تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: نحوه دانلود اتوماتیک شبانه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

12 نحوه دانلود اتوماتیک شبانه

من مدت ها دنبال راهکاری بودم که بتونم به صورت خودکار دانلود شبانه رو انجام بدم ولی هر راه حلی را امتحان میکردم جوابگو نبود بلاخره بعد از ازمون وخطای بسیار روش آن را پیدا کرد که برای من جوابگو است فقط ببخشید که خلاصه وار توضیح میدم

1-اول باید سیستم رو تنظیم کنیم تا بعد از بالا اومدن سیستم به صورت خودکار به اینترنت وصل بشه که اگه با کابل باشه خود به خود به اینترنت وصل میشین ولی اگه وای فای باشه باید طوری تنظیم کنید که به صورت خودکار بعد از بالا اومدن سیستم به اینترنت وصل بشین .دستورالعملش رو هم میتونین از اینترنت سرچ کنید

2-باید سیستم را طوری تنظیم کنید که بعد از بالا اومدن سیستم با limit accsess مواجه نشید.راهش رو تواینترنت سرچ کنید

3-برای این کار به سه تا نرم افزار نیاز دارین(idm)(Auto Power-on & Shut-down)(Bidaar ) نرم افزار بیدار برای ریبوت کردن مودم و نرم افزار دومی برای روشن کردن سیستم وidmبرای تنظیم دانلود

4-نکته ای که میمونه اینه که سیستم رو سیستم را باید در حالت Hibernateخاموش کنید ..باز هم ببخشد که توضیحات کامل نبود ولی اگه مشکلی داشتید بپرسید من هم تا اونجایی که بتونم کمک میکنم

2. این کاربر از g122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •