سلام.دوستان میخواستم یه مغازه باز کنم ولی هیچ اطلاعاتی ندارم. خواستم کمکم کنید ببینم برای شروع به چقدر سرمایه نیاز دارم؟خودم به تاپ وتونیک وپوشاک زنانه یا لوازم التحریر علاقه دارم. اینکه باید از کجا بخرم آدرس تولیدی هم اگه دارید لطفا معرفی کنید.
سلام.دوستان میخواستم یه مغازه باز کنم ولی هیچ اطلاعاتی ندارم. خواستم کمکم کنید ببینم برای شروع به چقدر سرمایه نیاز دارم؟خودم به تاپ وتونیک وپوشاک زنانه یا لوازم التحریر علاقه دارم. اینکه باید از کجا بخرم آدرس تولیدی هم اگه دارید لطفا معرفی کنید.
شما توی کدام شهر هستید ؟
جای خاصی رو برای مغازه مد نظر دارید؟
حدودا چقدر بودجه دارید؟
من شمالم.آمل.نه هنوز جایی رو در نظر نگرفتم.برای شروع میخوام از 10میلیون شروع کنم.چون نمیدونم توش موفق میشم یا نه
شما اول باید ببینید توی شهر امل با 10 میلیون مغازه ای رو به شما رهن یا اجاره میدن؟مغازه ای که نه جای خیلی پرت باشه که سال تا سال مشتری رد نشه نه جایی که به خاطر موقعیتش اجاره اش خیلی بالا باشه
دوم باید بروید و تولیدی های شهرتون یا شهرهای اطرف رو پیدا کنید .برای شروع اجناس ارزان تر را بخرید .کم کم مشتری ها خودشون می ایند و میگویند که چه چیزی بهتر هست که بیاورید
ولی از همه اینها مهمتر همت و پشتکار در کاسبی مهم هست.اگر هر روز تمام وقت در مغازه باشید موفق میشوید.ولی اگر به عنوان شغل دوم میخواهید داشته باشید امکان موفقیت کم هست
سلام ممنون از راهنماییتون.اینجا اجاره ماهی 7میلیون بود کمش هم 3تومن.هیچی منصرف شدم بازم تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)