تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: راهنمایی انتخاب گوشی تا مرز یک میلیون و پانصد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض راهنمایی انتخاب گوشی تا مرز یک میلیون و پانصد

سلام
    من قبلا یک تاپیک برای انتخاب گوشی زدم به نتیجه نرسیدم حالا دوباره میزنم شاید به نتیجه برسم

گوشی که می خواهم باید شرایط زیر را داشته باشه

1- رم و پردازنده خوب
    2- دو سیم کارته
    3- دوربین پشت و جلو ، بالا و خوب
    4- تو اینترنت خوب
    5- هنگ نکنه
    6 - ساپورت عالی نرم افزارها
    7- سیستم عامل آندروید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

احتمالان شرایط سخت بود که کسی پیشنهاد نداده

HTC 820Q میگند اشغاله ولی سریع های دیگه اش خوبه چرا ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلام دوست عزیز...اگر چند روز پیش این سوال رو میپرسیدی جواب اول و آخرم galaxy s5 بود اما 2روز پیش متاسفانه s5 رفیقم در دستان من هنگید و دیگه من خودم به شخصه حاضر به خریدش نیستم....1ونیم بدم گوشی که هنگ کنه؟اگر مورد دوسیمکارته بودن رو حذف کنید بنده اکسپریا زد2 که خیلی قیمتش رقابتی شده و گلکسی نوت 3 رو پیشنهاد میکنم....از اچ تی سی هم میتونی غول بی شاخ و دمش که هیچ حرفی واسه گفتن برای کمپانی های دیگه نمیزاره بخری البته من خودم تا حالا از برن اچ تی سی چیزی نداشتم اما اینطور که معلومه خیلی قویه.......اگر گوشی جمع و جور تر هم میخوای میتونی z3 compact بگیری که من به شخصه پیشنهاد نمیکنم!!!
    سوالی بود در خدمتم.......

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    من قبلا یک تاپیک برای انتخاب گوشی زدم به نتیجه نرسیدم حالا دوباره میزنم شاید به نتیجه برسم

گوشی که می خواهم باید شرایط زیر را داشته باشه

1- رم و پردازنده خوب
    2- دو سیم کارته
    3- دوربین پشت و جلو ، بالا و خوب
    4- تو اینترنت خوب
    5- هنگ نکنه
    6 - ساپورت عالی نرم افزارها
    7- سیستم عامل آندروید
    سامسونگ گلکسی s5

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز...اگر چند روز پیش این سوال رو میپرسیدی جواب اول و آخرم galaxy s5 بود اما 2روز پیش متاسفانه s5 رفیقم در دستان من هنگید و دیگه من خودم به شخصه حاضر به خریدش نیستم....1ونیم بدم گوشی که هنگ کنه؟اگر مورد دوسیمکارته بودن رو حذف کنید بنده اکسپریا زد2 که خیلی قیمتش رقابتی شده و گلکسی نوت 3 رو پیشنهاد میکنم....از اچ تی سی هم میتونی غول بی شاخ و دمش که هیچ حرفی واسه گفتن برای کمپانی های دیگه نمیزاره بخری البته من خودم تا حالا از برن اچ تی سی چیزی نداشتم اما اینطور که معلومه خیلی قویه.......اگر گوشی جمع و جور تر هم میخوای میتونی z3 compact بگیری که من به شخصه پیشنهاد نمیکنم!!!
    ببنید اینطور نیست ک شما میگید
    دلیل هنگ s5 چیبود؟ بازم اتفاق افتاد نیفتاد از خیلی جهات میشه نقد و بررسی کرد مشکلو
    آیا اون گوشی دوستتون رام فابریک روشه یا کاستوم ..
    همه اینها باعث مشکل میشه
    هنگ کردن s5 بصورت ناگهانی در هیچ منبعی ذکر نشده
    هنگ کردن هزاران دلیل داره ک گفتنش اینجا نمیگنجه
    اما بطور حتم میتونم بگم نحوه استفاده از اون گوشی و اپلیکیشن های نا مطمئن باعثش شدن
    یا حق

داره خودمونی میشه vogone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Stormwind

پيش فرض

امکان نداره بی دلیل هنگ کنه . رام روش چی بود ؟ آفیشال بود یا کاستوم ؟
    آپدیتش کردید؟
    وسط چه کاری هنگ کرد؟!

---------------

پیشنهاد من یا s5 هست که خودم دارم و راضیم و یا z3 که عشقه منه :(

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلام.ممنونم که بر اساس منطق داریم بحث میکنم...رام آفیشال بود و سری f بودش.2-3 ماهی خریدش.البته من نگفتم s5 بده گفتم که نخر....همین....حتی من با همون گوشی توی استخر فیلم گرفتم و هیچ بلایی سرش نیومد واقعا خوشم اومد که ضد آب بودنش راسته!!!!اما خوب هنگ کرد......صد در صد هنگ بی دلیل نمیتونه باشه....بنده در حال وبگردی بودم که 2-3 تا برنامه با هم بازکردم من جمله لاین و واتس اپ و دیکشنری بعد هنگید....
    البته شاید مال اون خیلی هنگ هم نبوده.درحد10ثانیه گوشی کاری نمیکرد و لود میکرد.........هنگ رو باید بیای تو گلکسی گرند خودم ببینی!!!هنگ هم فک میکنم به دلیل پر شدن حافظه رمش بوده که من نگاه نکردم........

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

قول بی شاخ و دمش چی هست HTC ؟

این گوشی
    سامسونگ Galaxy A7

دقیقا همونی هست من می خواهم فقط منتظرم بیاد تو بازار زیاد بشه تا ببینم قیمتش چی میشه و نظرات دوستان در موردش چی هستند
    فقط تا حالا فکر کنم طراحی جالبی نداره ولی باز هنوز ندیدم
    Last edited by alaydyn; 16-02-2015 at 22:09.

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

قول بی شاخ و دمش چی هست HTC ؟
    htc m8 منظورم هستش...

آخر فروم باز MOSTAFA_ABBASI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

htc one m8 واقعا یک غول بی شاخ و دم هستش همه چیزش عالیه.
    منم همینو پیشنهاد میدم.
    البته می تونی صبر کنی تا 10 روز دیگه m9 معرفی میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •