تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: وارد کردن یک عدد ماشین هیوندای جنسیس از دبی ( میشه آیا؟ )

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض وارد کردن یک عدد ماشین هیوندای جنسیس از دبی ( میشه آیا؟ )

سلام دوستان.
    من میخوام این ماشین رو بخرم اما قیمت هایی که تو ایران واسه این ماشین گذاشته میشه حال آدمو بهم میزنه
    من حساب کردم اگه بشه این ماشین رو از دبی خرید با هزینه حمل و نقل و ... خیلی ارزون تر از قیمت های داخل ایران میشه
    من حاضرم برای این کار حتی کارت بازرگانی بگیرم و به عنوان تاجر خودم برم بیارم و اگه شد حتی اینکارو ادامه بدم و کسب درآمد کنم (واردات ماشین از دبی)

متاسفانه هیچ کسو ندارم باهاش در این مورد مشورت کنم اگه دوستان میدونن کمک کنن.
    به نظر دوستانی که اطلاعات دارن اینکار درسته؟ چه سختی هایی داره و .... ؟

2. این کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

الان واردات اجناس (حالا هرچی) 2 مسئله داره.اولا هزینه ی گمرک هست که خیلی زیاده.دوم ترخیصش هست که خیلی سخته
    درسته که توی دبی هزینه ی ماشین خیلی ارزان تر هست ولی علت اصلی گرانی ماشین های خارجی در ایران هزینه ی بسیار زیاده گمرک هست
    از طرفی جدیدا به ترخیص کالا بیشتر از قبل گیر میدن.از طرف دیگه به ازای هر روزی که بار شما در گمرک بماند از شما جریمه میگیرند!

4. 2 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آره ولی بازم حساب کردم فکر کنم 10 میلیون ارزون تر میشه

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

براساس مقررات، واردات خودروهای تجاری باید از طریق نمایندگی‌های رسمی صورت گیرد که امکانات تعمیر و نگهداری این کالاهای سرمایه‌ای را داشته باشند
    براساس آئین نامه ای که به تازگی از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت ابلاغ شده، تنها نمایندگی‌های مجاز که تعداد آنها ۳۵ نمایندگی است، اجازه دارند خودرو وارد کنند

حتی اگر شما بتوانید خودتون شخصا خودرو وارد کنید با احتساب هزینه ها بعیده ارزون تر بشه و منظورم از هزینه ها فقط هزینه گمرکی نیست

7. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

از کی این قانون مسخره رو گذاشتن؟ این فقط باعث بالا رفتن قیمت خودروهای خارجی میشه. تا کی انحصار طلبی؟
    حالا من یه دونه فقط میخوام بیارم فکر کنم یه دونه در سال برای هر ایرانی مشکلی نباشه

گیریم که یارو انقدر بدشانس باشه ماشین 0 کیلومتر خارجیش خراب از آب در بیاد! خوب میتونه به صورت آزاد با چند میلیون هزینه درستش کنه
    این بهتره که بخواد برای گارانتی که معلوم نیست ازش استفاده بشه یا نه کلی پول اضافه واسه گارانتی بده
    Last edited by anti-military; 31-01-2015 at 15:54.

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

از کی این قانون مسخره رو گذاشتن؟ این فقط باعث بالا رفتن قیمت خودروهای خارجی میشه. تا کی انحصار طلبی؟
    حالا من یه دونه فقط میخوام بیارم فکر کنم یه دونه در سال برای هر ایرانی مشکلی نباشه

گیریم که یارو انقدر بدشانس باشه ماشین 0 کیلومتر خارجیش خراب از آب در بیاد! خوب میتونه به صورت آزاد با چند میلیون هزینه درستش کنه
    این بهتره که بخواد برای گارانتی که معلوم نیست ازش استفاده بشه یا نه کلی پول اضافه واسه گارانتی بده
    یک ماهی میشه بخشنامه اش صادر شده ولی بازهم خودتون تحقیق کنید

10. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان ممنون برای راهنمایی با شرکت کارون تماس گرفتم و ظاهرا حتی واردات 1 ماشین هم ممنوع کردن برای اشخاص حقیقی
    حال آدم بهم میخوره از این اقدامات دولت که انگار همه اش فقط به ضرر افراد حقیقی هستش. اون 35 تا نمایندگی هم از این به بعد اتحادیه تشکیل میدن به قیمت دوبله حساب میکنن
    با مردم. چرا؟ چون واردات ماشین های خارجی هم انحصاری شد
    Last edited by anti-military; 01-02-2015 at 00:42.

12. این کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •