تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: مشاوره خرید ایسوس N56JN یا N56JK یا N550JK

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض مشاوره خرید ایسوس N56JN یا N56JK یا N550JK

سلام دوستان عزیز
    یه لپ تاپ میخوام برای کارهای مهندسی شبکه ، VMWARE....

لپ تاپ قوی باشه واسه نصب چند سیستم عامل در محیط شبیه ساز

صفحه نمایش با کیفیت برای نرم افزار ،گاهی فیلم و موسیقی و بازی و استفاده های عادی...

تو لپ تاپ های بازار فقط برند ایسوس رو مدنظر دارم...

طراحی لپ تاپ هم بیشتر از N56 خوشم میاد(نقره ای مشکی ) تا N550 |( نقره ای)

تو سری های n56 می ترسم کیفیت صفحه نمایشش نسبت به ips N550 ضعیف تر باشه و.... <<<<<<<<<<<<<< راهنمایی

تو سری های N56JN N56JK تجربه ای دارید بگید ، یه سری ها میگن صفحه نمایش به بدنه چفت نشده، صدای جیر جیر میده ، کدوم گارانتی بهتره؟ <<<<<<<<<<<<<<<<<<<< راهنمایی

سری n551 هم دیروز از نزدیک دیدم و بدنه پشتش اون چیزی که فک می کردم نبود و خیلی بدتر جای انگشت میمونه
    در کل طراحی N56 رو حال می کنم ، ولی ایرادهایی که یه سری ها می گن و کیفیت مرده رنگ ها و.... من رو سرگردون کرده...
    ممنون
    نیازمند یاریتان هستیم....

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    سلام
    یه لپ تاپ میخوام برای کارهای مهندسی شبکه ، VMWARE....

لپ تاپ قوی باشه واسه نصب چند سیستم عامل در محیط شبیه ساز
    این سه لپتاپ به لحاظ قدرت فوق العاده هستن.هیچ کدوم رو نمیشه بگی به لحاظ سخت افزاری بهتره مگر در موارد جزیی سی پی یو و کارت گرافیک!
    صفحه نمایش با کیفیت برای نرم افزار ،گاهی فیلم و موسیقی و بازی و استفاده های عادی...
    هر سه به شدت در مقایسه با لپتاپ های دیگه با کیفیتن.تا حدی که n56 در مقایسه با y5070 از لنوو با صفحه ی uhd بهتر عمل کرده!!!!
    تو لپ تاپ های بازار فقط برند ایسوس رو مدنظر دارم...
    افرین
    طراحی لپ تاپ هم بیشتر از N56 خوشم میاد(نقره ای مشکی ) تا N550 |( نقره ای)
    خوب بحث سلیقه ایه
    تو سری های n56 می ترسم کیفیت صفحه نمایشش نسبت به ips N550 ضعیف تر باشه و.... <<<<<<<<<<<<<< راهنمایی
    از از اونجایی که صفحه ی n550 ips هستش پس صد در صد به لحاظ زاویه دید بهتره.در مسیله کیفیت هم واقعا n56 رو نمیتونیم بگیم بد چون واقعا با کیفیته و زاویه دید هم 150 درجه هستش....
    ت
    و سری های N56JN N56JK تجربه ای دارید بگید ، یه سری ها میگن صفحه نمایش به بدنه چفت نشده، صدای جیر جیر میده ، کدوم گارانتی بهتره؟ <<<<<<<<<<<<<<<<<<<< راهنمایی
    من هم با n550 jk کار کردم هم n56(که خودم دارم)n550 واقع فوق العاده هست به لحاظ دیزاین...هیمچنین ان 56.مسیله چفت نبودن صفحه نمایش تقریبا در تمامی ان56 ها شایع هست که گوشه ی سمت راست پایین صفحه به صورت خیلی جزیی با lcd فاصله داره...جزییهههه خیلی
    سری n551 هم دیروز از نزدیک دیدم و بدنه پشتش اون چیزی که فک می کردم نبود و خیلی بدتر جای انگشت میمونه
    در کل طراحی N56 رو حال می کنم ، ولی ایرادهایی که یه سری ها می گن و کیفیت مرده رنگ ها و.... من رو سرگردون کرده...
    سر گردون نباشید واقعا چیزهای خوبی هستن.این قضیه رنگ مرده رو نمیدونم از کی شنیدین ولی الان هر جایی برین از n56 خیلی تعریف می کنن n550 که جای خود دارههههه
    ممنون
    نیازمند یاریتان هستیم....
    ببینید باید ببینید دقیقا میخواین چه کارایی از سیستم بکشید....اگه گیم میخواین n550 + n56jk واقعا خوبن.بنظر من کلا تا وقتی n56jk هستش سراغ jn نرین بهتره چون بالاخره گرافش قوی تره واسه گیم...
    از اونجایی هم که ویندوز ها دیگه دارن طوری پیش میرن که با صفحه نمایشای لمسی مچ هستن و کار باهاشون لذت بخشه n550 هم گزینه خوبیه.
    در آخر هم اگر از دیزاین کاملا مشکی با نور بکلایت قرمز خوشتون میاد میتونید به g56 فکر بکنید که صفحه نمایش ips هم داره و از سری گیمینکه...
    شوالی بود در خدمتم...
    Last edited by a_bayan; 06-02-2015 at 20:44.

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

کیفیت صفحه نمایش یکی هست فقط n550 با پتل تاچ و هم چنین glossy در بازار موجود هست.
    n56 jk یا jr گزینه خوبی برای خرید هستند.
    jn پیشنهاد نمی شود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

خیلی ممنون
    n56jk/jr در مقایسه با n550 غیر لمسی
    پس صفحه نمایش tn باکیفیته فقط در زاویه کمتر از ips هست؟درسته؟ رنگ ها جذاب و بی روح نیست.
    لپ تاپ رو بیشتر برای اجرای چند سیستم عامل در vmware میخام + کاربری عادی موزیک و فیلم و... و گاهی اوقات بازی
    خیلی ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام

این سه لپتاپ به لحاظ قدرت فوق العاده هستن.هیچ کدوم رو نمیشه بگی به لحاظ سخت افزاری بهتره مگر در موارد جزیی سی پی یو و کارت گرافیک!

هر سه به شدت در مقایسه با لپتاپ های دیگه با کیفیتن.تا حدی که n56 در مقایسه با y5070 از لنوو با صفحه ی uhd بهتر عمل کرده!!!!

افرین

خوب بحث سلیقه ایه

از از اونجایی که صفحه ی n550 ips هستش پس صد در صد به لحاظ زاویه دید بهتره.در مسیله کیفیت هم واقعا n56 رو نمیتونیم بگیم بد چون واقعا با کیفیته و زاویه دید هم 150 درجه هستش....
    ت
    من هم با n550 jk کار کردم هم n56(که خودم دارم)n550 واقع فوق العاده هست به لحاظ دیزاین...هیمچنین ان 56.مسیله چفت نبودن صفحه نمایش تقریبا در تمامی ان56 ها شایع هست که گوشه ی سمت راست پایین صفحه به صورت خیلی جزیی با lcd فاصله داره...جزییهههه خیلی

سر گردون نباشید واقعا چیزهای خوبی هستن.این قضیه رنگ مرده رو نمیدونم از کی شنیدین ولی الان هر جایی برین از n56 خیلی تعریف می کنن n550 که جای خود دارههههه

ببینید باید ببینید دقیقا میخواین چه کارایی از سیستم بکشید....اگه گیم میخواین n550 + n56jk واقعا خوبن.بنظر من کلا تا وقتی n56jk هستش سراغ jn نرین بهتره چون بالاخره گرافش قوی تره واسه گیم...
    از اونجایی هم که ویندوز ها دیگه دارن طوری پیش میرن که با صفحه نمایشای لمسی مچ هستن و کار باهاشون لذت بخشه n550 هم گزینه خوبیه.
    در آخر هم اگر از دیزاین کاملا مشکی با نور بکلایت قرمز خوشتون میاد میتونید به g56 فکر بکنید که صفحه نمایش ips هم داره و از سری گیمینکه...
    شوالی بود در خدمتم...
    خیلی ممنون
    پس صفحه نمایش tn باکیفیته فقط در زاویه کمتر از ips هست؟درسته؟ رنگ ها جذاب و بی روح نیست.
    لپ تاپ رو بیشتر برای اجرای چند سیستم عامل در vmware میخام + کاربری عادی موزیک و فیلم و... و گاهی اوقات بازی
    خیلی ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

کیفیت صفحه نمایش یکی هست فقط n550 با پتل تاچ و هم چنین glossy در بازار موجود هست.
    n56 jk یا jr گزینه خوبی برای خرید هستند.
    jn پیشنهاد نمی شود
    خیلی ممنون
    خیلی ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلام.کل سری n56 از یک صفحه نمایش استفاده شده و تفاوتی نداره...صفحه های نمایش tnعموما صفحه های معمولی هستن اما ایسوس در سری n56 از صفحه های tn فوق با کیفیت(نسبت به کمپانی های دیگه)استفده کرده.بهتره برید حتما توی پاساژ رضا یا پایتخت حتما ببینید و مقایسه کنید....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •