تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: درد شدید معده

داره خودمونی میشه Seyed Artyom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

13 درد شدید معده

سلام دوستان.پام یه زخمی در اورده بود و پس از مراجعه به متخصص پوست قرص اریتروماسین 400 تجویز کرد.الان دو سه روزه که از مصرف قرص میگذره(هر شش ساعت میخورم).معده درد های شدیدی دارم.نمیدونم از معدس یا نه.فاصله بین قسمت پایین دو قفسه سینه م شدیدا درد میکنه جوری که انگار یه چیزی جلوش رو گرفته و تنفس رو هم مشکل میکنه،یکم حالت تهوع هم دارم ولی تا الان استفراغ نکردم.اینا از عوارض مصرف همین قرصست؟؟چون قبل از مصرف این قرص دردی نداشتم و تمامی این مشکلات پس از مصرف این قرض شروع شد.خواهشا سریع جواب بدید دارم میمیرم از درد

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان.پام یه زخمی در اورده بود و پس از مراجعه به متخصص پوست قرص اریتروماسین 400 تجویز کرد.الان دو سه روزه که از مصرف قرص میگذره(هر شش ساعت میخورم).معده درد های شدیدی دارم.نمیدونم از معدس یا نه.فاصله بین قسمت پایین دو قفسه سینه م شدیدا درد میکنه جوری که انگار یه چیزی جلوش رو گرفته و تنفس رو هم مشکل میکنه،یکم حالت تهوع هم دارم ولی تا الان استفراغ نکردم.اینا از عوارض مصرف همین قرصست؟؟چون قبل از مصرف این قرص دردی نداشتم و تمامی این مشکلات پس از مصرف این قرض شروع شد.خواهشا سریع جواب بدید دارم میمیرم از درد
    عوارض گوارشی شایع ترین عارضه هر دارو هست.....به هر حال با توجه به همزمانی درد معده با مصرف دارو میشه اون رو به دارو نسبت داد
    البته زمان درد....مکان درد....شدت اون....نوع درد ..... سن شما و ...... در تشخیص موثر هست
    بهتر هست به پزشکتون مراجعه کنید تا معاینه بشید تا درصورتی که صلاح بدونن دارو رو عوض کنن یا داروی دیگری همراهش بدن یا در صورتی که در مورد درد شما به نکته مشکوکی برخورد کنن شما رو به متخصص مربوطه ارجاع بدن
    یا درصورتی که درد شما غیر قابل تحمل باشه میتونین به درمانگاه یا بیمارستان مراجعه کنید تا در آنجا درمان مناسب دریافت کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •