تاپيك مخصوص بازي Global Operations
تمامي راهنمايي هاي بازي گلوبال اينجا صورت بگيرد .
هر راهنمايي در مورد بازي Global Operation خواستيد اينجا بگيد تا از زياد شدن تاپيك هاي ديگر خودداري شود![]()
عاليه!
به درد بخور بود
خوب
بدك نيست
به دردم نخورد
مذخرف ترين چيزي كه تو عمرم ديده بودم اين تاپيك بود
تاپيك مخصوص بازي Global Operations
تمامي راهنمايي هاي بازي گلوبال اينجا صورت بگيرد .
هر راهنمايي در مورد بازي Global Operation خواستيد اينجا بگيد تا از زياد شدن تاپيك هاي ديگر خودداري شود![]()
اينم چند تا كد :
همه پيش شما ميايند : Z12
برو : Z13
بيا و جونمو زياد كن : Z15
اينم يه راهنمايي:
بازي با تروريست ها : با موفقيت تمام 13 مرحله بازي را در در حالت شاخه اي در هر حالت سختي تكميل كنيد تا حالت شاخه اي دوم باز شود .
نكته : در صفحه حالت شاخه اي دوم روي كلمه Next كليك كنيد تا تمام ماموريت ها باز شود .
عزیز دلم میشه یک نکته جالب رو بگید اینا رو که خودمون می دونستیم اون کد ها رو هم که کاملا واضحا مصلا یکیش میگه : i need madic اين همون زد 15 هست كه مديك مياد خونتو زياد مي كنه اگه ترينر يا رمز يا مرحله جديد يا ورژن بهتر داري خبر بده ...
نه ورژن جديد كه نيومده ولي من يه سرچ هايي كه كردم بازيي كه اسمش نزديكايه اين بازي با كدهاي تقلب اينه كه فكر كنم مطمئن نيستم فكر كنم اين ورژن جديدش باشه اسم بازي اينه:Global Domination
اينم از كد هاي تقلبش:
بار گذاري تمام سيلوها:كد dad را در بازي وارد كرده و دكمه shift را چهار با بزنيد.
سيلو ها داراي موشك: aaawwww را تايپ كنيد
پرواز چند تايي: كد dddww را در بازي وارد كرده و دكمه Shift را دوبار بزنيد
موفق باشيد : week week week
آقا جون تاپيكت مگه مال عمليات گلوبال يا جهاني نيست ! پس چرا درباره چيز ديگه مي نويسي مثل اينكه از اين تاپيك خيري به كسي نميرسه ...
عزيزم Global Operation اسم يك بازيي هست مثل كانتر با كمي تفاوت حالا گرفتي اگه سوالي در مورد اين بازي داري من در خدمتم.
موفق باشيد
مرحله تونل چرا نمي تونم Vip رو آزاد كنم ؟ مشكل از منه يا بايد كليد خاصي رو بزنم ؟
اگه در باره همين بازي گلوبال صحبت ميكني مرحله رو بيشتر توضيح بده منظورت از مرحله تونل مرحله اخريه؟
اگه در باره اونه يا در باره مرحله ديگه خوب توضيح بده.
اگه منظورت اخريه جواب بده تا بگم.
بله عزيز منظورم مرحله آخر كانتر هاست براي تروريست ها آخر نيست ... يه كم درباره سوالم توضيح بديد ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)