تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: یک سوال در رابطه با راه اندازی سایت خبری

داره خودمونی میشه mosili's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    NeverLand

14 یک سوال در رابطه با راه اندازی سایت خبری

سلام دوستان .
    بنده دارم روی یک سایتی کار میکنم و قصد راه اندازیش رو دارم که مثل Khabarfarsi.com و Shahrekhabar.com و اینجور سایت ها ... خبرها رو از منبع اصلیشون کپی میکنه و به وبسایت من منتقل میکنه و پایین هر مطلب هم لینک منبع رو ذکر میکنه .
    خبرها از سایت های خبری مجاز دولتی مثل yjc.ir , isna.ir , farsnews.com و اینجور سایت ها جمع آوری میشه پس توی درست بودن و معتبر بودن خبرها شکی نیست . و مورد دیگه اینکه توی اینجور وبسایت های خبری دولتی ، هیچگونه مطالب ضد نظام جمهوری اسلامی ارسال نمیشه .
    سوالات من اینه که :
    آیا مشکلی برام پیش نمیاد اگر یک وبسایت این شکلی راه اندازی کنم و روش کار کنم تا بیاد جزو سایت های خبری برتر ؟ منظورم مشکلات سیاسی و حقوقی هست که گیر بدن و اینا ...
    دوم اینکه اگر خبر اشتباهی توی اون سایت ها منتشر بشه و سریعا پاک یا ادیت کنن ولی توی سایت من به همون شکل اولیه بیاد و ذخیره بشه ، مشکلی برای من پیش میاد ؟
    الان وبسایت هایی مثل خبرفارسی یا شهرخبر انسان های عادی مثل بنده پشتش هستن یا سایت های نهاد های دولتی و ارگان های وابسته هستش ؟
    من نگرانیم فقط از بابت اینه که این وبسایت خبری هستش . اگر وبسایت تفریحی بود نهایتش فیلتر کردن اون سایت بود . ولی وبسایت خبری میتونه مشکلات حقوقی زیادی در پی داشته باشه . دوستان کسی اگر اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه منو .

2. این کاربر از mosili بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه IR Brand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

اینجور سایت ها هیچ آینده ای نداره ، سایت آی فریم بدترین سایتی هست که میتونی بزنی
    همین چند وقت پیش تعداد خیلی زیادی از این سایت های خبری آی فریم اسپم شدن و ایندکس هاشون به ۰ رسید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •