اقا من ميخوام مشخص كنم مثلا اميل هاي فلان سايت بياد به bulk
و نياد به ميلم شنيدم دسته ياهوو هست ايا واقا اين طوره اخه قبلا من ميلهاي پيسي ورد رو
تو bulk دريافت ميكردم و اين طوري بهتر بوود
اقا من ميخوام مشخص كنم مثلا اميل هاي فلان سايت بياد به bulk
و نياد به ميلم شنيدم دسته ياهوو هست ايا واقا اين طوره اخه قبلا من ميلهاي پيسي ورد رو
تو bulk دريافت ميكردم و اين طوري بهتر بوود
فرهاد جان سلام
خود ياهو هم معلوم نيست بر چه اساسي اين دسته بندي رو انجام مي ده. چون در مورد نامه هاي پي سي ورلد براي خود من بعضي اوقات تو ميل باكس مي آد و بعضي اوقات تو bulk . خودم هم موندم چرا اينطور عمل مي كنه. چون دقيقا 2 تا نامه شبيه به هم رو يكي رو در ميل باكس و ديگري رو در bulk قرار مي ده.
البته فكر مي كنم قسمتي باشه كه شما بتوني تعيين كني كه مثلا چه نامه هاي در كجا قرار بگيره. اما چون تا حالا دنبالش نبودم اطلاعي ندارم. اگه دوستان ديگه اطلاع داشته باشن حتما اينجا اطلاع مي دن
="farhad resalati عزيز:نوشته شده توسط farhad resalati
فكر كنم اين كار تا حدودي كمكت كنه . توي باكست ايميلي رو كه مي خواي توي inbox نياد رو تيك دار كن بعد از بالاي صفحه دكمه spam رو بزن از اين به بعد اين ادرس ايميل به بالك ميره .
موفق باشي.
اين كار رو كه venus,جان گفت اگه انجام بدي ديگه به دستت نمي رسه :shock:
پس انجامش نده.
من يه مدتي اسپم داشتم و وقتي اين كاررو كردم ديگه بدستم نرسيدن.![]()
اقا بیچاره شدم اول حرف ونوس رو عملی کردم بد تازه حرف محمد جان رو خووندم سریع استپ کردم خدا کنه اوون طوری نشده باشه
جوابش رو میدم به زوودی راستی این ونووس که از این پیشنهاد ها میده پادزهرش هم بده :mrgreen:
نوشته شده توسط mohammadkh
mohammadkh عزيز :
چرا بچه مردم رو مي ترسوني :shock: .
farhad resalati جان:
ا صلا نترس من اينجام . هيچ مشكلي پيش نمي ياد .
موفق باشي![]()
هر چي ونوس بگه![]()
![]()
از ما گفتن بود :mrgreen:
سلام ونووس جان و محمد جان عرضم خدمتتون که هموون جوور شد که محمد جان گفت و دیگه از پی سی ورد میل نمیاد خوب تقصیره خودم هم بوود حالا هر کی راه حل داره بگه از شوخی گذشته واقعا دنبال پادزهرشم هر چند خودم یه فکرایی دارم واسش که فردا نتیجش رو میگم اما شما هم اگه چیزی به ذهنتون رسید بگید
farhad resalati جان:نوشته شده توسط farhad resalati
من تا حالا اين مشكل و نداشتم و ارسال ايميلهام به بالك قطع نميشه. در هر حال برات سوال مي كنم اگر تو هم به نتيجه رسيدي حتما بگو.
موفق باشي
سلام داش فرهاد
اينم جوابتون:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترجمش اين ميشه:
trash رو باز كن
ايميل هايي رو كه اشتباهي spam كردي بزن NOt spam.
به همين راحتي![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)