سلام دوستان
به نظرتون زانتیای دست دوم تا سقف 40 میلیون بگیرم یا ام وی ام نو یا پارس ؟
نظر خودم با زانتیاس
همفکری لازم دارم![]()
سلام دوستان
به نظرتون زانتیای دست دوم تا سقف 40 میلیون بگیرم یا ام وی ام نو یا پارس ؟
نظر خودم با زانتیاس
همفکری لازم دارم![]()
با سلام خدمت شما.
زانتیا یکم خرجش بالاست اگه بخواین سر پا نگهش دارین. مصرف بنزینش هم بالاست. ولی بسیار ماشین خوبیه.
به نظر من MVM نگیرید بهتره چون موتور زیاد جالبی نداره.
پارس هم که همون طور که در جریان هستید دو نوع داره (سال و LX). که LX متاسفانه با اینکه قیمتش بالاست ظاهرا زیاد موتورش با بدنش سازگاری نداره و توی سربالایی اذیت میکنه. پارس سال هم خودرو خوبیه البته اگه با مصرفش مشکلی ندارین.
به نظر من اگه زانتیا مدل 85 86 گیرتون اومد بگیرین ولی بازم فکر کنید ببینید میتونید هزینه هاشو متحمل بشین یا نه.
لیفان 630
یه دوری باهاش بزنید و با پارس مقایسه کنید . بعد از اون اگر پسندیدید خریداری کنید .
با تشکر از شما
پس حدودا میشه به این نتیجه رسید که اگه بشه برای زانتیا هزینه کرد ، انتخاب بهتریه![]()
با تشکر
پس به نظر شما کلا از زانتیا صرف نظر کنم و بین لیفان و پارس انتخاب کنم؟
زانتیا ماشین بدی به هر لحاظ نیست ، مشکل عمدش ایمنی بسیار پایین و کمبود قطعات و گرانی و همینطور استهلاک زیادش هست .
پارس ELX مدل 90 تمیز پیدا کنید خیلی بهتر از زانتیاست .
ممنون دوست عزیز
تصمیم گرفتم همون elx صفر بگیرم داشبورد جدید
ELX دیگه تولید نمیشه چطور میخواین صفرشو بگیرید؟
اونایی که الان 16 سوپاپ هستند lx هستند
بله ولی اونجوری که من تحقیق کردم یک سری نمایندگی ها با قیمت 41 ، 42 صفر کیلومترشو موجود دارن
ELX های جدید موتور XUM 2000 روشون نصب هست که درواقع ارتقا یافته XU7 هستند ، مصرف شهری بسیار بالایی دارن و بازدهی هم نسبتا پایین هست .
اگر قصد خرید پارس دارید مدل سال رو بخرید . هم قیمتش مناسب هست و هم از نظر موتوری وضعیت بهتریه به نسبت XUM و TU5 متعلق به 206 دارد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)