سلام دوستان از امروز ظهر نزدیک به ۱ گیگ اینترنت مصرف کرده سیر هم نمیشه.و تو تسک منیجر نشون نمیده از فایرفال کودو دیدم که با انواع tcp ها داره ترافیک رو میخوره.
چی داره دانلود میکنه؟
چرا هیچ وقت نمیکرد؟
چطوری متوقف کنم؟
سپاس
سلام دوستان از امروز ظهر نزدیک به ۱ گیگ اینترنت مصرف کرده سیر هم نمیشه.و تو تسک منیجر نشون نمیده از فایرفال کودو دیدم که با انواع tcp ها داره ترافیک رو میخوره.
چی داره دانلود میکنه؟
چرا هیچ وقت نمیکرد؟
چطوری متوقف کنم؟
سپاس
یه آنتی ویروس جدید نصب کنید و آپدیتش کنید.مثلا ESET NOD32خوبه.سیستم رو ویرسو کشی کنید تا حذف بشه.ویروس خطرناکیه و من باهاش خاطره بد دارم
توی تسک منیجر سربرگ Performance، از پایین Open Resource Monitor رو بزنید و از سربرگ Network ببینید جلوی اسم svchost توی پرانتز چی نوشته؟ مثلا (svchost.exe(NetworkService
احتمالا داره بک گراند آپدیت میکنه ویندوز.
اگر ویروس باشه که مشخصه، تو Task Manager، اگر svchost از طرف SYSTEM یا Network نباشه، ویروسه به احتمال فوق العاده زیاد.
در اصل اسم ویروس Win32.Jeefo.Aهست که تو SVCHOST مخفی میشه و چون یه اسم آشناست و تو تسک منیجر قبلا وجود داشته شما احساس نمیکیند که سیستمتون ویروسی شده.حتما سیستمو ویروس کشی کنید.من یه بار به خاطر این ویروس خیلی از فایلهامو از دست دادم.این ویروس به سرعت توی فایلهای exeسیستم پخش میشه و حتی باعث خرابی exeهای درایو Cو خراب شدن ویندوز میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب دوستان ظاهرا معلوم شد مشکل از کجاست
اول اینکه جلوش نوشته نتورک سرویس
دوم اینکه وقتی ریستارت کردم دیدم داره اپدیت ویندوز رو نصب میکنه
یادم رفته بود از اتوماتیک در بیارم گذاشتم رو حالت دستی
امیدوارم که مشکل از جای دیگه نباشه فعلا داره در حد بایت اونم هر چند دقیقه مصرف میکنه
ممنون از پاسخ های کامل شما
با یه آنتی ویروس هم سیستمو اسکن کنید که خیالتون از بابت ویروس راحت بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)