تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: فروید، سیگار برگ و سرطان دهان

  1. #1
    حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف
    پست ها
    5,812

    پيش فرض فروید، سیگار برگ و سرطان دهان




    زیگموند فروید، عصب شناس سرشناس اتریشی که پدر علم روانکاوی شناخته می شود، در فوریه 1923 به دلیل افراط در کشیدن سیگار برگ، دچار سرطان دهان شد. او ابتدا این مسئله را به صورت راز نگه داشت اما بالاخره موضوع را با یکی از دوستانش که جراح بود، در میان گذاشت. دکتر به او گفت که توده باید برداشته شود. فروید با یک متخصص پوست که از دوستانش بود نیز مشورت کرد و از زبان او شنید که حتما باید سیگارش را ترک کند اما او نیز درباره جدی بودن سرطانش چیزی نگفت. فروید بعد از مدتی به دیدن پزشکی رفت که سرطان او را تهاجمی تشخیص داده بود و از زبان او نیز شنید که برای جلوگیری از رشد سرطانش باید سیگار را ترک کند. بالاخره توسط یک متخصص گوش، حلق و بینی که فروید صلاحیت فردی، اجتماعی نه پزشکی او را زیر سوال برده بود، تحت درمان قرار گرفت.
    او قبل و بعد از عمل دچار خونریزی شد و به سختی از مرگ جان سالم به در برد. پس از عمل هم به صورت مرتب توسط جراح اولش ویزیت شد. در اثنای همین ویزیت ها متوجه شد که عمل های بعدی نیز باید انجام بگیرد اما جراحش از گفتن این حقیقت به فروید خودداری می کرد چرا که فکر می کرد اگر او متوجه مسئله شود، ممکن است دست به خودکشی بزند.

    بالاخره اواسط سپتامبر 1939 سرطان سقف دهان فروید باعث درد شدیدی شد و پزشکان به او اعلام کردند که توده اش قابل جراحی نیست. آخرین کتابی که او خواند، چرم ساغری بالزاک بود که باعث شد مدتی از ادامه درمان سر باز بزند اما بالاخره مدتی بعد نزد پزشکش رفت و به او گفت: «قرارمان را که فراموش نکرده ای؟ من به آخر خط رسیده ام یا نه؟ قرار بود با من صادق باشی و تنهایم نگذاری.» دوستش به او اطمینان داد که قرارشان یادش نرفته و فروید به درمان ادامه داد... پس از کش و قوس هایی بالاخره فروید در 23 سپتامبر 1939 از دنیا رفت.

    آنچه درباره سرطان فروید جالب توجه است، توجه به این نکته است که از زمان تشخیص بیماری اش در فوریه 1923 تا زمان مرگش در 23 سپتامبر 1939 او به مدت 16 سال با سرطانش جنگید و توانست بیماری اش را مدیریت کند.


    منبع : مجله سلامت

  2. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •