درود
وقتی کامپیوتر رو خاموش میکنم( شات دان ) به نظر میاد خاموش شده اما در عمل اینجوری نیست و با یک حرکت موس بلافاصله کیس روشن میشه.تنظیمات بایوس رو دیفالت کردم ولی تاثیری نداشت.
لطفا راهنمایی کنید چیکار باید بکنم. تشکر
درود
وقتی کامپیوتر رو خاموش میکنم( شات دان ) به نظر میاد خاموش شده اما در عمل اینجوری نیست و با یک حرکت موس بلافاصله کیس روشن میشه.تنظیمات بایوس رو دیفالت کردم ولی تاثیری نداشت.
لطفا راهنمایی کنید چیکار باید بکنم. تشکر
سلام
ابتدا سیستم را با انتخاب کلید ویندوز +X ؛ سپس انتخاب shutdown or sign out و سپس انتخاب shutdown خاموش نمایید. ببینید با حرکت موس روشن میشه یا نه.
اگر دوباره روشن شد ؛ وارد device manager شوید.(کلید ویندوز + X و سپس انتخاب device manager ) (یا جستجوی device در قسمت سرچ کنترل پنل)
سپس بر mic and other pointing devices کلیک کنید و در زیر مجموعه آن بر HID compliant mouse دوبار کلیک کنید و در پنجره باز شده در تب power managment همه تیک ها را بردارید و ok را بزنید.
درود
HID compliant mouse این گزینه نیست.
موس شما USB نیست ؟
![]()
Last edited by vissoto; 07-01-2015 at 20:05.
نه نیست.تبدیل زدم بهش.
از تبدیل جدا کنید و به یک پورت USB پشت کیس وصل کنید. و سیستم را ریستارت کنید.
و مراحل پست 2 را انجام دهید.
در ویندوز 7 این مشکل نبود ؟
مشکلم اینجوری حل شد:
در control panel به قسمت power options رفته و بعد به قسمت choose what the power button does و بعد بر روی گزینه ی change settings that are currently unavailable کلیک کرده و در قسمت shutdown settings تیک گزینه ی turn on fast start up را بردارید و دکمه ی save changes را کلیک کنید.
تشکر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)