تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: routing بین مودم وایرلس و کابلی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ول شهر!

14 routing بین مودم وایرلس و کابلی

با سلام به همه ....

ما یک دستگاه DVR (برای دوربین مدار بسته داریم) که به راحتی میشه اون رو به لپ تاب با کابل وصل کرد و اونم تصاویر رو انتقال میده. از طرف دیگه یه مودم داریم که وایرلسه (حالا هر مدلی که در نظر بگیرد). می خوام ببینم میشه DVR رو با کابل به مودم وصل کرد و مودم هم داده ها رو با وایرلس به لپ تاب بفرسته؟!
    واسه این کار آی پی بین DVR و مودم رو ست می‌کنیم. از سمت دیگه بین مودم و لپ تاپ هم کانکشن وایرلس میزنیم. اما نکته اینه که آیا مودمی هست که بتونه بین این دو روتینگ کنه؟! ینی داده هایی که از کابل میاد رو روی وایرلس share کنه؟! اگه هست روی چه حالتی باید باشه؟! Bridge؟؟!

ممنون میشم دوستانی که اطلاعاتی دران کمک کنن..
    اگه مودم خاصی واسه این کار هست معرفی کنید که دیگه عالی میشه...

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

با سلام به همه ....

ما یک دستگاه DVR (برای دوربین مدار بسته داریم) که به راحتی میشه اون رو به لپ تاب با کابل وصل کرد و اونم تصاویر رو انتقال میده. از طرف دیگه یه مودم داریم که وایرلسه (حالا هر مدلی که در نظر بگیرد). می خوام ببینم میشه DVR رو با کابل به مودم وصل کرد و مودم هم داده ها رو با وایرلس به لپ تاب بفرسته؟!
    واسه این کار آی پی بین DVR و مودم رو ست می‌کنیم. از سمت دیگه بین مودم و لپ تاپ هم کانکشن وایرلس میزنیم. اما نکته اینه که آیا مودمی هست که بتونه بین این دو روتینگ کنه؟! ینی داده هایی که از کابل میاد رو روی وایرلس share کنه؟! اگه هست روی چه حالتی باید باشه؟! Bridge؟؟!

ممنون میشم دوستانی که اطلاعاتی دران کمک کنن..
    اگه مودم خاصی واسه این کار هست معرفی کنید که دیگه عالی میشه...
    سلام.
    تا جایی که من اطلاع دارم سیستم اینطوری هست که اینترنت به روتر وصل میشه و DVR هم به روتور وصل میشه . یه سری تنظیمات داره DVR که البته من نمیدونم. ولی بعد از ارتباط DVR با روتر و اتصال روتر به سوییچ و اتصال سوییچ به کلاینت ٬ میشه دوربین های داخل شبکه رو دید.
    البته من کاملا دقیق مطمئن نیستم ولی به نظر من درستش باید این باشه !

البته باید دوربین هاتون هم مشخص باشه چی هست . احتمالا آنالوگ باید باشه ! درسته‌؟

3. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بله باید بشه.. چیز خاصی نیس.. مودم نقش سوییچ یا اکسس پوینت رو هم همزمام انجام میده... کلا سه تا دستگاه شما با هم شبکه اند

5. این کاربر از mahla_EEL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ول شهر!

پيش فرض

خیلی ممنون از پاسخ دوستان

سلام.
    تا جایی که من اطلاع دارم سیستم اینطوری هست که اینترنت به روتر وصل میشه و DVR هم به روتور وصل میشه . یه سری تنظیمات داره DVR که البته من نمیدونم. ولی بعد از ارتباط DVR با روتر و اتصال روتر به سوییچ و اتصال سوییچ به کلاینت ٬ میشه دوربین های داخل شبکه رو دید.
    البته من کاملا دقیق مطمئن نیستم ولی به نظر من درستش باید این باشه !

البته باید دوربین هاتون هم مشخص باشه چی هست . احتمالا آنالوگ باید باشه ! درسته‌؟
    والا منم دقیق جزئیات دقیق دستگاه ها رو نمی‌دونم. از طرف کسی دارم سوال میکنم.
    آره با سوئیچ و روتر که میشه. می خوام ببینم با مودم هم میشه؟!
    مودم خودش روتر هم هست دیگه؟!
    بله باید بشه.. چیز خاصی نیس.. مودم نقش سوییچ یا اکسس پوینت رو هم همزمام انجام میده... کلا سه تا دستگاه شما با هم شبکه اند
    آره دقیقا باید سه تا دستگاه شبکه بشن...

من خودم مودم وایرلس ندارم. روی چه حالتی باید باشه که مودم اطلاعات رو sharre کنه بین دو تا سیستم؟! یا یه قسمت برای share کردن داره؟
    Last edited by shozdeh; 20-02-2015 at 16:11.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کار خاصی نمیخاد انجام بدی - فقط اینکه ip ها باید توی یک رنج باشن -- مودم هم که باید pppoe یعنی حالت auto connect تنظیم شده باشه

8. این کاربر از mahla_EEL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •