جون هر کی دوست دارین کمک کنید![]()
سلام
من گوشیم کا 750 نمیدونم چه مرگش شده هیچ عکسیو تو مموری نمیریزه![]()
یعنی عکس که میگیرم تو مموری سیو نمیشه ولی میتونم تو حافظه گوشی عکس بگیرم و ذخیره کنم
تورو خدا کمک کنید![]()
جون هر کی دوست دارین کمک کنید![]()
سلام
من گوشیم کا 750 نمیدونم چه مرگش شده هیچ عکسیو تو مموری نمیریزه![]()
یعنی عکس که میگیرم تو مموری سیو نمیشه ولی میتونم تو حافظه گوشی عکس بگیرم و ذخیره کنم
تورو خدا کمک کنید![]()
سياوش جان عضويت جديدت رو تبريك ميگم
اول ببين مموريت پر شده يا نه ؟
اگه هنوز جاي خالي داشت يه مستر ريست كن بعد نتيجه رو بگو
در ضمن از اين به بعد اينجا مطرح كن. ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
قانون شماره 3 از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
نام تاپيک از:3- کاربران میبایست در هنگام ارسال سؤالات و مشکلات و پیغامهای خود از یک عنوان مناسب استفاده نمایند. این عنوان میبایست در رابطه با سؤال ، مشکل و یا پیغام ایشان باشد. در غیر اینصورت در حالتی که کاربر جدید باشد به او اخطار داده خواهد شد. در صورت تکرار مکرر این موضوع توسط کاربران چه جدید و چه قدیم ، برخورد جدی خواهد شد. از انتخاب عناوینی از جمله کمک ، تو رو خدا کمکم کنید ، خیلی مهم ، هر کی میتونه جواب بده ، نیاز به پاسخ فوری ، یک برنامه ، چطوری میتونم ، کرک برنامه و جملاتی شبیه به این پیغامها جدا خودداری نمایید که طبق قوانین با شما برخورد خواهد شد. راهنمایی در این زمینه :برای انتخاب موضوع میتوانید از کلمات کلیدی سؤال خود استفاده کنید.
جون هر کی دوست دارین کمک کنید
تغيير يافت به:
چرا عکسهايی که با K750 ميگيرم تو مموری سيو نميشه؟
مرسی مهدی جان ولی من 2 روز هم نیست این گوشیو گرفتمنوشته شده توسط Mehdi_MaX
مموریشم خالیه
بعد اگه ریست کنم همه چی پاک میشه؟؟؟!
![]()
آقا ببخشید من تازه واردم بعدشم حول کرده بودم بعد یه عمری یه گوشیه خوب گرفتیم یه روزه اینجوری شدنوشته شده توسط alex_pk
![]()
![]()
دوست عزیز نگران نباش. چیزی نشده. شما باید تنظیمات دوربینت را تغییر بدی.
وقتي وارد دوربين گوشي ميشي Settings رو بزن بعد آخرين گزينه يعني Save To رو بزن و Memory Stick رو انتخاب كن
![]()
دوستان ميگه تو مموري خود گوشي ميتونه ذخيره كنه يعني اينكه ذخيره شدنش مشكل نداره پس نتيجه ميگيريم كه يا مموريش پره كه ميگه پر نيست يا اينكه گوشي قاطي كرده بايد يه ريست بشه يا اينكه گوشي خيلي قاطي كرده كه بايد يا آپديت بشه يا فلش بشه
ممنون از کمکتون ولی وقتی میزنم تو حافظه گوشی سیو کنه عکس رو سیو میکنه ولی تو Memory Stick که میزنم سیو نمیشه 58 مگ هم جا داره در ضمن فیلم هیی که میگیرم رو میتونم تو مموری سیو کنم فقط با عکس ها مشکل دارمنوشته شده توسط R@R#M@N
Last edited by siavashh; 10-09-2006 at 14:46.
یعنی چه تنظیمی رو باید تغییر بدم !!! هر کاری کردم نشد ببخشید یه خورده خنگمنوشته شده توسط babak-online
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)