تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 1 از 9 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 87

نام تاپيک: ترفند برخی پزشکان برای درآمدزایی بیشتر

  1. #1
    آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    پست ها
    1,257

    پيش فرض ترفند برخی پزشکان برای درآمدزایی بیشتر

    روزنامه شهروند نوشت :آنها سوگند خورده اند تا امین بیماران باشند، اما وسوسه پول و درآمد بیشتر هم چیزی نیست که بعضی ها بتوانند از آن چشم پوشی کنند.

    آنها سوگند خورده اند تا امین بیماران باشند، اما وسوسه پول و درآمد بیشتر هم چیزی نیست که بعضی ها بتوانند از آن چشم پوشی کنند چراکه اقتصاد در هر صنفی حرف اول را می زند و در این حوزه هم با وجود اکثریتی مردمدار و امین، هستند افراد کمی که با پدیده زیرمیزی و روش های غیراخلاقی کسب درآمد می کنند؛ از آزمایش های عجیب وغریب که هیچ مبنای علمی ندارد تا بستری اجباری در بیمارستان ها و عناوین تخصصی خریداری شده، ویزیت های تکراری و... ترفندهای مختلفی است که برخی از پزشکان برای به دست آوردن پول بیشتر به کار می برند.

    در این گزارش تلاش شده تا بخشی از زوایای نادیده اقتصاد درمان که اقتصاد خانوار ایرانی را تضعیف کرده است، روایت کنیم. این گزارش را می خوانید:

    آزمایش های خاص

    عکس های تمام رخ، نیم رخ و سه رخ رنگی را روی میز می گذارد اما پزشک ندیده، عکس ها را رد می کند و می گوید: باید به آدرسی که می نویسم مراجعه کنی و آن جا عکس بگیری! دختر جوان معترضانه می پرسد: چه فرقی دارد؟ و از پزشک در حد چند جمله پاسخ می شنود: عکس ها باید با استانداردهای خاصی گرفته شود تا عمل جراحی بهترین نتیجه ممکن را داشته باشد. این دختر جوان که خود را «یاسری» معرفی می کند به «شهروند» می گوید: قبل از ویزیت شدن در این مطب، به پزشک دیگری مراجعه کرده و عکس ها را در عکاسی (عکاسی معمولی که از بینی بیمار و از زاویه های مختلف عکس می گیرند) موردنظر او تهیه کردم. واقعا متوجه نمی شوم این همه سخت گیری درباره چند عکس ساده برای چیست؟!

    عکاسی موردنظر این پزشک جراح زیبایی، تنها ٥٠٠ متر با مطبش در خیابان عباس آباد تهران فاصله دارد. تهیه هر قطعه عکس پرتره حدود ٥٠ هزارتومان هزینه دارد. عکس ها از چند جهت تمام رخ، نیم رخ، سه رخ، زاویه پایین صورت و از زاویه بالا تهیه می شود تا پزشک، بینی را در وضعیت های مختلف ارزیابی کند. منشی عکاسی به «شهروند» می گوید: روزانه حدود ١٠متقاضی جراحی زیبایی برای تهیه عکس رنگی به این جا مراجعه می کنند که البته این افراد بیماران چند پزشک خاص هستند. با این حساب، اگر از هر بیمار به طور میانگین ٥ عکس تهیه شود، این عکاسی از هر بیمار حدود ٢٥٠ هزار تومان دریافت می کند که اگر این رقم را در ١٠ بیمار ضرب کنیم می توان گفت این عکاسی تقریبا به صورت روزانه ٢,٥ میلیون تومان از محل معرفی متقاضیان جراحی زیبایی کسب درآمد می کند.

    روش های عجیب وغریب برای کسب درآمد

    در این میان برخی از آزمایشگاه های تشخیص طبی نیز شیوه های متفاوتی برای سرکیسه کردن بیمارانشان دارند. از تجویز آزمایش های غیرضروری گرفته تا آزمایش های ابتکاری که هیچ مبنای علمی ندارد. «فرید کرمی» رئیس انجمن پاتولوژی ایران دراین باره می گوید: بسیاری از روش های آزمایشگاهی جدید که از سوی پزشکان و آزمایشگاه ها تبلیغ می شود، نه تنها هیچ پایه علمی ندارد که در برخی موارد سبب به تأخیر افتادن تشخیص های پزشکی نیز می شود. این آزمایش ها تنها هزینه اضافه به خانواده ها تحمیل می کند.

    این پاتولوژیست ادامه می دهد: به عنوان مثال برخی آزمایشگاه ها مدعی هستند با یک آزمایش ساده خون، سرطان را در مراحل اولیه ابتلا تشخیص می دهند. این درحالی است که این موضوع از نظر علمی کاملا بی اساس است. یا مثلا در یک کنگره زنان تبلیغ می شد که با یک آزمایش ٥٠٠ هزار تومانی نوعی عارضه تخمدان به سرعت تشخیص داده می شود. درحالی که بیمار نمی داند این آزمایش با یک سونوگرافی ساده ٨٠ هزارتومانی قابل تشخیص است. مثال دیگر آزمایش های ژنتیک است که برخی آزمایشگاه ها به زوج های جوان در آستانه ازدواج تحمیل کرده اند. ضرورت این نوع آزمایش باید توسط پزشک متخصص تأیید شود. پزشک در مرحله اول زوج را معاینه می کند و در صورت لزوم شجره نامه ای از آنها تهیه کرده و به تشخیص ژن معیوب می پردازد و در آخرین گام و در صورت نیاز آنها را به آزمایشگاه ارجاع می دهد. این در شرایطی است که این دسته از آزمایشگاه ها با تبلیغات نادرست و استفاده از ناآگاهی مردم آزمایش ژنتیک را حتی در موارد غیرفامیلی، ضروری القا می کنند و افراد را ناچار به انجام هزینه اضافه می کنند.

    تبانی پزشکی

    علاوه بر ترفندهای مختلف برخی آزمایشگاه های تشخیص طبی برای درآمدزایی بیشتر، تعدادی از پزشکان نیز با این آزمایشگاه ها همکاری کرده و بیماران خود را برای موارد کاملا غیرضروری به آنها ارجاع می دهند. «ندا جعفری» پزشک عمومی به «شهروند» می گوید: چکاپ های کلی که بیشتر آنها تنها با یک آزمایش خون ساده قابل انجام است، عمده ترین نوع آزمایشی است که پزشکان در موارد غیرضروری به بیماران خود تحمیل می کنند و از آن جا که حدود ٨٠ درصد هزینه های آزمایشگاهی از جیب مردم پرداخت می شود و بیمه ها درصد ناچیزی از این هزینه ها را زیرپوشش قرار می دهند، آزمایشگاه ها مابه التفاوت این آزمایش های غیرضروری را از بیماران دریافت می کنند.

    این پزشک ادامه می دهد: تجویز آزمایش های غیرضروری براساس توافق بین برخی پزشکان و آزمایشگاه ها انجام می شود و این پزشکان با به کار بردن عباراتی مانند این که «کیت تشخیصی» این نوع آزمایش تنها در یک آزمایشگاه خاص موجود است، بیمار را ترغیب به مراجعه به آزمایشگاه موردنظرشان می کنند. این پزشکان در ازای ارجاع بیماران به آزمایشگاه های طرف قراردادشان از آزمایشگاه ها پورسانت دریافت می کنند. جعفری درباره نحوه و میزان دریافت این پورسانت ها توضیح می دهد: شیوه دریافت پورسانت ها بسیار متفاوت است. ممکن است پزشکی به دلیل نوع تخصصش و ارجاع بیماران برای آزمایش های گرانقیمت مانند ناباروری و ژنتیک و ... پورسانت را به صورت نقدی و گاهی اوقات به شکل غیرنقدی دریافت کند. به عنوان مثال، بعضی از آزمایشگاه ها پزشکان طرف همکاری خود را به صورت سالانه به سفرهای تفریحی خارج از کشور میهمان می کنند.

    ویزیت تجاری پزشکان!

    برخی شرکت های تولیدی یا وارد کننده محصولات پزشکی و داروخانه ها از دیگر شرکای کاسبی این دسته از پزشکان هستند. در مطب پزشکان، علاوه بر بیماران، افراد دیگری با نگاه درآمدزایی و کاسبی رفت وآمد می کنند. آنها ویزیتور شرکت های مختلف محصولات پزشکی هستند. از شرکت های دارویی گرفته تا شرکت های تولید یا وارد کننده لوازم بهداشتی و آرایشی، پروتزها و تجهیزات پزشکی. هر شرکت بنا به نوع کالای تولیدی یا وارداتی خود دسته ای از پزشکان با تخصص های مشخص را انتخاب می کند و ویزیتورهای خود را به سراغ آنها می فرستد. دراین ارتباط «مهدی رستگار» متخصص پوست ومو به «شهروند» می گوید: ویزیتورهایی که به متخصصان زیبایی مراجعه می کنند، معمولا شرکت های تولید یا وارد کننده محصولات بهداشتی و آرایشی و پروتزهای زیبایی هستند. آنها در ازای ارایه خدمات و هدایای مختلف به برخی پزشکان، آنها را ترغیب می کنند تا محصولات شرکتشان را برای بیماران تجویز کنند. او درباره هدایای این شرکت ها توضیح می دهد: این هدایا طیف مختلفی را دربر می گیرد. بعضی شرکت ها پزشکان و خانواده شان را مشترک سبد محصولات تولیدی یا وارداتی خود می کنند. بعضی دیگر به مناسبت های مختلف مانند جشن ها یا عید نوروز، تولد یا سالگرد ازدواج پزشکان برای آنها هدایایی مانند سکه طلا یا کارت هدیه ارسال می کنند.

    مرا به یک قاچاقچی دارو معرفی کردند

    برخی از داروخانه ها وجه دیگری از ماجرای کاسبی پزشکی هستند. «سمانه الف» درباره تجربه شخصی اش از کاسبکاری این دسته از پزشکان به «شهروند» می گوید: به یک متخصص پوست ومو در میدان ونک تهران مراجعه کردم، اما داروهای تجویز شده توسط این پزشک تنها در یک داروخانه خاص وجود داشت. پزشک که می دانست این داروها را به راحتی نمی توان پیدا کرد، بعد از تجویز نسخه، آدرس یک داروخانه در ونک را برایم یادداشت کرد و گفت اگر می خواهی می توانی نمونه داخلی آن را پیدا کنی اما نمونه های فرانسوی تنها در این داروخانه وجود دارد. بعد از پرس وجو متوجه شدم این محصولات بسیار گرانقیمت است و خرید آن نسخه چیزی حدود یک میلیون و ٥٠٠ هزارتومان هزینه دارد.

    وی ادامه می دهد: چون پزشک ادعا می کرد هیچ کدام از داروهای موجود به اندازه داروهای تجویز شده فرانسوی موثر نیست، ناچار به پرداخت این هزینه گزاف شدم، اما پس از خرید داروها مشاهده کردم که هیچ کدام از آنها برچسب و تاییدیه های وزارت بهداشت را ندارند و در مراجعه به داروخانه های دیگر متوجه شدم که آنها به صورت قاچاق وارد ایران شده اند. «رسول دیناروند» رئیس سازمان غذا و دارو نیز با تأیید تخلف فروش داروهای قاچاق در برخی از داروخانه ها می گوید: این موضوع قابل انکار نیست اما با داروخانه متخلف به شدت برخورد می شود.

    داروهای خارج از بیمه طعمه کاسبکاران پزشکی

    «علیرضایی» مسئول فنی یک داروخانه شبانه روزی به «شهروند» می گوید: برخی داروخانه هایی که تازه تأسیس شده اند یا تعداد مراجعانشان کمتر است، معمولا با پزشکان وارد یک توافق می شوند که بیماران خود را به آنها ارجاع دهند. این داروساز ادامه می دهد: البته داروخانه ها بیشتر متخصصان و پزشکانی را به عنوان هدف تجاری نشانه می گیرند که داروهای گرانقیمت و خارج از تعهدات بیمه ای برای بیمارانشان تجویز می کنند زیرا سود داروهای مشمول بیمه برای داروخانه ها بسیار ناچیز است. او همچنین می گوید: به عنوان مثال مکمل های دارویی و غذایی یا قرص های ویتامین و محصولات بهداشتی و آرایشی که مشمول فرانشیز نیستند، بیشترین موارد تخلف پزشکان کاسبکار است، اما تجویز بیش از نیاز دارو عوارض و خطراتی به دنبال دارد که پزشکان معمولا این ریسک را به جان نمی خرند.

    علیرضایی درباره شیوه پرداخت پورسانت پزشکان از این محل اظهار می کند: ممکن است پزشکان در ازای ارجاع هر نسخه، مبلغ مشخصی را به صورت ماهانه از داروخانه ها دریافت کنند یا این که کلیه نیازهای دارویی و بهداشتی شان را به صورت رایگان از داروخانه ها تأمین کنند. البته مسئولان وزارت بهداشت نیز با تأیید این تخلف توسط برخی از پزشکان و داروخانه داران می گویند، مواردی از این تخلف از طریق بیمه ها کشف و با پزشک متخلف برخورد شده است. بر این اساس، شرکت های بیمه ای پس از مشاهده نسخ پزشکان و داروهای تجویز شده مواردی را که به تجویز داروهای غیرضروری اقدام کرده یا بیماران را به یک داروخانه خاص ارجاع داده اند، شناسایی و گزار ش کرده اند.

    بیماران را به زور بستری می کنند

    از ارجاع بیماران جراحی به کلینیک های خاص که بگذریم، بستری های اجباری یکی دیگر از موارد کاسبکاری در دنیای پزشکی است. «فریبا رهبر» یکی از قربانیان این شیوه کاسبکاری پزشکان است. او دراین باره به «شهروند» می گوید: برای جراحی زیبایی پلکم به یک پزشک مراجعه کردم و بنا شد عمل در یک کلینیک خصوصی انجام شود. به محض مراجعه به آن جا یک پکیج در اختیار من قرار گرفت که زمان تسویه حساب متوجه شدم بابت آن پکیج مبلغ ٣٠٠ هزارتومان باید بپردازم. این درحالی است که این پکیج شامل یک دمپایی پلاستیکی، یک کاور بهداشتی تخت و یک روپوش ساده یکبار مصرف بود.

    رهبر ادامه می دهد: اما موضوع به این جا ختم نشد و آن کلینیک با ادعای این که نخ بخیه خارجی برای جراحی هایش به کار می برد، مبلغ ٢٥٠ هزارتومان دیگر مطالبه کرد و یک شب قبل از جراحی مرا بستری کرد و یک شب پس از جراحی نیز مرا در آن جا نگه داشتند. بعد که موضوع را با یکی از پزشکان آشنا درمیان گذاشتم، متوجه شدم برای جراحی افتادگی پلک هیچ نیازی به ٣روز بستری نداشتم و این موضوع درواقع ترفندی برای گرفتن هزینه بستری از بیماران است.

    این القاب و عناوین خریدنی هستند!

    عناوین دهان پرکن و فریبنده یکی دیگر از ترفندهای برخی پزشکان است. رایج ترین این عناوین، عضویت در فلان انجمن جراحان آمریکا و اروپاست. «رستگار» متخصص پوست ومو در این زمینه به «شهروند» می گوید: بسیاری از مردم نمی دانند عضویت در این انجمن ها تنها با پرداخت یک حق عضویت سالانه ممکن است و این موضوع هیچ تضمینی بر برتری دانش و مهارت یک پزشک ندارد. این متخصص تأکید می کند: برخی از پزشکان نیز با برعهده گرفتن بخشی از بار مالی کنگره های پزشکی، تقدیرنامه هایی به عنوان متخصص برگزیده و... نیز دریافت می کنند که این تقدیرنامه ها را قاب گرفته و در مطب خود نصب می کنند. بیماران نیز با مشاهده این عناوین و القاب در تبلیغات پزشکان یا مطب هایشان تصور می کنند حرفه ای ترین گزینه را برای ویزیت شدن انتخاب کرده اند اما آنها نمی دانند که بسیاری از این عناوین و القاب تنها با مبلغی پول به دست آمده است.

  2. 8 کاربر از iranch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  3. #2
    آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    پست ها
    2,472

    پيش فرض

    واقعا این متن رو خودم خیلی ناراحت شدم
    چون چند موردش برای خودم پیش اومده
    اما چی باعث شده بعضی پزشکا به روشهای درآمدزایی رو بیارن؟

  4. #3
    داره خودمونی میشه Argada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قم
    پست ها
    169

    پيش فرض

    یه بار مطب یه پزشک رفتم...شماره 78 تو نوبت بودم... روز بعد خیلی زود رفتم شماره 7 شدم... متوجه شدم که این پزشک متخصص روزانه نزدیک به 100 نفر رو در مطبش ویزت می کنه!!! ویزیت یه متخصص بالای 20 تومنه...ما فرض رو همون 20 تومن می زاریم... روزانه 2 میلیون تومن به عبارتی ماهیانه 60 میلیون تومن درامد فقط از ویزیت کردنشه!
    حقوق بیمارستان و درمانگاه و دانشگاه و البته از همهع مهمتر دستمزد و زیر میزی عمل جراحی هم بماند که با اینا بالای 100 میلیون تو ماه درامد داره!

    یعنی یه پزشک متخصص در ماه به اندازه شش هقت سال یه کارمند دولت با درامد یک و میلیون تومن در میاره که الان خیلی ها دنبال همین کارمندی هستند! از کارگر بدبخت که دیگه بگذریم ...

    باور کنید می ارزه ادم دو سه سال پشت کنکور مثل تراکتور زمین سنگی و بولدوزر معدن اهن درس بخونه ... تا پزشکی قبول بشه... این همه پول ... کلی کلاس و احترام...تخصص بینظیر... همه بهش محتاجند...

    ... ... ولی خدائیش این انصافه!؟!؟ پول یه پزشک از خون جامعه محروم پر میشه! ...

  5. 2 کاربر از Argada بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  6. #4
    آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    پست ها
    1,108

    پيش فرض

    یه بار مطب یه پزشک رفتم...شماره 78 تو نوبت بودم... روز بعد خیلی زود رفتم شماره 7 شدم... متوجه شدم که این پزشک متخصص روزانه نزدیک به 100 نفر رو در مطبش ویزت می کنه!!! ویزیت یه متخصص بالای 20 تومنه...ما فرض رو همون 20 تومن می زاریم... روزانه 2 میلیون تومن به عبارتی ماهیانه 60 میلیون تومن درامد فقط از ویزیت کردنشه!
    حقوق بیمارستان و درمانگاه و دانشگاه و البته از همهع مهمتر دستمزد و زیر میزی عمل جراحی هم بماند که با اینا بالای 100 میلیون تو ماه درامد داره!

    یعنی یه پزشک متخصص در ماه به اندازه شش هقت سال یه کارمند دولت با درامد یک و میلیون تومن در میاره که الان خیلی ها دنبال همین کارمندی هستند! از کارگر بدبخت که دیگه بگذریم ...

    باور کنید می ارزه ادم دو سه سال پشت کنکور مثل تراکتور زمین سنگی و بولدوزر معدن اهن درس بخونه ... تا پزشکی قبول بشه... این همه پول ... کلی کلاس و احترام...تخصص بینظیر... همه بهش محتاجند...

    ... ... ولی خدائیش این انصافه!؟!؟ پول یه پزشک از خون جامعه محروم پر میشه! ...
    پزشكان ايراني اگه ميتونستند بدون دادن ماليات همين سطح درآمد را در اروپا و آرميكا دربيارند،اينجا نميموند،معلومه اونجا عمرا چنين درآمدي بتونند دربيارن،چون هم نظارت قوي وجود داره و هم وجدان بيدارتر از برخي پزشكان ايراني...اين درآمد از خون سگ هم حرامتره..چون گرهي ار خلق بازنميكنه و فقط به مريض به چشم اسكناس نگاه ميشه..
    يكي از دويتان بيمار سرطاني داشت كه اينجا بهش گفتند ديگه تموم كردني هست ولي اون نااميد نشد وبيمارشون را برد تركيه و حالا هم حالش بهتر از قبله و داره برميگرده!!!پزشكان ايراني اعده اي شون متاسفانه بي سواد و البته پولپرست هستند!!!
    Last edited by aminkhan2014; 15-01-2015 at 18:35.

  7. این کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  8. #5
    آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    پست ها
    1,257

    پيش فرض

    یک مورد بد دیگه که تخلف هم هست، اینکه چند تا مریض رو با هم می فرستند داخل مطب!!!
    البته تقصیر مردم هست و نباید زیر بار برن
    من یک سری دیدم 2-3 نفر با هم فرستاد تو مطب. اومدم بیرون و گفتم پول ویزیت رو پس بده ، نمیخوام معاینه بشم. رفتم جای دیگه

  9. این کاربر از iranch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  10. #6
    آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    پست ها
    1,257

    پيش فرض

    یه بار مطب یه پزشک رفتم...شماره 78 تو نوبت بودم... روز بعد خیلی زود رفتم شماره 7 شدم... متوجه شدم که این پزشک متخصص روزانه نزدیک به 100 نفر رو در مطبش ویزت می کنه!!! ویزیت یه متخصص بالای 20 تومنه...ما فرض رو همون 20 تومن می زاریم... روزانه 2 میلیون تومن به عبارتی ماهیانه 60 میلیون تومن درامد فقط از ویزیت کردنشه!
    حقوق بیمارستان و درمانگاه و دانشگاه و البته از همهع مهمتر دستمزد و زیر میزی عمل جراحی هم بماند که با اینا بالای 100 میلیون تو ماه درامد داره!

    یعنی یه پزشک متخصص در ماه به اندازه شش هقت سال یه کارمند دولت با درامد یک و میلیون تومن در میاره که الان خیلی ها دنبال همین کارمندی هستند! از کارگر بدبخت که دیگه بگذریم ...

    باور کنید می ارزه ادم دو سه سال پشت کنکور مثل تراکتور زمین سنگی و بولدوزر معدن اهن درس بخونه ... تا پزشکی قبول بشه... این همه پول ... کلی کلاس و احترام...تخصص بینظیر... همه بهش محتاجند...

    ... ... ولی خدائیش این انصافه!؟!؟ پول یه پزشک از خون جامعه محروم پر میشه! ...

    متاسفانه وقتی هم پزشک میشن ، اصلا فرق میکنن. میشن آدم های دیگه...
    اصلا مریض رو آدم حساب نمیکنن... این خیلی بد هست. به حرف مریض گوش نمیدن..
    حساب نمیکنن که 25 هزار تومن پول ویزیت رو هر کسی به راحتی نمیتونه پرداخت کنه... و حالا که اومده حداقل به دردش برسید
    درد و مشکلات مالی و جانی و روحی بیمار یک سمت، محل نزاشتن دکتر هم یک طرف..

  11. #7
    کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    پست ها
    1,376

    پيش فرض

    یه بار مطب یه پزشک رفتم...شماره 78 تو نوبت بودم... روز بعد خیلی زود رفتم شماره 7 شدم... متوجه شدم که این پزشک متخصص روزانه نزدیک به 100 نفر رو در مطبش ویزت می کنه!!! ویزیت یه متخصص بالای 20 تومنه...ما فرض رو همون 20 تومن می زاریم... روزانه 2 میلیون تومن به عبارتی ماهیانه 60 میلیون تومن درامد فقط از ویزیت کردنشه!
    حقوق بیمارستان و درمانگاه و دانشگاه و البته از همهع مهمتر دستمزد و زیر میزی عمل جراحی هم بماند که با اینا بالای 100 میلیون تو ماه درامد داره!

    یعنی یه پزشک متخصص در ماه به اندازه شش هقت سال یه کارمند دولت با درامد یک و میلیون تومن در میاره که الان خیلی ها دنبال همین کارمندی هستند! از کارگر بدبخت که دیگه بگذریم ...

    باور کنید می ارزه ادم دو سه سال پشت کنکور مثل تراکتور زمین سنگی و بولدوزر معدن اهن درس بخونه ... تا پزشکی قبول بشه... این همه پول ... کلی کلاس و احترام...تخصص بینظیر... همه بهش محتاجند...

    ... ... ولی خدائیش این انصافه!؟!؟ پول یه پزشک از خون جامعه محروم پر میشه! ...
    پزشكان ايراني اگه ميتونستند بدون دادن ماليات همين سطح درآمد را در اروپا و آرميكا دربيارند،اينجا نميموند،معلومه اونجا عمرا چنين درآمدي بتونند دربيارن،چون هم نظارت قوي وجود داره و هم وجدان بيدارتر از برخي پزشكان ايراني...اين درآمد از خون سگ هم حرامتره..چون گرهي ار خلق بازنميكنه و فقط به مريض به چشم اسكناس نگاه ميشه..
    1- تعرفه که پزشکها میگیرن همه تعریف شده هست و از طرف وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی تعیین شده
    2-شماره تلفن 1690 توسط وزارت بهداشت ایجاد شده و اگر پزشکی خلاف تعرفه پول بگیره میشه ازش شکایت کرد
    3-حساب بکنید 7 سال درس خوندن.....که دو سال در دوره اینترنی باید جون بکنی و از صبح تا شب بیدار باشی و ...... و اگر بدونین جون چند نفر رو همین اینتر های 23-24 ساله نحات دادن.....بعد همین ها میرن با حقوق 3-4 میلیونی با مدرک دکترا تو روستا خدمت میکنن....وقتی هم طرحشون تموم بشه ویزیتشون 8 تومن هست فکر میکنید زیاد هست
    4-خدارو شکر همه مردم با ارایه بیماره سلامت میتونن رایگان بیمه بشن.....و خیلی از پول ویزیت رو بیمه میده
    هیچ اصراری هم نیست که به مطب خصوصی مراجعه کنن و بخوان تعرفه خصوصی ( که از طرف دولت تعیین شده) پرداخت کنن........درمانگاه های دولتی در تمام شهرستان ها وجود دارند و هر شهر حداقا 5 تخصص ضروری (اطفال-زنان-داخلی-بیهوشی0جراحی) رو در بیمارستانش داره.....و تمام این ها در کلینیک هم میشینن
    میدونین تعرفه کلینیک دولتی چقدر هست؟ویزیت متخصص میشه سه چهار تومان
    5-بستگی به جمعیت شهر و نیاز شهر طبق استانداردهای وزارت بهداشت تخصص و فوق تخصص های دیگر هم در اون شهر ها فرستاده میشه و هر پزشک متخصص یا فوق تخصص موظف هست مدتی رو در مراکز دولتی کار کنه ....پس همیشه متخصصین و فوق تخصص در شهرستان ها در کلینیک دولتی و با ویزیت ناچیز در دسترس هستند
    6- تمام روستا ها با توجه به جمعیتشون پزشک دارن که مراجعه و ویزیت این پزشکان مجانی هست و اگر پزشک صلاح بدونه بیمار رو برای بررسی و درمان تخصصی به متخصص مربوطه و مراکز دولتی ارجاع میده و با این ارجاع ویزیت بسیار ناچیز میشه
    7-پس اگه اون روستایی خودش میره و حاضر میشه تعرفه خصوصی رو به فوق تخصص پرداخت کنه گناه پزشکا چیه؟
    8-بیمار یه مبلغ ناچیز رو پرداخت میکنه......میدونید مابقی کارانه پزشک چقدر با تاخیر وبهش میرسه؟
    9-میدونید ویزیت آزاد پزشکان در مراکز خصوصی آمریکا چقدر هست؟ 200 300 دلار برای یک ویزیت میگیرن.... در حالی که درمان و تشخیص و علم و دانش همین هست که با 20 تومن در ایران ارایه میشه
    10- وقتی کسی حاضر نمیشه مراکز دولتی بره یا برای یک اسهال استفراغ ساده که اون پزشک روستا به خوبی میتونه درمانش بکنه به مطب خصوصی متخصص مراجع میکنه گناه پزشک چیه؟مریض رو نبینه یا ویزیت ازش نگیره؟
    11-اگر دوره اینترنی یا رزیدنتی که پزشکا میگذرونن میدیدین نمیگفتین چرا درآمد پزشک باید چندین برابر کارمند باشه
    12- تازه با طرح تحول سلامت و گسترش کلینیک های دولتی خیلی از درآمد پزشک از طرف دولت و بیمه تامین میشه نه از " خون جامعه محروم"
    13- عدم مراجعه مردم به پزشکان روستا یا کلینیک های دولتی و تمایل مراجعه اونها به مطب خصوصی گناه پزشک هست؟
    14-

  12. 3 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  13. #8
    کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    پست ها
    1,376

    پيش فرض

    یک مورد بد دیگه که تخلف هم هست، اینکه چند تا مریض رو با هم می فرستند داخل مطب!!!
    البته تقصیر مردم هست و نباید زیر بار برن
    من یک سری دیدم 2-3 نفر با هم فرستاد تو مطب. اومدم بیرون و گفتم پول ویزیت رو پس بده ، نمیخوام معاینه بشم. رفتم جای دیگه
    مطب های شلوغ به خاطر مراجعه عده زیادی از مریض ها به یک پزشک هست.......اون پزشک میتونه بگه من مثلا بیشتر از 50 نفر نمیبینم....ندیدید چطور اعترض میکنن التماس میکنن که یه مریض دیگه دیده بشه
    چرا مردم حاضر نمیشن به کلینیک دولتی مراجعه کنن؟.....پزشکی هم که در مرکز دولتی میشینه پزشک هست با همون علو و دانش و توانایی

    متاسفانه وقتی هم پزشک میشن ، اصلا فرق میکنن. میشن آدم های دیگه...
    اصلا مریض رو آدم حساب نمیکنن... این خیلی بد هست. به حرف مریض گوش نمیدن..
    حساب نمیکنن که 25 هزار تومن پول ویزیت رو هر کسی به راحتی نمیتونه پرداخت کنه... و حالا که اومده حداقل به دردش برسید
    درد و مشکلات مالی و جانی و روحی بیمار یک سمت، محل نزاشتن دکتر هم یک طرف..
    میشه در صورتی که رفتار یک پزشک مورد تایید نباشه به شخص دیگه مراجعه کرد
    در ضمن همه که به فوت و فن پزشکی آگاه نستند.....شاید پزشک از لابلای حرف های بیمار چیزی دریافت میکنه.....شاید با قطع کردن حرف مریض و با پرسیدن سوال های دیگه میخواد نکته های لازم رو برای تشخیص و درمان پیدا کنه
    در ضمن الان در مراکز دولتی بعضی از تخصص ها که ارتقای ویزیت پیدا کردند- البته پولی که مریض میده زیاد نشده پولی که بیمه میده زیاد تر شده - موظف هستد که زمان بیشتر ویزیت برای مریض اختصاص بدهند
    اگر اینها رعایت نشه همیشه راه شکایت به واجد شکایت های مرکز درمانی و وزارت بهداشت و نظام پزشکی باز هست

  14. 2 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  15. #9
    کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    پست ها
    1,376

    پيش فرض

    تعرفه ویزیت درمانی دولتی
    ویزیت پزشکان، دندانپزشکان عمومی و PHD پروانه دار 80000 ریال، ویزیت پزشکان، دندانپزشکان متخصص و MD-PHD 100000 ریال، ویزیت پزشکان فوق تخصص، فلوشیپ و روانپزشکان 120000 ریال، ویزیت پزشکان فوق تخصص روانپزشک 144000 ریال، کارشناس ارشد پروانه دار 68000 ریال و کارشناس پروانه دار 56000 ریال است.

    ویزیت متخصص برای استادیار شامل؛ سهم سازمان ۹۵ هزار ریال، سهم بیمه شده ۳۰ هزار ریال در مجموع ۱۲۵ هزار ریال، ویزیت متخصص برای دانشیار شامل؛ سهم سازمان ۱۰۲ هزار ریال، سهم بیمه شده ۳۰ هزار ریال در مجموع ۱۳۲ هزار ریال، ویزیت متخصص برای استاد شامل سهم سازمان ۱۱۲ هزار ریال، سهم بیمه شده ۳۰ هزار ریال در مجموع ۱۴۲ هزار ریال خواهد بود.

    ویزیت فوق تخصص، فلوشیپ و متخصص روانپزشکی برای استادیار شامل سهم سازمان ۱۱۳ هزار ریال، سهم بیمه شده ۳۶ هزار ریال در مجموع ۱۴۹ هزار ریال، ویزیت فوق تخصص، فلوشیپ و متخصص روانپزشکی برای دانشیار شامل؛ سهم سازمان ۱۲۲ هزار ریال، سهم بیمه شده ۳۶ هزار ریال در مجموع ۱۵۸ هزار ریال و ویزیت فوق تخصص، فلوشیپ و متخصص روانپزشکی برای استاد شامل؛ سهم سازمان ۱۳۴هزار ریال، سهم بیمه شده ۳۶ هزار ریال در مجموع ۱۷۰ هزار ریال تعیین شد.

    فوق تخصص روانپزشکی نیز برای استادیار شامل سهم سازمان ۱۳۶ هزار ریال، سهم بیمه شده ۴۳ هزار ریال در مجموع ۱۷۹ هزار ریال، ویزیت فوق تخصص روانپزشکی برای دانشیار شامل سهم سازمان ۱۴۶ هزار ریال، سهم بیمه شده ۴۳ هزار ریال در مجموع ۱۸۹ هزار ریال و ویزیت فوق تخصص روانپزشکی برای استاد شامل سهم سازمان ۱۶۱ هزار ریال، سهم بیمه شده ۴۳ هزار ریال در مجموع ۲۰۴ هزار ریال تعیین شده است.

    منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

  16. این کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  17. #10
    آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT
    پست ها
    1,281

    پيش فرض

    نصف پول مردم داره تو جیب این دکتر های انسان نما میره

  18. 2 کاربر از supermax15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


صفحه 1 از 9 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •