تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: کم و زیاد شدن نور صفحه وقتی که لپ تاپ به برق نباشد.....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض کم و زیاد شدن نور صفحه وقتی که لپ تاپ به برق نباشد.....

با سلام خدمت شما........من حدود 3 ماه هست که یه لپ تاپ لنوو G 50-70 خریدم که ویندوز 8.1 رو داره......اما یه چند روزیه که صفحه (کمی) درخشندگی خودشو از دست داده با وجود این که درجه ی روشنایی روی 100 است و وقتی که از صفحه ای به صفحه ی دیگه میرم نور صفحه مقداری کم و زیاد میشود .وقتی لپ تاپ به برق هست صفحه روشنایی خوبی دارد اما وقتی به برق نیست این طوری میشه چه روی حالت balance باشه چه high performance ...اینم بگم که تنظیمات change advanced power settings روی هر دو حالت plugged in و on battery یکسان است و روی تنظیمات پیش فرض.....کارت گرافیک intel رو هم از راه manage آپدیت کردم اما آخرش error میده......وقتی هم که از طریق سایت intel برای آپدیت اقدام کردم نام مدل کارت گرافیکم در سایت نبود(نام کارت گرافیک:intel hd graphic family).............خواهش میکنم کمکم کنید.............سپاس فراوان.....

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام خدمت شما........من حدود 3 ماه هست که یه لپ تاپ لنوو G 50-70 خریدم که ویندوز 8.1 رو داره......اما یه چند روزیه که صفحه (کمی) درخشندگی خودشو از دست داده با وجود این که درجه ی روشنایی روی 100 است و وقتی که از صفحه ای به صفحه ی دیگه میرم نور صفحه مقداری کم و زیاد میشود .وقتی لپ تاپ به برق هست صفحه روشنایی خوبی دارد اما وقتی به برق نیست این طوری میشه چه روی حالت balance باشه چه high performance ...اینم بگم که تنظیمات change advanced power settings روی هر دو حالت plugged in و on battery یکسان است و روی تنظیمات پیش فرض.....کارت گرافیک intel رو هم از راه manage آپدیت کردم اما آخرش error میده......وقتی هم که از طریق سایت intel برای آپدیت اقدام کردم نام مدل کارت گرافیکم در سایت نبود(نام کارت گرافیک:intel hd graphic family).............خواهش میکنم کمکم کنید.............سپاس فراوان.....
    گرافیک مجتمع در بایوس فعال است؟
    به نظر من یک بار ویندوز رو عوض کنید و درایورها رو همرو به روز کنید و دوباره تست کنید اگر درست نشد به گارانتی نشون بدید بدون باتری اگر فقط با برق باشه دیگه مشکل ندارید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلامی دوباره و خسته نباشید خدمت شما...........در BIOS تنظیمات graphic devices دارای دو گزینه ی discrete و uma only است که بر روی discrete قرار دارد...............وقتی که باتری را از دستگاه خارج میکنم و مستقیم به برق وصل میکنم هیچ مشکلی نداره و تنها وقتی که فقط به باتری وصل باشد صفحه اون درخشش قبل رو نداره و وقتی از صفحه ای به صفحه ی دیگه میرم نور کم و زیاد میشه..............بازم سپاس گزارم.....

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلامی دوباره و خسته نباشید خدمت شما...........در BIOS تنظیمات graphic devices دارای دو گزینه ی discrete و uma only است که بر روی discrete قرار دارد...............وقتی که باتری را از دستگاه خارج میکنم و مستقیم به برق وصل میکنم هیچ مشکلی نداره و تنها وقتی که فقط به باتری وصل باشد صفحه اون درخشش قبل رو نداره و وقتی از صفحه ای به صفحه ی دیگه میرم نور کم و زیاد میشه..............بازم سپاس گزارم.....
    به نظرم ببرید به گارانتی نشون بدید ممکنه ایراد از باتری باشه یا تنظیمات بایوس

مشکل از درایور و تنظیمات ریزولیشن و تصویر نمیتونه باشه چون بدون باتری مشکلی ندارید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •