تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: سستی و ضعف یکباره بدن و تداوم چند روزه آن !

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

14 سستی و ضعف یکباره بدن و تداوم چند روزه آن !

سلام به دوستان و اساتید

3-4 روز پیش من موقع برگشت از اداره و سر خیابان به یک باره سستی عجیبی تو بدنم احساس کردم ! بطوری که زانوهام درست واینمیستاد و انگار توانم کم شده و فشارم افتاده بود ! منم فک کردم فشارم افتاده و ضعف کردم. تو خونه هم همین حالت ادامه داشت و حتی وقتی دستمو بالا میارم حالتی هست که انگاری میخواد بیفته. از درون دستام و پاهام انگار حالت سردی هست اما ازبیرون مشهود نیست اونطوری که از خانواده کمک خواستم ! البته گاهی پاهام سرد هست که اینم از بچگی همینطوری بودم ! الان که چند روز گذشته اون حالته از بین نرفته و من هنوز کاملا خوب نشدم ! انگار دستام سنگینه یا یه احساسی شبیه درد خیلی جزئی تو دستام دارم ! این رو هم بگم که این چند روزه اوضاع روحی کاملا خوبی هم نداشتم و کمی آشفته بودم ! یه موردم بگم که تو آزمایش خون 6 ماه قبلی که داشتم همه چی نرمال بوده !
    الان سوالم اینه که مشکل از چی میتونه باشه ؟! و اگه بخوام برم پیش متخصص باید پیش چه کسی برم ؟!

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام به دوستان و اساتید

3-4 روز پیش من موقع برگشت از اداره و سر خیابان به یک باره سستی عجیبی تو بدنم احساس کردم ! بطوری که زانوهام درست واینمیستاد و انگار توانم کم شده و فشارم افتاده بود ! منم فک کردم فشارم افتاده و ضعف کردم. تو خونه هم همین حالت ادامه داشت و حتی وقتی دستمو بالا میارم حالتی هست که انگاری میخواد بیفته. از درون دستام و پاهام انگار حالت سردی هست اما ازبیرون مشهود نیست اونطوری که از خانواده کمک خواستم ! البته گاهی پاهام سرد هست که اینم از بچگی همینطوری بودم ! الان که چند روز گذشته اون حالته از بین نرفته و من هنوز کاملا خوب نشدم ! انگار دستام سنگینه یا یه احساسی شبیه درد خیلی جزئی تو دستام دارم ! این رو هم بگم که این چند روزه اوضاع روحی کاملا خوبی هم نداشتم و کمی آشفته بودم ! یه موردم بگم که تو آزمایش خون 6 ماه قبلی که داشتم همه چی نرمال بوده !
    الان سوالم اینه که مشکل از چی میتونه باشه ؟! و اگه بخوام برم پیش متخصص باید پیش چه کسی برم ؟!
    در درجه اول به نورولوژیست (متخصص مغز و اعصاب ) و در درجه دوم به متخصص داخلی مراجعه کنین
    مشکل شما یا جسمانی هست که باید با شرح حال و معاینه و آزمایش بررسی بشه یا ممکنه همون مشکل روحی باشه که به صورت علایم جسمانی خودش رو نشون داده و البته خیلی هم شایع هست

3. 2 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •