تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: لواش منبع جوش شیرین

  1. #1
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    13 لواش منبع جوش شیرین



    معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌و‌گو با فارس:

    60 درصد نانوایی‌های تهران از جوش شیرین استفاده می‌کنند/ لواش منبع جوش شیرین

    معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به تحقیقات و بازرسی های انجام شده از نانوایی‌های تهران گفت: 60 درصد نانوایی‌ها از جوش شیرین استفاده می‌کنند.






    آرش رشیدیان در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخرین نتایج نمونه برداری از نان نانوایی‌های سطح تهران که تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی تهران هستند را اعلام کرد.
    وی گفت: نتایج نمونه‌برداری‌ از نانوایی های شهری و روستایی حوزه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشان می‌دهد که از مجموعه 499 نانوایی که از آنها نمونه‌برداری شده 308 مورد آنها از جوش شیرین استفاده می کنند.
    معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: 103 نانوایی روستایی در مدت 9 ماه بررسی شده که از این میان 58 مورد آنها از جوش شیرین در نانهایشان استفاده می کردند.
    وی تأکید کرد: موارد استفاده نانوایی‌های روستایی از جوش شیرین در نان سنگک صفر بوده است.
    رشیدیان نان لواش، بربری و رومال بربری را حاوی جوش شیرین دانست و گفت: در فصل پاییز تقریباً تمام نانوایی هایی که رومال بربری می‌پزند از جوش شیرین استفاده می‌کنند و این میزان در نان بربری یک سوم و در نانهای لواش 60 درصد بوده است.
    وی در مورد نانوایی‌های شهری گفت: از مجموع 396 نانوایی شهری مورد بررسی 250 مورد آنها در نانهای خود از جوش شیرین استفاده می‌کنند.
    معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: در فصل پاییز از 125 نانوایی 85 مورد آنها جوش شیرین استفاده می‌ کردند و 82 درصد نانهای لواش، 76.9 درصد نانهای تافتون، 48.7 درصد نانهای بربری و 85.7 درصد نانهای رومال بربری حاوی جوش شیرین بوده‌اند.


    انتهای پیام/

  2. #2
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    11 مصرف مداوم جوش شیرین در "نان" سرطان‎زاست

    مصرف مداوم جوش شیرین در "نان" سرطان‎زاست






    رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: مصرف مداوم جوش شیرین در نان سرطان‎زاست.

    به گزارش خبرنگار «سلامت» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه لرستان، دکتر کوروش ساکی در تجلیل از کارشناسان بهداشت محیط که در محل خانه بهداشت خرم‎آباد برگزار شد، با بیان اینکه طبیعت پاک است و عاری از هرگونه نقص، زشتی و کج‎روی بوده و این انسان‎ها هستند که طبیعت را آلوده می‎کنند، اظهار کرد: یکی از مشکلات اساسی در کشورهای جهان سوم این است که جوامع پیشرفته فاز صنعتی را ترک و به کشورهای جهان سومدادند.

    وی با تأکید بر اینکه هنوز که هنوز است افتخارمان این است که کارخانه سیمان و صنعت پتروشیمی را برای حل اشتغال ایجاد کنیم و توجهی به آلودگی این صنایع و ایجاد بیماری‎های سل و سرطان و ریوی ناشی از آلودگی آن نداریم، تصریح کرد: متأسفانه میزان آلودگی کارخانه سیمان و پتروشیمی فوق‎العاده بالاست؛ هم اکنون میزان آلودگی کارخانه فارسیت دورود و ارتباط مستقیم آن با آزبست غوغا کرده و اکثر کارگران این کارخانه بر اثر بیماری‎های ریوی و سرطان از بین می‎روند. در حال حاضر با دنیای تکنولوژی موجود می‎توان در جهت ارتقا و توسعه از صنایع پاک استفاده کرد.

    ساکی با اشاره به اینکه متأسفانه هر جا بشر وارد شده و سیستم طبیعت را به هم ریخته، افزایش سرطان‎ها، بیماری‎ها، سوراخ شدن لایه اوزن را در پی داشته است، گفت: 50 سال است از مشکل نان می‎نالیم و هیچ‎گاه از لحاظ بیس مشکل حل نشده است، علیرغم افزایش قیمت نان کیفیت آن هیچ تغییری نکرده است.

    وی با بیان اینکه مصرف مداوم جوش شیرین در نان، سرطان‎زاست اما متأسفانه این مطلب به خرج هیچ کسی نمی‎رود، نانوایی‎ها وضعشان خراب است و به عناوین مختلف از جوش شیرین استفاده می‎کنند، بیان کرد: متأسفانه بر اثر تغذیه نامناسب منحنی ریتم بیماران دیالیزی رو به بالاست و این نشان دهنده این است که نتوانسته‎ایم میزان نمک را کنترل کنیم.

    رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه اشتغال امروز مساوی است با دیالیزی و سرطانی کردن مردم، اضافه کرد: برای اینکه 4 نفر کارگر نانوایی بیکار نشوند، به نانوایی‎ها اجازه ادامه کار می‎دهیم و چنانچه حرفی و انتقادی داشته باشیم می‎گویند ضد اشتغال هستید در حالیکه بعد از 20 سال، مردم از طریق نان غیراستاندارد دچار سرطان می‎شوند.

    وی گفت: می‎توان از ظرفیت فارغ‎التحصیلان بیکار استان در قالب گروه‎ها و NGOها برای ایجاد آزمایشگاه برای بررسی وضعیت بهداشتی نانوایی و سایر واحدها استفاده کرد.

    ساکی با اشاره به اینکه از ظرفیت بخش خصوصی و مشارکت مردمی در راستای نظارت بر واحدهای توزیع مواد غذایی و سایر واحدها استفاده کرد، یادآور شد: حوزه بهداشت حوزه توانمندی است و بعد از سالیان سال تلاش در بهداشت هنوز نتوانسته‎‏ایم به نتیجه مطلوب برسیم و باید در این حوزه بازنگری صورت گیرد.

    انتهای پیام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •