سلام خدمت دوستان عزیز دوتا مشکل داشتم ممنون میشم یه راهنمایی بکنید
1. من با خوردن بعضی از میوه ها مشکل دارم مثلا از ده دوازده سالگی نمیتونستم سیب بخورم وقتی میخوردم حدود یه ربع بیست دقیقه حالت تهوع میرفتم و از اون موقع تا حالا لب به سیب نزدم اولش فکر کردم من فقط به اون میوه حساسیت دارم ولی مشکلم بدتر شد تا اینکه الان دیگه تقریبا بیشتر میوه هارو نمیتونم بخوردم. فقط موز و خیار و نارنگی و گیلاس و پرتقال کمی میتونم بخوردم که اونم یکم زیاد باشه دیگه نمیتونم بیشترین حساسیت رو هم به گوجه سبز هلو و و زرد آلو و این گروه میوه ها دارم. واقعا دیگه تححملش سخته وقتی میبینم بقیه خیلی راحت میتونن این میوه هارو بخورم ولی من نه. دو سه بار به دکتر عمومی رفتم ولی اوناهم یه سری دارو دادن که الان یادم نیست ولی اثر نداشتن ولی دکتر متخصص تا حالا نرفتم.
2. حدود دو سه ماهی میشه که وقتی غذا میخورم زود احساس سیری میکنم نه اینکه نتونم دیگه بخورم معدم قبول میکنه انگار دیگه غذا پایین نمیره. این حالت با احساس سیری که آدم دیگه نمیتونه به خوردن غذا فکر کنه فرق میکنه. نمیدونم منظورم رو درست رسوندم یا نه.
همیشه هم وسط غذا یه دفعه غذا انگار سر معدم گیر میکنه و حالت تهوع میگیرم و نفس کشیدنم سخت میشه انگار دارم خفه میشم و باید چند دقیقه صبر کنم تا غذا پایین بره و ادامشو بخورم
لطفا یه راهنمایی تو این موارد بکنین تا بدونم مشکلم چیه و دکتر متخصص مناسبی براش انتخاب کنم
ممنون