي مشابه پردازنده ي منو به صورت 6x333mhz نشون ميده كه ميشه ٢٠٠٠mhz اما cpu q9550 2.83 ghz هست
نميدونم مشكل چيه حتي توي بنچماركها هم باز بالاتر از ٢٠٠٠ نميره.
ممنونم ميشم راهنماييم كنيد.
یعنی پردازنده هم تحت فشار بزارید فرکانس از 2 گیگاهرتز بیشتر نمیشه ؟ اگه اینطوری هست ابتدا تنظیمات power option رو بررسی کنید که روی حالت power saving نباشه
اگر مشکلی نبود تنظیمات بایوس رو یک بار دیفالت کنید و درصورتی که نیاز بود دستی در بایوس فرکانس رو تغییر بدید راه بعدی آپدیت بایوس مین است
علت های سخت افزاری هم میتونه از دمای بالای پردازنده مدارتغذیه مین و پاور باشه
نه زیر فشار هم بالا نمیرهاینم 2 تا اسکرین شاات
البته یه بار سیتسم هنگ میکرد فهمیدم که دمای cpu بالاست
بعد تمیز کردم و سیلیکون جدید زدم خوب شد
ممکنه به خاطر اون دفعه این مشکل پیش اومده باشه ؟
Last edited by Mr.K2; 07-03-2015 at 11:06.
نه اگه الان دما مساعد است دیگه مشکل از دما نیست موارد دیگرو که گفتم بررسی کردید؟ پارامترهای مصرفی توان پردازنده در بایوس هم فعال باشه ....
بله ممنونم توی بایوس load optimized defaults رو زدم و موقع بالا اومدن سیستم درست شد یعنی 333.4X8.5 رو نشون داد اما بازم توی ویندوز و توی CPUZ همون مالتیپلایر 6 رو نشون میده، همون 2000Mhz
الان تو بایوس فرکانس پردارنده رو درست زده؟ اگه تو بایوس درست باشه ولی نرم افزار cpu-z اشتباه زده باشه میتونه از باگ خود نرم افزار هم باشه با آخرین ورژنش تست کنید غیر از بایوس چند مورد دیگه هم گفتم مثل اپدیت و بایوس و ... اونهارو هم تست کنید
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
بایوس رو که آپدیت کردم دوباره با cpuz موقع تست گرفتن با super pi تست کردم دیدم که درست شده و فرکانس 2832 رو نشون میده .
ممنونم از راهنماییهاتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)