تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: تعبیر خواب

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

14 تعبیر خواب

سلام . من خواب دیدم که تو شهری که بابا و مامانم زندگی میکنن زلزله اومده و خونه از یک طرف کح شده بعد من و خواهرم رفتیم اونجا کمک وسایل رو از تو کمد و .. جکع میکنیم که از اون شهر بریم.. توی این خوابم 2 آقا که یکیشون داماد بابام و یکیشونم از اقوام نزدیک بابام(مثلا پسر عمو ,,پسرعمه,,,پسرخاله) رو دیدم
    میخوام بدونم تعبیرش چیه خیلی برام مهمه
    لطفا میدونید لطف کنید کنید بگید

2. این کاربر از 1sina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hamid2545's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    خوانسار

پيش فرض تعبیر خواب ؟

تعبیرحواب : روانشناختی یا خرافاتی ؟‌
    از نظر علم امروز تعبیر خواب به معنای آن که از آینده خبر بدهد و با ماوراءالطبیعه در ارتباط باشد و ...و یا تعبیری که در کتب تعبیر خواب و یا سایت هائی اینچنینی آمده همچون این که آب نشانه روشنی و... است مورد قبول نیست و خرافات محض است علت خواب دیدن همان افکار و اندیشه هائی است که در مدت زمات زندگی خود داشته اید و بسیاری از آنها ظاهرا فراموش شده اند و در خواب به سراغ شما می ایند و یا استرس ها و .... که داشته اید. طبق علوم روانشناخی جدید مضامینی همچون ضمیر خود آگاه و ناخودآگاه می تواند به ما درک درست تری از واقعیت رویا بدهد.از این رو است که تعبیر روانشناخی خواب اهمیت پیدا می کند .
    تعبیر روانشناختی خواب : از نظر روانشناسی رویاها می تواند به ما و روانشناسان و روانپزشکان و مددکاران کمک بسزائی در درک روحیه و پیدا کردن بیماری های پنهان روانی و مداوای آنها کند پس رویاها را بی اهمیت نگیریم و برای تفسیر آنها به خرافات متوسل نشویم رویا های معمولی اکثرا هیچ چیز خاصی ندارند ولی رویاهائی که مرتب به سراغ ما می آیند و یا بعضی کابوس های شبانه تکراری باید با دقت مورد بررسی قرار بگیرند و البته بهتر است متخصص روانشناسی (روانشناس و روانپزشک) این کار را انجام دهد و با آنها مشورت کنیم مثلا دوستی داشتم که مرتب خواب می دید پرنده های کوچک را گرفته و شکنجه می کند وقتی با روانپزشک مشورت کرد متوجه شدیم او خودرا در مرگ خواهرش که ناشی از بیماری بود مقصر می دانست و احساس گناه می کرد (زیرا فکر می کرد در رساندن او به بیمارستان و مداوای سریعتر کوتاهی کرده)در حالی که بهیچ وجه مقصرنبود با پی بردن به این موضوع و تفهیم آن ازاحساس گناه اوکاستیم .

بنابراین تعابیر خواب به ان مفهومی که با ماورائ الطبیعه در ارتباط باشد و...خرافات است ولی از نظر روان شناختی تعابیر مهمی می تواند داشته باشد . اگر چه اکثرا هیچ مظمون خاصی ندارند .

Last edited by Hamid2545; 25-02-2015 at 15:56.

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    خوانسار

پيش فرض

سلام . من خواب دیدم که تو شهری که بابا و مامانم زندگی میکنن زلزله اومده و خونه از یک طرف کح شده بعد من و خواهرم رفتیم اونجا کمک وسایل رو از تو کمد و .. جکع میکنیم که از اون شهر بریم.. توی این خوابم 2 آقا که یکیشون داماد بابام و یکیشونم از اقوام نزدیک بابام(مثلا پسر عمو ,,پسرعمه,,,پسرخاله) رو دیدم
    طبق آنچه توضیح دادم رویاها هیچ ارتباطی با ماورالطبیعه و آینده ندارند بنابراین خیلی راحت می گم دنبال خرافات نروید ولی اگر این رویا مرتب به سراغ شما می آید شاید ناشی از استرس و اظطراب و یا ترس شما از حوادث طبیعی همچون زلزله و... باشد . با توجه به این که حوادث وحشتناک زلزله ( همچون زلزله بم ) در این سال ها در کشور ما مرتب اتفاق می افتد و با توجه به هشدارهای مکرری که درمورد احتمال زلزله در تهران (اگر ساکن تهران هستید) که مرتب از طرق مختلف به مردم می دهند (و البته درست هم است) این ترس و اضطراب در خیلی ها وجود دارد و می تواند در موقع خواب منجر به این قبیل رویاها شود و وقتی تصادفا بعد از این رویاها زلزله ای اتفاق بی افتد با توجه به جمعیت میلونی زیادی که شب ها این خواب ها را می بیند طبیعی است که رویای خیلی ها با این حادثه ها توام شده و اعلام می کنند که ما قبلا خواب انها را دیده ایم .
    بنابراین , این رویا فقط ناشی از ترس و استرس خود شما از زلزله است و تعبیر دیگری ندارد بد هم به خودتان ندهید . و دنبال خرافات هم نروید در مورد خواب دیدن و رویاکتب و مقالات مختلفی وجود دارد می توانید انها را هم مطالعه کنید .

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    خوانسار

پيش فرض

باز خوانی یک رویا
    برای آن که متوجه شوید رویا هیچ ارتباطی با اینده ندارد بلکه اعمال ما و دیگران است که آینده را می سازد به داستان زیر در مورد یک رویا دقت کنید :
    یک کارمند به شهر کوچکی منتقل شده بود از همان ابتدا از آن شهر خوشش نمی آمد و نمی خواست برود زیرا در مورد ان شهر چیزهای ناخوشایندی قبلا شنیده بود . ولی دستور مافوق بود و نمی شد کاری کرد .
    شب قبل در خواب دید که به شهر مورد نظر رفته همه مردمش بدجنس هستند صاحبخانه با او بنای ناسازگاری را می گزارد مردم محل به او تعدی می کنند در اداره روابطش با همکاران و مافوقش و ارباب رجوع بهم می ریزد اعصابش خورد می شود دعوایش می شود. کار او به کلانتری و زندان کشیده می شود و اخراج می شود و... مصیبت های دیگری به او روی می آورد و....
    صبح که از خواب بیدار می شود با روحیه ای درهم شکسته به شهر محل کارش می رود چون نسبت به مردم شهر از همان ابتدا نظر مساعدی نداشت و رویای دیشبش هم مزید بر علت شده بود روی خوشی به دیگران نشان نمی دهد و خودش رفتار خوبی ندارد بنابراین دیگران هم با او به گرمی رفتار نمی کنند ( برخورد دیگران با هر شخص مقدار زیادی ناشی از رفتار خود اوست ) و او هم بدتر می کند و همینطور پیش می رود تا بسیاری از مصائب که در خواب دیده بود به واقعیت می پیوندد و او بیشتر به خواب اعتقاد پیدا می کند و همه جا می گوید من قبلا خوابش را دیده بودم و می دانستم و...درحالی که تمام اتفاقات ناشی ازرفتار خود او بود .
    ممکن است این داستان واقعیت نداشته باشد ولی بخوبی بیان می کندرویاهائی که مثلا آینده را پیش بینی می کنند چگونه عمل می کنند .

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

اگر به ما اتهام همه جا نظر دادن و غیرتخصصی حرف زدن رو نزنن!
    و درصورتی که قضیه رو جدی نگیرید
    الکی مثلا من معبرم

زلزله یعنی اتفاق و حادثه
    اگر فقط خانه شما لرزید این مشکل تنها برای خانواده شما حادث میشه
    اگر کل شهر زلزله بود و این حرفا خب خبر از یک اتفاق عمومی میده...
    اگر سقف خونه بریزه یا دیوارش بریزه احتمالا یکی از اعضای خانواده بیمار خواهد شد
    در کل بهتره زیاد جدی نگیرید اگر زیاد به تعبیرخواب اهمیت بدید همین استرس میتونه موجب دیدنه خوابهای اشفته بشه براتون...

7. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •