سلام خدمت اساتید محترم
من هر روز صبح که کامپیونرم رو روشن می کنم با پیغام اینترنت شما غیر فعال شده است روبرو میشم که زیرش یک لینک هست باید روی اون کلیک کنم تا ارتباطم فعال بشه کسی علتش رو میدونه در ضمن اینترنتم رو هم از مخابرات گرفتم.اینم عکسش
![]()
سلام خدمت اساتید محترم
من هر روز صبح که کامپیونرم رو روشن می کنم با پیغام اینترنت شما غیر فعال شده است روبرو میشم که زیرش یک لینک هست باید روی اون کلیک کنم تا ارتباطم فعال بشه کسی علتش رو میدونه در ضمن اینترنتم رو هم از مخابرات گرفتم.اینم عکسش
![]()
سلام اطمینان داری که نت نداری قبلش به یه جا ping بگیر
شاید این مربوط بشه به مرورگرت یه مرورگر دیگه نصب کن از اون استفاده کن ببین روی اونم هر دفعه همین طور هست
بله دوست عزیز مطمئن هستم که نت ندارم با هر مرورگری هم که بگی تست کردم باید حتما روی اون لینک کلیک کنی تا ارتباط اینترنتت برقرار بشه،من هم خونه هم تو محل کارم از مخابرات اینترنت دارم توی هر دو جا این مشکل رو دارم!!!قابل ذکر اینه که مودم رو تو هر دو جا خودم کانفیگ کردم امکان داره به تنظیمات مودم برگرده؟؟؟![]()
سلام
امکانش کمه از کانفیگ باشه
به پشتیبانی زنگ بزن
دوست عزیز ممنون بابت پی گیری هات کاش سایر دوستان انجمن هم همینطور در فکر رفع مشکل دیگران بودند،با پشتیبانی هم صحبت کردم میگن مشکل از طرف ما نیست!!! دیگه نمیدونم باید چیکار کنم
![]()
پینگ بگیر اگه time out یا destination unreachable میده مشکل از مخابراته.
اگه یه مدت از اینترنتت استفاده نکنی خطت میره رو استند بای. خدمتی دیگر از مخابرات!!!
زمانش هم بسته به تنظیمات مرکز مخابراتی داره. توی مرکز ما من پرسیدم گفت بعد از اینکه 1.5 ساعت خط غیر فعال باشه ( هیچگونه ارسال یا دریافتی نداشته باشی) این پیام می یاد.
Last edited by mohammadv2; 21-01-2015 at 23:11.
چه جالب یکی دیگه از دوستانم هم اینو بهم گفته بود ولی من باور نکردم............................![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)