تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: کار نکردن سی دی رام ها

داره خودمونی میشه dj kaka's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض کار نکردن سی دی رام ها

درود بر دوستان و یاران

مدتی cd و dvd رام ام غیرقعال بود و وقتی ویندوز را عوض کردم dvd رام را روی master و cd رام را روی slave گذاشتم (البته برای قرار دادن جامپرها روی آنها چیزی نوشته نشده بود و طبق جامپرهای یک سی دی درایو دیگر گذاشتم ) هر دو هم مارک lg هستند . خلاصه ویندوز را عوض کردم و پس از نصب ویندوز جدید هر دو خوب کار میکردند . (سه روز پیش) ولی الان هیچ کدوم کار نمیدن . یکی شون که اصلا بیرون نمیاد و دیگری بیرون میاد ولی سی دی را اجرا نمیکنه . هر دو هم چراغ شون روشن میشه . چه کار کنم ؟
    ممنون

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

درود بر دوستان و یاران

مدتی cd و dvd رام ام غیرقعال بود و وقتی ویندوز را عوض کردم dvd رام را روی master و cd رام را روی slave گذاشتم (البته برای قرار دادن جامپرها روی آنها چیزی نوشته نشده بود و طبق جامپرهای یک سی دی درایو دیگر گذاشتم ) هر دو هم مارک lg هستند . خلاصه ویندوز را عوض کردم و پس از نصب ویندوز جدید هر دو خوب کار میکردند . (سه روز پیش) ولی الان هیچ کدوم کار نمیدن . یکی شون که اصلا بیرون نمیاد و دیگری بیرون میاد ولی سی دی را اجرا نمیکنه . هر دو هم چراغ شون روشن میشه . چه کار کنم ؟
    ممنون

درایو ها رو به صورت تکی هم تست کنید ببینید چطوری هست

برای اون درایوی که درش باز نمیشه میتونه مشکل یا از خرابی و کثیفی دکمه eject باشه یا میتونه از کش جلوی درایو باشه یا کثیفی و شکستگی در چرخ دنده جلوی و ریل

مورد دوم درایو در حالت تکی بازم سی دی رو نخوند درایو رو باز کنید لنز رو تمیز کنید و فریم ویر دستگاه رو آپدیت کنید درست نشد درایو باید به صورت open تست بشه این موارد رو انجام بدید اگر نتیجه نداد برای تستش بهتون میگم چیکار کنید

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ممنون

تکی اجرا میشوند هر دو و خوب کار میکنند . چی دستور میدهید ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ممنون

تکی اجرا میشوند هر دو و خوب کار میکنند . چی دستور میدهید ؟
    پس دو حالت داره یا پاور ضعیف است یا اینکه جامپرها رو درست نصب نکردید

6. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

زمانی که ویندوز را عوض کردم و سی دی های درایو های مختلف را نصب کردم هر دو سی دی رام خوب کار میکرد ولی دفعات بعد که سیستم را روشن کردم دیگه خوب کار نمیکنند . حالا میفرمایید جای سیم های پاور سی دی رام ها را عوض کنم ؟
    ایا قسمت های slave و .... در همه سی دی رام ها برابر هست یا فرق داره ؟ چون روی سی دی رام ها جای جامپرها را ننوشته و طبق سی دی رام دیگری جامپر ها را نصب کردم

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

زمانی که ویندوز را عوض کردم و سی دی های درایو های مختلف را نصب کردم هر دو سی دی رام خوب کار میکرد ولی دفعات بعد که سیستم را روشن کردم دیگه خوب کار نمیکنند . حالا میفرمایید جای سیم های پاور سی دی رام ها را عوض کنم ؟
    ایا قسمت های slave و .... در همه سی دی رام ها برابر هست یا فرق داره ؟ چون روی سی دی رام ها جای جامپرها را ننوشته و طبق سی دی رام دیگری جامپر ها را نصب کردم
    معمولا یکی هست و فرقی نمیکنه کابل های برق رو عوض کنیدو با یک پاور دیگه تست کنید ببینید چی میشه ولی به نظر من بیشتر میتونه از همون جامپر باشه پورت ide دیگه ای روی مین ندارید؟ اگه دارید با یک کابل دیگه درایو رو نصب کنید اگر ذو تا با هم کار کرد مشکل از همون جامپر است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •