سلام دوستان خسته نباشید
من دو روزی میشه این لپ تاپو خریدم کلا تجربه اولم از خرید لپ تاپه چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید
اولیش که خیلی نگرانم کرده pes 15 رو نصب کردم بازی رو گذاشتم رو رزولوشون اخر اصلا تیک نمیزنه اما بعضی موقع ها این error میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بهش توجه نکنم مشکلی پیش نمیاد واسه لپ تاپ و ویندوز یا حتما باید کنسلش کنم
بعد تا حالا من هر چی بازی نصب کردم روش نه گفته همشم رو HIGH اجرا کرده اما وارد تنظیمات PES میشم مشخصات گرافیکو این زده یعنی ویدیو رمم 1 گیگه؟! مگه نباید 4 گیگ باشه
فارکرای 4 که رو HIGH اجرا کرد راحت یعنیب pes سنگین تره؟!!
دوم معمولا سمت راست لپ تاپ همیشه خیلی خنکه اما سمت چپ بالا تو کارای عادی و وبگردی داغ نیست اما به خنکی سمت راست نیست و در اجرای بازی های سنگین داغ میشه
الان برام سواله چرا سمت راست داغ نمیشه اما سمت چپ داغ میشه؟ صدای فن از هر دو طرفم میادا اما امکام داره فن سمت چپ خراب باشه؟ بزارید با عکس جاشو نشون بدم
بعد من گفته بودم یه کولپدم برام بزاره روش که مدل N550 LOGITECH گذاشته که فن نداره اما خودش میگه خنک کنندست این که فن نداره چطوری خنک میکنه؟ اسپیکرم داره که متاسفانه درایوراش با ویندوز 8.1 سازگاری نداره
باطریش که در نمیاد مشکلی نداره یعنی جریان برق خرابش نمیکنه ؟
این دیگه اخرین سوالمه چقد رو گرافیکش واسه اجرای بازی های روز در سطح MEDIUM حساب کنم؟ منظورم اینه کم نمیاره؟
بازم معذرت میخوام انقد سوال پرسیدم اخه خیلی نگرانم میترسم انتخاب اشتباهی کرده باشم