با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
من هر کاری کردم این بازی رو اجرا کنم نشد که نشد. البته اجرا میشه ولی بعد از پخش اون فیلم اول که روشم داره لود میشه سیستم خطا میده و کارت گرافیکم یه پیغام پایین میده (فکر کنم پیغام توقف باشه ).
این خطارو میده:
direct3ddevice::present failed (device removed):
dxgi_error_device_hung(-2005270523)
بعضی وقتا هم خطا نمیده ولی جلوتر از این هم نمیره و یه صفحه سیاه میاد و همون طوری میمونه.
اخرین ورژن دایرکت رو نصب کردم درست نشد. از طریق تنظیمات کارت گرافیک که ایکنش تو دسکتاپ بود خواستم کارت گرافیکمو آپ دیت کنم ولی اونم نوشت آپ دیته.
از تو یکی از سایتا مطلب زیرو پیدا کردم که در رابطه با خطایی بود که سیستم من میده. همه کارایی که گفته بودو کردم ولی بازم نشد.
(ابتدا نرم افزار MSI AfterBurner را دانلود و نصب نمایید . سپس در ادامه نصب نرم افزار Riva Tuner را نیز نصب نمایید . سپس نرم افزار AfterBurner را اجرا نمایید . سپس در پایین صفحه نرم افزار بر روی گزینه Setting کلیک کنید . وارد تب General شوید و گزینه های Unlock Voltage Control و unlock Voltage Monitoring را تیک زده و OK کنید . سیستم را restart نمایید . اکنون بدون مشکل بازی را اجرا نمایید . ضمنا آخرین نسخه درایور کارت گرافیک نیز مورد نیاز می باشد .)
ویندوزم 64 بیتیه (7)
cpu:دو هسته ای g2030
کارت گرافیکم: geforce gt 610
تورو خدا کمک کنید این مشکلم حل شه

. یکی از بچه ها سیستمش عین مال منه ولی cpu مال اون 2020 هستش ولی اون بازیرو اجرا میکرد تو سیستمش
با تشکر