تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: کلاهبرداری سایت دیجی‌کالا: فروش مودم قفل شده ایرانسل بجای مودم آنلاک بدون آگاهی خریدار

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

7 کلاهبرداری سایت دیجی‌کالا: فروش مودم قفل شده ایرانسل بجای مودم آنلاک بدون آگاهی خریدار

من مدتی پیش متاسفانه با اطلاعات نادرستی و فریب کارانه ای که سایت دیجی کالا ارایه کرده بود من فریب خوردم و این مودم را خریدم که متاسفانه همان مودم قفل شده روی شبکه ایرانسل است! که دیجی کالا آن را بیست و چهار هزارتومان گرانتر می فروشد. من فریب خوردم فکر کردم مودم آنلاک شده هست و آزاد فروخته می شود.
    ایرانسل 319 میفروشه ولی اینجا در دیجی کالا همان مودم قفل شده را 342 می فروشند! این یک کلاهبرداری و حقه بازی در معامله است. خیلی متاسفم که به فروش اینترنتی و سایت دیجی کالا اعتماد کردم. این اولین و آخرین خرید من بود.

بدانید و به همه بگویید که خرید اینترنتی در ایران کار بسیار احمقانه ای است و من بدلیل اعتماد زیاد ضرر کردم.

من خیلی وقت پیش می خواستم این مودم را بخرم ولی با تیلیغاتی که سایت حقه باز دیجی کالا کرده بود و نوشته بود بزودی این مودم وارد می شود صبر کردم و از این سایت خرید کردم. حتی بعد از اینکه به دستم رسید باز هم اعتماد کردم و با اینکه روی مودم نوشته شده بود ایرانسل باز کردم و فکر کردم دیجی کالا آن را از ایرانسل با قرارداد خودش خرید و بصورت آنلاک می فروشد!

در یک جمله هرگز خرید اینترنتی نکنید و هرگز اعتماد کامل نکنید.

Huawei E5373 4G LTE
    Last edited by stere1980; 04-02-2015 at 18:35.

2. 2 کاربر از stere1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام
    چنانچه در اطلاعات اعلام شده موقع خريد موردي كه گفتي اعلام نشده بود ( لاك شده فقط روي ايرانسل ) ميتواني با استفاده از قانون برگشت 7 روزه درخواست عودت و پس گرفتن پولت را بكني.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شما خط اول توضیحات این مودم را نخواندی که گفته:

" یک مودم-روتر 4G/3G بی‌سیم و قابل حمل است که توسط کمپانی Huawei طراحی و تولید شده و فقط با سیم کارت‌های ایرانسل سازگار است."

5. 3 کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

این مطالب تازه اضافه شده اون موقع چیزی ننوشته بودند چون زنگ زدم و شکایت کردم خودشان هم گفتند بله اشتباه کردن و کوتاهی شده.
    ولی دیگه نگه داشتم و پس ندادم

7. 2 کاربر از stere1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •