تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: هومئوپاتی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض هومئوپاتی

سلام
    این رو کی اعتقاد داره؟
    ما پارسال رفتیم سمت این داروهای گیاهی ، اصلا هم اثر نکرد
    یکی میگه بیا برو هومئوپاتی
    گفتم اینم سر کار ی نباشه؟ مبنای این حرفشون چیه؟

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

Homepathy یک درمان مکمل هست
    اصول اون یکی like cures like هست که معتقد هستن درمان همون چیزی هست که در بدن سالم ایجاد بیماری میکنه: یعنی مثلا عامل آلرژی خودش درمان اون هست و potentization که یعنی با رقیق کردن بسیار زیاد اون ماده قدرت اون افزایش پیدا میکنه
    در حال حاضر محصولات هومئوپاتی تحت نظارت سازمان های مربوطه در دنیا تولید مشن
    در مطالعات انجام شده به طور کلی اثر داروی همئوپاتی در مقایسه با placebo یا دارونما تفاوتی نشون نداد در حالی که داروهایی معمولی نسبت به placebo اثربخش تر بودند
    همچنین در بررسی بیماری هایی مثل بیش فعالی،آلرژی بینی ،آسم ، فیبرومایلژی،القای زایمان،سردرد،جلوگیری از آنفلونزا،درمان سرطان،اضطراب،افردگی و برخی بیماری های پوستی (مثل درماتیت آتوپیک و سوریازیس) داروهای همئوپاتی اثربخش نبودند

3. این کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

Homepathy یک درمان مکمل هست
    اصول اون یکی like cures like هست که معتقد هستن درمان همون چیزی هست که در بدن سالم ایجاد بیماری میکنه: یعنی مثلا عامل آلرژی خودش درمان اون هست و potentization که یعنی با رقیق کردن بسیار زیاد اون ماده قدرت اون افزایش پیدا میکنه
    در حال حاضر محصولات هومئوپاتی تحت نظارت سازمان های مربوطه در دنیا تولید مشن
    در مطالعات انجام شده به طور کلی اثر داروی همئوپاتی در مقایسه با placebo یا دارونما تفاوتی نشون نداد در حالی که داروهایی معمولی نسبت به placebo اثربخش تر بودند
    همچنین در بررسی بیماری هایی مثل بیش فعالی،آلرژی بینی ،آسم ، فیبرومایلژی،القای زایمان،سردرد،جلوگیری از آنفلونزا،درمان سرطان،اضطراب،افردگی و برخی بیماری های پوستی (مثل درماتیت آتوپیک و سوریازیس) داروهای همئوپاتی اثربخش نبودند

راستش من اوایل به طب سنتی اصلا اعتقاد نداشتم و همش علم روز و جدید و پزشکان رو قبول داشتم.
    بعد یک مدت رفتم سراغ سنتی (چند سال)
    الان دوباره برگشتم به همان چند سال پیش و علم جدید!
    علم روز به نظرم خودش رو جدا نمی کنه.
    مثلا میگن فلان گیاه یا مورد برای فلان بیماری بسیار خوب است و جواب میگیره. خوب عزیزانی که آکادمیک هستند بهتر متوجه می شوند. که مثلا به یک جامعه آماری این گیاه داده میشه یا ازمایش میگیره و در قالب یک مقاله علمی منتشر میکنن. حالا اگر ثابت بشه که تاثیر داره خوب همه پزشکان هم میان اون دارو رو میدن به مردم. فرقی نمیکنه براشون(البته برخی موارد استثنا وجود داره من وارد نمی شم)
    حالا اینکه 5 نفر میان میگن فلان مورد از طبعیت گرفته شده و بیائید مصرف کنید تاثیر داره . چند تا بحث هست
    1-تلقین به فرد و پاسخ گرفتن
    2-محروم شدن بیمار از درمان و شاید در این مدت بیماری اش شدت بگیره

یک دختری میگفت صورت من لک زده بوده پیش 3 تا متخصص پوست رفتم و هیچ کدامش من رو درمان نکرد. رفتم هومئوپاتی و قطره بهم داد و بعدش سریع خوب شدم!!
    یعنی یک دنیا از دارو موثر و جدید بی خبر هستند و یک نفر میاد یک دارویی درست میکنه که این طوری جادو کنه!!
    به نظرم شاید اتفاق بوده و اون لکه خودش قرار بوده خوب بشه و همزمان شده

نمیدانم... اما من دیگه ساده به هر جایی اعتماد نمیکنم
    هر چند برخی پزشکان به این مسائل دامن می زنند. برخی از همین طب سنتی و هموئوپاتی ها پزشکان هستند و برای همین مردم بیشتر اعتماد میکنند.
    اخه پزشکی که درس خونده و شیمی و زیست و ساختار بدن رو بلده، چطور باید بره سمت دارو های چند هزار سال پیش؟!
    Last edited by Life24; 02-02-2015 at 22:50.

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

راستش من اوایل به طب سنتی اصلا اعتقاد نداشتم و همش علم روز و جدید و پزشکان رو قبول داشتم.
    بعد یک مدت رفتم سراغ سنتی (چند سال)
    الان دوباره برگشتم به همان چند سال پیش و علم جدید!
    علم روز به نظرم خودش رو جدا نمی کنه.
    مثلا میگن فلان گیاه یا مورد برای فلان بیماری بسیار خوب است و جواب میگیره. خوب عزیزانی که آکادمیک هستند بهتر متوجه می شوند. که مثلا به یک جامعه آماری این گیاه داده میشه یا ازمایش میگیره و در قالب یک مقاله علمی منتشر میکنن. حالا اگر ثابت بشه که تاثیر داره خوب همه پزشکان هم میان اون دارو رو میدن به مردم. فرقی نمیکنه براشون(البته برخی موارد استثنا وجود داره من وارد نمی شم)
    حالا اینکه 5 نفر میان میگن فلان مورد از طبعیت گرفته شده و بیائید مصرف کنید تاثیر داره . چند تا بحث هست
    1-تلقین به فرد و پاسخ گرفتن
    2-محروم شدن بیمار از درمان و شاید در این مدت بیماری اش شدت بگیره

یک دختری میگفت صورت من لک زده بوده پیش 3 تا متخصص پوست رفتم و هیچ کدامش من رو درمان نکرد. رفتم هومئوپاتی و قطره بهم داد و بعدش سریع خوب شدم!!
    یعنی یک دنیا از دارو موثر و جدید بی خبر هستند و یک نفر میاد یک دارویی درست میکنه که این طوری جادو کنه!!
    به نظرم شاید اتفاق بوده و اون لکه خودش قرار بوده خوب بشه و همزمان شده

نمیدانم... اما من دیگه ساده به هر جایی اعتماد نمیکنم
    هر چند برخی پزشکان به این مسائل دامن می زنند. برخی از همین طب سنتی و هموئوپاتی ها پزشکان هستند و برای همین مردم بیشتر اعتماد میکنند.
    اخه پزشکی که درس خونده و شیمی و زیست و ساختار بدن رو بلده، چطور باید بره سمت دارو های چند هزار سال پیش؟!
    درست میگید خیلی از مواردی هم که اثری‌برای همئوپاتی دیده شده همون تاثیر روانی یا اثر‌placebo هست
    در مورد تاخیر درمان هم باید بگم طب‌مکمل معمولا بعنوان روش درمانی در کنار درمان اصلی‌یا بیماری های‌مزمنی که درمان های دارویی دیگه اثر نکرده ان و بیماری تهدید کننده حیات نباشه توصیه میشه
    از بین طب مکمل هم بیشترینی که ازش صحبت میشه و اثر خوب داره طب سوزنس هست
    حتی گیاهان دارویی هم اونقدر پیشنهاد نمیشه
    متاسفانه در ایران تاکید زیادس بر‌طب سنتی میشه و حتی‌بعنوان دوره مجوز دار ارائه میشه.....که البته باید بگم این درمان مانند خدمات زیبایی جنبه تجاری دارن و کمتر به صورت درمان ارائه میشه

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •