تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: تبلت برای مطالعه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض تبلت برای مطالعه

با سلام

من هیچ سررشته ای از تکنلوژی ندارم.سر و کارم با کتب خطی اسکن شده است.تبلتی برای مطالعه pdf کتب می خواهم.تبلتی می خواهم که درست سایز یک صفحه کتاب باشد(نمی دانم میشود8.9 اینچی یا 10).برای اینکه داپم با آن سر و کار دارم می خواهم دارای قابلیت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشد.همینطور جوری باشد که بعد از چندین ساعت مطالعه چشمانم اذیت نشوند.بتوانم از طریق اینترنت بیسیم خانه به وب وصل شوم.

دیگر هیچ امکاناتی نمی خواهم.نه سخت افزار برای بازی نه دوربین نه gps و نه هیچ چیز دیگر.در ضمن قیمتش زیر 800 تومان باشد.
    Last edited by LTGLIUGIUG; 25-02-2015 at 11:09.

اگه نباشه جاش خالی می مونه stabesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    منم مثل شما دنبال یه همچین تبلتی بودم دست آخر axtrom axpad 9p01 خریدم که الان فکر کنم همین قیمتی که شما میگید باشه اما باتریش زود تموم میکرد و بعد از چند وقت خاموش میشدو روی لوگوی اندروید میموند باید ریستش میکردی تا درست بشه چند بارم بردمش نماییندگی ولی دوباره بعد از مدتی همون اتفاق براش میفتاد اینا رو گفتم که مثل من اشتباه نکنید همون موقع تبلت آمازون kindle fire بود که قیمتش 500 تومن بیشتر بود اگر اونو گرفته بودم الان راحت بودم شما هم اگر میتونید یکم بیشتر هزینه کنید و یه محصول با کیفیت بخرید ومثل من ازین تبلتای چینی بی کیفیت نخرید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نوک nook هم کتابخوان تولید میکنه ولی فکر کنم یکم کوچیک باشه مدلهای جدیدشو ندیدم
    موفق باشید
    Last edited by stabesh; 25-02-2015 at 17:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •