تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: رفع بدسکتور با HDD Regenerator

اگه نباشه جاش خالی می مونه sorena_hi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    یه جایی همین نزدیکی

12 رفع بدسکتور با HDD Regenerator

سلام مدتیه که یکی از هاردهای اکسترنالم دچار بدسکتور شده و چند تا پوشه رو باز نمیکنه.
    میشه دقیقا بگین با برنامه HDD Regenerator چطوری فقط بدسکتور هارد اکسترنالم رو برطرف کنم؟ میخوام به درایوهای دیگم هیچ کاری نداشته باشه چون مشکلی ندارن و مستقیم بره سراغ هارد اکسترنالم ولی تو تنظیماتش همچین گزینه ای ندیدم. من آماتورم لطفا ساده توضیح بدین.
    بسیار ممنوم

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام مدتیه که یکی از هاردهای اکسترنالم دچار بدسکتور شده و چند تا پوشه رو باز نمیکنه.
    میشه دقیقا بگین با برنامه HDD Regenerator چطوری فقط بدسکتور هارد اکسترنالم رو برطرف کنم؟ میخوام به درایوهای دیگم هیچ کاری نداشته باشه چون مشکلی ندارن و مستقیم بره سراغ هارد اکسترنالم ولی تو تنظیماتش همچین گزینه ای ندیدم. من آماتورم لطفا ساده توضیح بدین.
    بسیار ممنوم
    سلام .

طبق عكس زير ، از قسمت Choose Drive to process ميتوانيد هارد ديسك مورد نظرتان را انتخاب كنيد .

نحوه كار با اين برنامه را در پست زير ميتوانيد ببينيد .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قبل از هر كاري پيشنهاد ميكنم اطلاعاتي كه قابل كپي شدن هست را به جاي ديگري منتقل كنيد . گاهي اوقات بخاطر وضعيت نامساعد هارد ديسك استفاده از اين برنامه باعث تشديد شدن خرابي آنهم ميشود .

3. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    یه جایی همین نزدیکی

پيش فرض

من با این برنامه کار کردم اما سه تا پنجره داد که نمیدونم دقیقا یعنی چی؟ به هرحال الان تو محیط ویندوز هاردم رو مثل قبل حدود 250 گیگ از 400 گیگ رو پر نشون میده ولی وارد پوشه ها که میشم البته پوشه هایی که قبلا باز نمیکرد الان باز میشه ولی توی همشون خالیه نمیدونم چی کار دیگه باید کرد؟

اینم عکسها
    لطفا راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من با این برنامه کار کردم اما سه تا پنجره داد که نمیدونم دقیقا یعنی چی؟ به هرحال الان تو محیط ویندوز هاردم رو مثل قبل حدود 250 گیگ از 400 گیگ رو پر نشون میده ولی وارد پوشه ها که میشم البته پوشه هایی که قبلا باز نمیکرد الان باز میشه ولی توی همشون خالیه نمیدونم چی کار دیگه باید کرد؟

اینم عکسها
    لطفا راهنمایی کنید

1. يكسري از بدسكتورهايي كه شناسايي شده تحت ويندوز قابل برطرف شدن نيست (با توجه به پيغامي كه داده) ، پس ميبايستي باكس هارد اكسترنال باز شود و هارد ديسك از طريق SATA به مادربرد متصل و تحت داس مجدداً عمليات را انجام داد .
    2. از برنامه هاي ريكاوري اطلاعات مثل EASEUS Data Recovery Wizard Professional استفاده كنيد و ببينيد ميتوانيد اطلاعات مربوط به آن پوشه ها را بازيابي كنيد ؟ دقت كنيد كه اگر قابل بازيابي بود ميبايستي روي هارد ديسك ديگر ذخيره كنيد تا Over Write نشود .
    Last edited by ata.royalfalcon; 27-01-2015 at 09:10.

6. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    یه جایی همین نزدیکی

پيش فرض

میتونم خودم کاری که گفتین رو انجام بدم یعنی اون سیم ساتا رو از هارد اصلی خود سیستم جدا کنم و به هارد اکسترنال وصل کنم. محیط داسو چه کار کنم اونوقت؟
    هرچی باکس هارد اکسترنالو اینور اونور کردم پیچی میچی ندیدم نمیدونم چطوری میشه وازش کرد؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    یه جایی همین نزدیکی

پيش فرض

متاسفانه هیچی پیدا نکرد اون نرم افزار ریکاوری که گفتین ولی خود ویندوز میخواد که فرمتش کنه فرمت کنم یا نه با فرمت شاید بدسکتور از بین بره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هرچی باکس هارد اکسترنالو اینور اونور کردم پیچی میچی ندیدم نمیدونم چطوری میشه وازش کرد؟
    اين باكسها معمولاً چندتا خار دارند كه بهم چفت ميشوند و بايد با ابزارهايي مثل چاقوي نازك باز كنيد . پيشنهاد ميكنم در يـوتـيـوب بگرديد تا با نحوه باز كردن اين باكسها آشنا بشيد. عدم دقت در باز كردن باكسها ممكن هست باعث شكستگي باكس يا خارهاي نگهدارنده بشود .

میتونم خودم کاری که گفتین رو انجام بدم یعنی اون سیم ساتا رو از هارد اصلی خود سیستم جدا کنم و به هارد اکسترنال وصل کنم
    اگر يك آشنايي حداقلي در مورد نحوه نصب و اسمبل كردن اجزاء سيستم داشته باشيد ، خودتان هم ميتوانيد اينكار را انجام بديد . در غير اينصورت پيشنهاد ميكنم بفرستيد مراكز تعميراتي معتبر .

محیط داسو چه کار کنم اونوقت؟
    همانطوريكه در اين پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) هم گفتم ، یكي از دو دكمه Bootable CD/DVD رو براي ساخت يك CD/DVD يا دكمه Bootable usb flash رو براي ساخت يك فلش مموري بوتيبيل بزنيد . پس از ساختن CD/DVD یا usb flash بوتيبل ، براي بوت شدن از آن بايد در بايوس گزينه اول بوت رو رايتر یا usb flash قرار بديد و پس از تنظيم كردن تغييرات ايجاد شده و ريستارت مجدد سيستم ، به جاي بوت ويندوز برنامه مورد نظر اجرا ميشود .

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    یه جایی همین نزدیکی

پيش فرض

فلش مموری رو بوتیبل کرد ولی تو بایوس که باید رو گزینه مورد نظر قرار گرفته و اینتر رو بزنیم از حالت هارد عوض نمیشه نمیدونم چرا؟
    و چند تا گزینه واسه فلش هست کدومش رو قرار بدم؟
    usb-cdrom
    usb-fdd
    usb-hdd
    usb-zip
    ضمنا متاسفانه هیچی پیدا نکرد اون نرم افزار ریکاوری که گفتین ولی خود ویندوز میخواد که فرمتش کنه فرمت کنم یا نه با فرمت شاید بدسکتور از بین بره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فلش مموری رو بوتیبل کرد ولی تو بایوس که باید رو گزینه مورد نظر قرار گرفته و اینتر رو بزنیم از حالت هارد عوض نمیشه نمیدونم چرا؟
    و چند تا گزینه واسه فلش هست کدومش رو قرار بدم؟
    usb-cdrom
    usb-fdd
    usb-hdd
    usb-zip
    ضمنا متاسفانه هیچی پیدا نکرد اون نرم افزار ریکاوری که گفتین ولی خود ویندوز میخواد که فرمتش کنه فرمت کنم یا نه با فرمت شاید بدسکتور از بین بره؟
    1. روي CD هم رايت و تست كنيد .
    2. در مورد فرمت ؛ اگر تيك گزينه Quick format را برداشته باشيد ، كليه سكتورهاي هارد ديسك را هم براي فيكس كردن بدسكتوريهاي احتمالي Scan خواهد شد ولي روش موثرتر اين هست كه با همان نرم افزار HDD Regenerator تحت داس انجام بديد .
    3. در مورد عدم بازيابي اطلاعات ؛ يكبار ديگه طبق روش توضيح داده شده در پست دوم تاپيك زير عمل كنيد . اگر جواب نداد نرم افزارهاي ديگه اي را هم تست كنيد .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    یه جایی همین نزدیکی

پيش فرض

من با نرم افزاری که در بالا گفتین و دوتا نرم افزار دیگه ریکاوری کردم ولی فایده ای نداشت. همه این مشکلات از وقتی که با برنامه hdd کار کردم پیش اومد یعنی تا قبلش پوشه ها دیده میشد و بعضیاش باز میشد راحت اما الان اصلا انگار نه انگار تو این هارد کلی مطلب بوده حتی قبل از استفاده از hdd من یکی از پوشه هامو با یه برنامه دم دستی ریکاوری کردم و کاملا برگشت یکی از همون پوشه هایی که باز نمیشد و اشتباه کردم باید قبل استفاده از این برنامه اول فایلهارو ریکاوری میکردم تو یه درایو دیگه. میشه بگین چرا اینطوری شد و خطای من چی بوده آخه الان حتی هارد اکسترنالو خود ویندوز به این صورت نشون میده در حالی که قبلا میزان پر بودنشو با نوار سبز مثل درایوهای دیگه نشون میداد.

درایو اکسترنالو به نام G نشون میده. زیریشم یه برنامه ریکاوریه که میبنید هیچ مطلبی پیدا نکرده در حین عملیاته البته. حالا که اطلاعات نازنینم پرید اگه فرمت کنم با فرمان کلیک راست خود ویندوز اون بدسکتور از بین نمیره با فرمت؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •