تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: 4500 بد سکتور در هارد اکسترنال 1 ترابایتی سیگیت

در آغاز فعالیت milad_ed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض 4500 بد سکتور در هارد اکسترنال 1 ترابایتی سیگیت

سلام. حدود 5 سال هست من این هارد دیسک رو دارم، و در حدود 1.5 سال گذشته یکم با مشکلاتی مثل کند شدن، فریز کردن و تشخیص داده نشدن اون توسط کامپیوتر مواجه بودم، و مجبور می شدم از برق بکشمش تا دوباره کار کنه. تازه با برنامه HDTune Pro یک تست ازش گرفتم و این دو اخطار رو به من داد:

Reallocated sector count: Failed - number of damaged sector which have been replaced: 4520

Current Pending sectors: 61

هر جا در مورد این دو اخطار سرچ می کنم؛ همه می گن دیگه کار هارد دیسک تمومه. من حدود 600 گیگ داده روش دارم ولی مهمترین اطلاعات روش رو ازش خارج کردم. می تونم این داده ها رو از دست بدم و ترجیح می دم این طور نشه. کاری هست که بشه براش کرد؟ میشه با کم گردن ظرفیت کلی از قسمت سالمش استفاده کرد؟
    Last edited by milad_ed; 11-01-2015 at 21:00. دليل: typo

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام. حدو 5 یال من این هارد دیسک رو دارم، و در حدود 1.5 سال گذشته یکم با مشکلاتی مثل کند شدن، فریز کردن و تشخیص داده نشدن اون توسط کامپیوتر مواجه بودم، و مجبور می شدم از برق بکشمش تا دوباره کار کنه. ـازه با برنامه HDTune Pro یک تست ازش گرفتم و این دو اخطار رو به من داد:

Reallocated sector count: Failed - number of damaged sector which have been replaced: 4520

Current Pending sectors: 61

هر جا در مورد این دو اخطار سرچ می کنم؛ همه می گن دیگه کار هارد دیسک تمومه. من حدود 600 گیگ داده روش دارم ولی مهمترین اطلاعات روش رو ازش خارج کردم. می تونم این داده ها رو از دست بدم و ترجیح می دم این طور نشه. کاری هست که بشه براش کرد؟ میشه با کم گردن ظرفیت کلی از قسمت سالمش استفاده کرد؟
    هارد شما مشکلش خیلی زیاده و نرم افزاری قابل حل نیست مگر اینکه ببرید برای تعمیر اگر اطلاعات مهم دارید ببرید برای ریکاوری

در آغاز فعالیت milad_ed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هارد شما مشکلش خیلی زیاده و نرم افزاری قابل حل نیست مگر اینکه ببرید برای تعمیر اگر اطلاعات مهم دارید ببرید برای ریکاوری
    ممنون از جواب شما. قسمتی از اطلاعات رو می تونم رو هرد داخلی کامپیوترم بریزم، ولی همش جا نمیشه. همه ی اطلاعات روی این هارد فیلم و سریال هست که خیلی هاش رو دیدم. بیشتر چیز هایی رو که ندیده بودم رو از ش خارج کردم ولی هنوز یه مقداری روش مونده. راستش خیلی برام اون اطلاعات مهم نیستن؛ فقط می خواستم بدونم اگر میشه از هارد استفاده کرد. به هر حال ممنون، عمراین هارد های اکسترنال به دلیل این ور اون ور رفتن کمه، مخصوصا این هارد که یکی 2 بار هم زمین خورده بود.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ممنون از جواب شما. قسمتی از اطلاعات رو می تونم رو هرد داخلی کامپیوترم بریزم، ولی همش جا نمیشه. همه ی اطلاعات روی این هارد فیلم و سریال هست که خیلی هاش رو دیدم. بیشتر چیز هایی رو که ندیده بودم رو از ش خارج کردم ولی هنوز یه مقداری روش مونده. راستش خیلی برام اون اطلاعات مهم نیستن؛ فقط می خواستم بدونم اگر میشه از هارد استفاده کرد. به هر حال ممنون، عمراین هارد های اکسترنال به دلیل این ور اون ور رفتن کمه، مخصوصا این هارد که یکی 2 بار هم زمین خورده بود.
    بله یکی از دلایل بدسکتور ضربه است که میتونه بدسکتور فیزیکی باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •