دوستان میخوام یک مودم جدید بخرم نظرم روی هواوی هست چون میگن روی دستگاه های مخابراتی سازگاری عالی داره نظرتون چیه در ضمن من از وایرلس استفاده ای ندارم
دوستان میخوام یک مودم جدید بخرم نظرم روی هواوی هست چون میگن روی دستگاه های مخابراتی سازگاری عالی داره نظرتون چیه در ضمن من از وایرلس استفاده ای ندارم
مودم پیشنهادی من d-link 2740U HW/V1 قیمت حدود 85 تومان تو سایت دیجیکالا مشخصات رو ببینیند مودم خیلی خوبی هست وایرلس هم بدردتون میخوره
دوست عزیز وایرلس اصلن به درد من نمیخوره و مودم هواوی رو به این خاطر میگم چون اینترنت من مخابرات هست و تجهیزات مخابراتی هم هواوی به همین دلیل سازگاری بهتری با تجهیزات داره میخوام ببینم دوستان هم این نظر رو دارن اگر نه در اتحاب مودم کمکم کنند
لیست مودم های سازگار با اینترنت مخابرات به این صورت هست :
Model TEST TYPE ردیف Brand Port Capacity Delt Test Down stream Speed Up stream Speed Multi pvc Simultaneous PPPOE Connection TR069 Total 1 D-Link DSL-2730U 4FE+wifi Pass Pass Pass Pass Pass feature exist pass 2 D-Link DSL-2750U 4FE+wifi+usb Pass Pass Pass Pass Pass feature exist pass 3 Dlink 2640U 4FE+wifi Pass Pass Pass Pass feature exist pass 4 Dlink DSL-2730u 4FE+wifi Pass Pass Pass Pass feature exist pass 5 IP LINK IP-WDL-RT1T1R 4FE+wifi Pass Pass Pass Pass feature exist pass 6 IP LINK IP-WDL-54R 4FE+wifi Pass Pass Pass Pass feature exist pass 7 IP LINK IP-DL-801 RT 1FE+usb Pass Pass Pass Pass feature exist pass 8 Prolink H5001 N wifi + 1FE Pass Pass pass pass Pass feature exist pass 9 Prolink H5004 N wifi +4FE Pass Pass pass pass Pass feature exist pass 10 Prolink H5204 4FE Pass Pass pass pass Pass feature exist pass 11 Prolink H5200c wifi +4FE Pass Pass pass Pass feature exist pass 12 TP-LINK W8951ND wifi +4FE Pass pass pass pass feature exist pass 13 TP-LINK W8151N wifi +4FE pass pass pass pass feature exist pass 14 TP-LINK W8961ND wifi +4FE Pass pass pass pass feature exist pass 15 Huawei HG532e 4FE+wifi Pass Pass Pass Pass Pass feature exist pass 16 Edimax AR-7284A/AR-7284B 4FE+wifi Pass Pass feature exist pass 17 ERNIX ER5420N 4FE+wifi Pass Pass feature exist pass 18 TCT1 TA04G-R03 4FE+wifi Pass Pass Pass Pass Pass feature exist pass 19 SOLMATE GAN4 1FE+wifi Pass Pass Pass Pass Pass feature exist pass 20 TRENDnet TEW-719BRM wifi +4FE Pass Pass Pass Pass feature exist pass 21 IP LINK IP-WDL-RT1T1R wifi +4FE Pass Pass Pass Pass Pass feature exist pass
اینم منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از بهترین مودمهای سیمی دی لینک وتندا هست.هردوبرند رو دارم با گارانتی زیرقیمت خرید میفروشم.بدلیل تغییرشغل.27 تومن هزینه ارسال باخودتون.از بیرون تهیه کنید 38-40تومن هست.تبریزهم باشید حضوری بهتون میدم.ضمنا از اسیاتک که بهترین سرویس دهنده کشورهست اگر اینترنت بگیرید 20هزار تومن بن تخفیف داره.این لینک هم ببینید بد نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ولی انگاز بین این هواوی بهتر هست
هوآوی کلا در زمینه ارتباطات برند خوبیه و آینده خوبی هم خواهد داشت
ممنون که شما هم عقیده هستین ببن دیگر دویتان نظر شما رو دارند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)