تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: شبیه ساز اندروبد

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض شبیه ساز اندروبد

سلام دوستان
    شما از چه شبیه سازی واسه تست برنامه هاتون استفاده میکنن روی پی سی ؟
    من BlueStack رو دارم ولی خیلی چیزاش رو اعصابه فونت فارسی هم نمیساپورته
    البته فونت زیاد مهم نیست ولی آیا امولاتور بهتری هست ؟

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی lord arthas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

Genymotion فوقالعادست

3. این کاربر از lord arthas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

دمت گرم داداش من اینو نصب کردم گفت VirtualBox رو هم لازم داره اونم دانلودو نصب کردم باز گفت باید اکانت داشته باشی تا درایو مجازی بسازی قضیه چیه کراکیه احیانا" ؟

5. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

به بدبختی اجراش کردم ( واقعا داغونه وضعیت نصبش 1000 تا برنامه باید نصب کنی :دئ) ولی خداییش عالی بود دمت گرم ارزششو داشت

7. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی lord arthas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببخشید رضا نتم قطع بود با گوشی بودم 100 بار جواب دادم ارسال نمیشد : | والا برای من که خیلی اسون بود : دی ( منظورم اینه که کاره خصی نکردم 3-4 تا نکست زدم : )) )

9. این کاربر از lord arthas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت faannaaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلااااااام
    من مشکل فنی دارم
    bluestacks نصیبیدم ام وقتی لاین نصب کردم میخوام ریجستر شه هی ارور close program و debugمیده..
    درواقع این میاد: bluestacks frontend has stopped working
    من قبلا نصب کرده بودم خوب بوداااا.... ولی الان که ویندوزم عوض کردم هی ارور میده اجرا کردنی

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

به نظر بنده :

1 - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : دلیل اینکه اول گذاشتمش به خاطر پشتیبانی طیف وسیعی از نرم افزار هاست . مخصوصا تنظیم کردن برخی کلید ها متناسب با نیاز کاربر . اگر می خواین اکثر نرم افزار های اندروید بدون مشکل اجرا بشن بدون شک به جز bluestacks نمیشه انتخاب دیگه ای داشت .

2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : شاید رقیب سرسخت bluestack همین duOS باشه . دوم قرارش دادم چون هدف اجرای نرم افزار های اندروید به شکل بهینه روی سیستم بود و نه صرفا تست اندروید روی ویندوز ( اگر اینطوره شبیه ساز اندروید خود گوگل هم هست ) . لذا چون Bluestacks کلید هایی متناسب با برنامه قرار داده برای اجرای بهتر ، لذا Bluestacks به نظر من برای اجرای نرم افزار ها یه پله جلو افتاده .
    سرعت اجرای برنامه ها در اون بی رقیب هستش و اگر بنچ مارک بگیرین با فاصله بسیار زیادی از سایر شبیه ساز ها قرار می گیره .
    مزیت دیگه ای که نسبت به سایر شبیه ساز ها داره قابلیت root/unroot هستش که در سایر شبیه ساز ها یا روت ندارند یا preroot هستند.
    همچنین قابلیت تنظیم DPI ، قابلیت استفاده مستقیم از wifi در سیستم عامل ، پشتیبانی از چندین یوزر ( البته یوزر ها باید اکانت در ویندوز جداگونه داشته باشند ) ، پشتیبانی از چندین مانیتور ، پشتیبانی از تمامی سنسور ها مانند سنسور حرکتی و ... باعث شده duOS برای اکثر نیازها جوابگو باشد . همچنین هزینه بسیار کم اون ( 10 دلار مادام العمر ) باعث شده که خیلی از کاربران به سمت اون جذب بشن ( جدیدا Bluestacks هم trialware شده که در صورت ادامه استفاده یا باید 2 دلار در ماه پرداخت کنین یا نرم افزار های پیشنهادیش رو نصب کنین )

به طور کلی پیشنهاد می کنم برای تست هم شده AMI duOS رو تست کنین . مطمئن هستم به راحتی ازش دل نمی کنین !

3 - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : یه جورایی نسخه رایگان شده genymotion هست . می دونین که genymotion اکثر قابلیت هاش پولی هست لذا در andy اکثر این قابلیت هارو به صورت رایگان می تونین داشته باشین . کلا در صورتی که علاقه ای به پرداخت هزینه ای برای شبیه ساز های اندروید ندارین و از bluestacks هم خوشتون نمیاد پیشنهاد می شه . اما توصیه می کنم از bluestacks و duOS استفاده کنین چون سایر شبیه ساز ها به پای این دو نمی رسند

4 - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : یه زمانی پس از Bluestacks پر استفاده ترین شبیه ساز اندروید بود . اما از زمانی که ARM Support رو حذف کرد ، دیگه اکثر نرم افزار ها روش به خوبی اجرا نمی شن !
    مزیتش قابلیت داشتن چندین رام کنار هم هستش . البته در نسخه رایگان فقط می تونین یک رام داشته باشین . در صورتی که علاقه دارین نسخه های مختلف اندروید رو تست کنین و از شبیه ساز اندروید گوگل خوشتون نمیاد انتخاب خوبیه . مخصوصا اینکه genymotion برعکس سایر شبیه ساز ها قابلیت نصب اندروید 5 رو داراست در حالی که سایر شبیه ساز ها هنوز در ورژن های قبلی موندند

5 - Youwave : به دلیل پولی بودن ، پشتیبانی محدود از نرم افزار های مختلف و عدم ARM Translation Support این شبیه ساز اصلا توصیه نمی شود

12. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

4 - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : یه زمانی پس از Bluestacks پر استفاده ترین شبیه ساز اندروید بود . اما از زمانی که ARM Support رو حذف کرد ، دیگه اکثر نرم افزار ها روش به خوبی اجرا نمی شن !
    مزیتش قابلیت داشتن چندین رام کنار هم هستش . البته در نسخه رایگان فقط می تونین یک رام داشته باشین . در صورتی که علاقه دارین نسخه های مختلف اندروید رو تست کنین و از شبیه ساز اندروید گوگل خوشتون نمیاد انتخاب خوبیه . مخصوصا اینکه genymotion برعکس سایر شبیه ساز ها قابلیت نصب اندروید 5 رو داراست در حالی که سایر شبیه ساز ها هنوز در ورژن های قبلی موندند
    به نظرم با این امکانات زیادش مثل تنظیم دوربین مجازی یا جی پی اس و حتی باتری و ... واسه برنامه نویسا نرم افزار خیلی مناسبیه

14. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

به نظرم با این امکانات زیادش مثل تنظیم دوربین مجازی یا جی پی اس و حتی باتری و ... واسه برنامه نویسا نرم افزار خیلی مناسبیه
    منم با حرفتون کاملا موافقم . برای یک Developer بهترین انتخاب Genymotion است .
    اما مخاطب صحبت بنده اون 99 % ( شاید هم صد در صد ! ) کاربرانی هستند که هدفشون از شبیه سازی اندروید در رایانه ، اجرای نرم افزار های آن است . چون پیگیری مشکلات احتمالی برای هر شبیه ساز نسبت به هر برنامه مشکل و یا غیر ممکن هست ، لذا توصیه می شه در صورتی که هدفتون اجرای نرم افزار های اندروید در ویندوز هست ، از Bluestacks استفاده کنید.

bluestacks app player همونطور که از اسمش پیداست هدفش اجرای بهینه نرم افزار های اندروید در ویندوز هست . لذا بسیاری از قابلیت های اضافی اون حذف و یا غیر فعال شده . پس برای یک Developer گزینه مناسبی نیست .

16. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

هر چند windroy با اندروی ICS و برخی مشکلات برای پشتیبانی از نرم افزارها تقریبا فراموش شده بود ، اما حالا Windroy با نسخه جدید Windroye و اندروید کیت کت برگشته و سایر شبیه سازهارا به رقابت دعوت می کنه. هر چند هنوز یه مشکل جدی داره و عدم سازگاری با ADB هستش . اما نصب ابزار های گوگل در آن ( پلی استور ، پلی سرویس و گیمز ) می تونه جای امیدواری داشته باشه .

مقایسه بنچ مارک Windroye ورژن با bluestacks 0.9.8.4406

حالت 1 برای bluestacks : تنظیمات پیش فرض ( رم 768 مگابایت ، پردازنده 1 هسته 2.2 گیگاهرتز اینتل )
      محتوای مخفی: ! 

حالت 2 برای Bluestacks : رم 2 گیگا بایت ، پردازنده 1 هسته 2.2 گیگاهرتزی
    ( نکته : هرچند به bluestacks میزان دو گیگابایت رم اختصاص داده شد ، ولی 850 مگابایت نمایش داده شد . )

حالت 1 برای windroye : تنظیمات پیش فرض ( رم 2 گیگابایت ، پردازنده 2 هسته 2.2 گیگاهرتزی . رزولوشن 1600x900) ( این نکته رو مد نظر داشته باشین Windroye مشابه Bluestacks میزان رم رو حدود 850 مگابایت نمایش داد )

حالت 2 برای windroy : ماکزیمم تنظیمات ممکن ، 4 هسته 2.2 گیگاهرتزی ، 4 گیگابایت رم ، رزولوشن 1920x1080

( نکته : Windroy تغییر میزان DPI را قبول نمی کرد . همچنین قرار دادن میزان رم کمتر از 2048 و پردازنده زیر 2 هسته ناممکن بود )

-------------------

تست زمان بارگذاری windroye : تقریبا 22 ثانیه
    تست زمان بارگذاری Bluestacks : تقریبا 33 ثانیه ( در صورتیکه طریق کلیک راست بر روی آیکون نرم افزار آن را ری استارت کردم، زمان بوت به 22 تا 25 ثانیه کاهش پیدا کرد )

18. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •