تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: تلفن ثابت ماهواره ای؟؟؟

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض تلفن ثابت ماهواره ای؟؟؟

سلام.امروز رفنم یه خط تلفن ثابت ثبت نام کردم بهشون گفتم این خط را واسه ای دی اس ال میخوام گفتن باید اول پول را واریز کنید بعد واریز ثبت نامم کرد و شماره پروندمو بهم داد و گفت حالابرو مرکز مخابرات یه دفعه خطت pcm نباشه ما هم گفتیم چشم حالا که رفتم مرکز مخابرات بهم گفت PCM که نیست ولی خطت ماهواره ای است و بی سیم است!!!!!گفت یه دیش میارن روی پشت بوم خونت نصب میکنن!من خودم بار اول در مورد خط تلفن ثابت ماهواره ای میشنوم کسی اطلاعی از این نوع خط خبر داره؟روی این خط میشه نت پر سرعت گرفت؟خود مرکز گفت ای دی اس ال نمیشه گرفت!حال بنده چی کار کنم خط را پس میگرن؟

2. 2 کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

بعد از پیگیری متوجه شدم این تلفن ماهواره ای همان تلفن ثابت روستایی wllمی باشد که فقط در روستاهای که امکانات وجود نداره داده می شود حالا جدید ا تو اهواز داره مد میشه که اصلا به درد نمیخوره چون روی خط ثابت بیسیم اینترنت پرسرعت داده نمیشود.

4. 2 کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

چی هست اصلا کسی میدونه؟

6. این کاربر از binaafarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

بیشترین کاربرد این خط ها برای روستا ها و مناطق دور هست که امکان کابل کشی وجود ندارد... شما از این سرویس استفاده کن دلیلی نداره پس بدی اما اگر نیاز به اینترنت ADSL دارید و برای همین منظور خط را ثبت نام کردید میتونید پس بدید و درخواست خطوط کابلی بکنید البته باید ببینید برای منطقه شما امکان پذیر هست یا خیر...

8. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

ی مودم 3g بگیری بهتره با سیم کارت برو اینترنت

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

بیشترین کاربرد این خط ها برای روستا ها و مناطق دور هست که امکان کابل کشی وجود ندارد... شما از این سرویس استفاده کن دلیلی نداره پس بدی اما اگر نیاز به اینترنت ADSL دارید و برای همین منظور خط را ثبت نام کردید میتونید پس بدید و درخواست خطوط کابلی بکنید البته باید ببینید برای منطقه شما امکان پذیر هست یا خیر...
    اصلا ارزش استفاده نداره-در ضمن این نوع خط تلفن با برق کار میکنن یعنی برق بره تلفن هم قطع میشه!امروز واسه انصراف مرکز مخابرات رفته بودم واسه یه بنده خدایی هم همین نوع خط را وصل کرده بودند که با دعوا پسش داد.اینجوری گفتن با فرکانس خطوط موبایل هم تداخل پیدا میکنه!

11. این کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

اصلا ارزش استفاده نداره-در ضمن این نوع خط تلفن با برق کار میکنن یعنی برق بره تلفن هم قطع میشه!امروز واسه انصراف مرکز مخابرات رفته بودم واسه یه بنده خدایی هم همین نوع خط را وصل کرده بودند که با دعوا پسش داد.اینجوری گفتن با فرکانس خطوط موبایل هم تداخل پیدا میکنه!
    تلفن های امروزی که همه بی سیم شدن هم با رفتن برق هیچ کاربردی نداره... اصولا این خطوط برای مناطق خاص هست نمیدونم چرا برای داخل شهر واگذار میکنند البته این نکته را در نظر داشته باشید این سرویس شامل یک سیم کارت میشود که داخل موبایل قرار میگیرد و استفاده میکنید.

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من چند سال پیش برای کاری رفتم پاکستان
    اونجا هم یه خط تلفن خریدم برای اینترنتم، بهم یه گوشی تلفن دادن که بصورت وایرلس کار می‌کرد و البته توی خودش باطری هم داشت و زمانیکه به برق وصل بود باطریش شارژ میشد و تا حدود ۲ ساعت بدون برق کار می‌کرد
    البته روی این خط من اینترنت هم داشتم
    گوشیه پورت usb داشت که به کامپیوتر وصل میکردی و به اینترنت ۲مگابیت دسترسی داشتی

Sent from my iPhone using Tapatalk

14. 2 کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •