تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: نرم افزار امنیتی داخل هارد اکسترنال wd 500 my.pass کارنمیکنه...هارد سالمه اجازه دسترسی دارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض نرم افزار امنیتی داخل هارد اکسترنال wd 500 my.pass کارنمیکنه...هارد سالمه اجازه دسترسی دارم

با نرم افزار امنیتی داخل هارد اکسترنال 500گیگ مای پاسپورت وسترن...هارد رو قفل کرده بودم...وقتی به سیستم نصب میشد اتو ماتیک بالا میومدو رمز میخواستو رمزو میزدم میرفتم..الان اصلا چنین چیزی نیست...هارد باز میشه ..ولی به اطلاعات خودم دسترسی ندارم

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با نرم افزار امنیتی داخل هارد اکسترنال 500گیگ مای پاسپورت وسترن...هارد رو قفل کرده بودم...وقتی به سیستم نصب میشد اتو ماتیک بالا میومدو رمز میخواستو رمزو میزدم میرفتم..الان اصلا چنین چیزی نیست...هارد باز میشه ..ولی به اطلاعات خودم دسترسی ندارم
    سلام .

اگر الان بدون اينكه پسوردي بخواد ، ميتونيد به فضاي هارد ديسك دسترسي داشته باشيد ؛ ميتونه معنيش اين باشه كه قبلاً چندبار پسورد اشتباهي داديد (يا خودتان يا يك نفر ديگه!) و پيغام فرمت شدن ظاهر شده كه تاييدش كرديد و هارد ديسك هم unlock شده .

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام .

اگر الان بدون اينكه پسوردي بخواد ، ميتونيد به فضاي هارد ديسك دسترسي داشته باشيد ؛ ميتونه معنيش اين باشه كه قبلاً چندبار پسورد اشتباهي داديد (يا خودتان يا يك نفر ديگه!) و پيغام فرمت شدن ظاهر شده كه تاييدش كرديد و هارد ديسك هم unlock شده .
    مهندس.این ماله مشتریه..اومده اینجا میگه دست کاری کردم. اینطوری شده...الان من چیکار کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام .

داخلش اون نرم افزار هایی که شما مطرح کرده بودید نیس اصلا..

حدسی که شما زدید درست بود..از طرف پرسیدم همینو گفت

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مهندس.این ماله مشتریه..اومده اینجا میگه دست کاری کردم. اینطوری شده...الان من چیکار کنم؟
    داخلش اون نرم افزار هایی که شما مطرح کرده بودید نیس اصلا..

حدسی که شما زدید درست بود..از طرف پرسیدم همینو گفت
    متاسفانه راهي براي ريكاوري داده ها وجود ندارد .

اين براي افزايش امنيت اطلاعات و جلوگيري از دسترسي غير مجاز به آن در صورت گم شدن يا به سرقت رفتن هارد ديسك و ... هست .

7. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام .

چند پوشه توش هس.ولیا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

WindowsImageBackup
    ZOBDEGAN-PC
    WD_SmartWare
    MediaID
    این چندتا پوشه توش هست و اسری فایل های بک اپ من حتی از توی فایل های بک اپ که فشرده بود 1 ویدئو دیدما

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

الان توش فایل های بک اپ زیادی هست ..حتی عکس هم بود ...من چطوری میتونم برگردونم؟؟؟؟؟میشه راهنمایی کنید؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

WindowsImageBackup
    ZOBDEGAN-PC
    WD_SmartWare
    MediaID
    این چندتا پوشه توش هست و اسری فایل های بک اپ من حتی از توی فایل های بک اپ که فشرده بود 1 ویدئو دیدما
    شايد اين پوشه ها و اطلاعات مربوط به بعد از فرمت شدن هارد ديسك باشه . چون وقتيكه توسط نرم افزار WD فرمت بشه اصولاً چيزي باقي نميمونه !

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

شايد اين پوشه ها و اطلاعات مربوط به بعد از فرمت شدن هارد ديسك باشه . چون وقتيكه توسط نرم افزار WD فرمت بشه اصولاً چيزي باقي نميمونه !
    شما میشه نرم افزار تخصصی بک آپ این مدل هاردو بگید؟؟؟؟ با پسوندwbverify سیو شدن...

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •