سلام
با توجه به این که با صفحه آبی مواجه می شوید ؛ اگر دوستان و کاربران دیگر بتوانند در
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیل bluscreen را پیدا کنند ؛ مشکل به سرعت شناسایی شده و درایور مشکل ساز را پاک می کنیم و مشکل حل می شود.
ولی با آزمون و خطا هم می توان دلیل مشکل را پیدا کرد.(که ممکن است نیاز به نصب دوباره ویندوز باشد)
با فرض این که شما ویندوز را به تازگی نصب کرده اید و هنوز از Driver Pack Solution 14 استفاده نکرده اید ؛ هنگام اجرای این نرم افزار ابتدا فقط درایورهایی که در سیستم نصب نشده اند را نصب کنید و درایورهایی که نیاز به آپدیت دارند را نصب نکنید و تیک آنها را بردارید.(مانند عکس) تیک Driver updater را هم بردارید.این طوری زمان یافتن مشکل کمتر می شود.(نام درایورهایی که نصب می کنید را یاددشت نمایید)
در سمت چپ پنجره نرم افزار setting را بزنید و Expert mode را انتخاب کنید.حالا درایورهای مربوط به Chipset را به صورت تکی نصب کنید تا اگر یکی از انها مشکل ساز بود شناسایی شود.
[IMG]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[/IMG]
پس از ریستارت سیستم ببینید مشکل ادامه دارد یا خیر.
برای شروع کار در Run (کلید ویندوز +R ) بنویسید msconfig حالا به تب sartup رفته و درایورهایی که نام آنها انجاست را یکی یکی پاک کنید و سیستم را ریست نمایید تا درایور مشکل ساز شناسایی شود.
مثلا ابتدا درایور کارت گرافیک را از Control Panel\Programs\Programs and Features پاک کنید و سیستم را ریستارت نمایید. و حالا سیستم را خاموش نمایید ببینید خاموش نمیشه؟
درایورهایی که قبل از نصب با Driver Pack Solution 14 توسط ویندوز شناسایی شده اند وبه خوبی کار می کنند را هنگام استفاده از این نرم افزار تیک آنها را بردارید.(بعدا می توانید دوباره تیک آنها را بگذارید و آنها را یکی یکی نصب کنید )(که همانهایی هستند که نوشته Driver can be updated)
نرم افزار جایگزین Driver Pack Solution ؛ نرم افزار MCS Drivers Disk است که البته اگر درایور مشکل ساز را شناسایی
نکنید ؛ احتمالا با این نرم افزار هم مشکل خواهید داشت.
یا در صفحه safe mode گزینه disable automatic restart on system failure را انتخاب کنید ببینید هنگام نمایش صفحه آبی نام قطعه مشکل دار قابل تشخیص نیست ؟