تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: مشکل بلوتوث لپ تاپ Acer V3 571G با Win 8.1

داره خودمونی میشه saeed_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض مشکل بلوتوث لپ تاپ Acer V3 571G با Win 8.1

سلام
    دوستان از وقتی win 7 اورجینال لپ تاپ (Acer V3 571G) رو عوض کردم وویندوز 8.1 Enterprise رو نصب کردمدیگه لپ تاپ بلوتوث رو نمیشناسه .از سایت Acer درایور win 8.1 رو دانلود کردم نصب کردم باز هم نمیشناسه و اصلاتو قسمت Device Manager آیکن بلوتوث وجود نداره دوستان برای حل این مشکل چه راه حلی پیشنهاد میکنید.
    با تشکر

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    اگه اصلا وجود نداشته باشه دو دلیل داره یا روشن نیست یا ویندوز ساپورتش نمیکنه
    روشنش کنید ببینید گزینه ای میاره مبین بر استاندارد بودن بلوتوث ضمنا ببین تو بخش درایورهای ویندوز 8.1 لب تابتون بخش مدیریت یا مدیریت برق وجود داره چون بعضی از لب تاب ها اونجا باید سویچ کنی تا دیوایس ها روشن بشن

3. 2 کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

سلام
    دوستان از وقتی win 7 اورجینال لپ تاپ (Acer V3 571G) رو عوض کردم وویندوز 8.1 Enterprise رو نصب کردمدیگه لپ تاپ بلوتوث رو نمیشناسه .از سایت Acer درایور win 8.1 رو دانلود کردم نصب کردم باز هم نمیشناسه و اصلاتو قسمت Device Manager آیکن بلوتوث وجود نداره دوستان برای حل این مشکل چه راه حلی پیشنهاد میکنید.
    با تشکر
    با سلام . درایور رو متناسب با کارت شبکتون نصب کردین ؟

برای atheros :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای broadcom :
    کد:
    --------------------

پس از نصب یه عکس از device manager بزارین . در صورتی که گزینه ی بلوتوث توی device manager هست ، زیرمجموعه هاشو باز کنین تا بررسی بشه

5. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام . درایور رو متناسب با کارت شبکتون نصب کردین ؟

برای atheros :
    کد:
    برای broadcom :
    کد:
    --------------------

پس از نصب یه عکس از device manager بزارین . در صورتی که گزینه ی بلوتوث توی device manager هست ، زیرمجموعه هاشو باز کنین تا بررسی بشه
    با تشکر از khelane و شما
    قسمت power options رو گشتم گزینه خاصی نبود.
    درایور هم متناسب با شبکه که atheros هست نصب کردم.دقیقا نصب بدون مشکل پیش میره و آدرس هم میگیره برای نصب و درخواست ریست میکنه ولی وقتی بالا میاد باز نصب نشده.
    این هم عکس Device Manager بعد از ریست نصب درایور
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

1 - معمولا درایور ها در صورتی که دستگاه متصل و یا موجود نباشه ، ارور می دن . اما شما صحبتی در ارتباط با ارور نکردین .
    پس 70 % این احتمال وجود داره که درایور درست نصب شده . اگر اینطور باشه دلیل عدم نمایش بلوتوث در لیست device manager خاموش بودن بلوتوث هستش . از طریق device manager از منوی view گزینه ی show hidden devices رو علامت دار کنین . اگر دیدین بعد از اون ، گزینه بلوتوث ظاهر شد و اخطاری کنارش نیست پس بلوتوث شما نصبه .
    سپس برای فعال کردنش همون دکمه فعال سازی وایرلس روی کیبورد رو بزنین ( و یا می تونین از خود ویندوز این کار رو انجام بدین Settings >>> Change PC settings >>> Devices >>>> bluetooth )

2- اگر مشکل از طریق بالا حل نشد ، احتمال داره بلوتوث از توی بایوس خاموش شده باشه . یک بار هم تنظیمات بایوس رو چک کنین

8. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

1 - معمولا درایور ها در صورتی که دستگاه متصل و یا موجود نباشه ، ارور می دن . اما شما صحبتی در ارتباط با ارور نکردین .
    پس 70 % این احتمال وجود داره که درایور درست نصب شده . اگر اینطور باشه دلیل عدم نمایش بلوتوث در لیست device manager خاموش بودن بلوتوث هستش . از طریق device manager از منوی view گزینه ی show hidden devices رو علامت دار کنین . اگر دیدین بعد از اون ، گزینه بلوتوث ظاهر شد و اخطاری کنارش نیست پس بلوتوث شما نصبه .
    سپس برای فعال کردنش همون دکمه فعال سازی وایرلس روی کیبورد رو بزنین ( و یا می تونین از خود ویندوز این کار رو انجام بدین Settings >>> Change PC settings >>> Devices >>>> bluetooth )

2- اگر مشکل از طریق بالا حل نشد ، احتمال داره بلوتوث از توی بایوس خاموش شده باشه . یک بار هم تنظیمات بایوس رو چک کنین
    با سلام و تشکر مجدد
    متاسفانه مشکل من هنوز حل نشده.
    از طریق devicemanager ازمنوی view گزینه ی show hidden devicesرو علامت دار کردم ولی گزینهبلوتوث ظاهر نشد.
    تنظیمات بایوس رو چک کردم هیچ گزینه ایکه اسمی از بلوتوث باشه نبود.
    نکته ای که باید بگم اینه که درایوری که دانلود کردم شامل یک پوشه ستکه داخلش فایل Bluetooth_Suite و پوشه DriverOnly هست که داخل پوشه DriverOnly سه تا پوشه دیگه هست به نام drivers_Win7 و drivers_Win8و drivers_Win8.1 که هیچ کدوم فایل اجرایی ندارن.من فقط تونستم فایل Bluetooth_Suite رو اجراکنم.
    به نظر شما آیا درایور رو درست انتخاب کردم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •