سلام به دوستان من یه تلویزیون ال ای دی الجی مدل 49LB552V گرفتم ولی متاسفانه زبان فارسی نداره زیرنویسم برعکس نشون میده حالا خواستم ازتون درخواست کنم که چجوری وارد سرویس منوش بشم؟
اگه به صورت کد باشه که با کنترل خود دستگاه وارد کنم خیلی بهتر میشه
سلام به دوستان من یه تلویزیون ال ای دی الجی مدل 49LB552V گرفتم ولی متاسفانه زبان فارسی نداره زیرنویسم برعکس نشون میده حالا خواستم ازتون درخواست کنم که چجوری وارد سرویس منوش بشم؟
اگه به صورت کد باشه که با کنترل خود دستگاه وارد کنم خیلی بهتر میشه
کسی نبود؟ خواهشا کمک برسونید
دوست عزیز
از این فایلاستفاده کنید.در آن همه چیز موجود است.
و برای زیر نویس روی این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید
این چیزی که گذاشتید واسه ال ای دی هم هس ؟ یا فقط واسه ال سی دیه؟ آخه مال من ال ای دیه.
بی زحمت گزینه های این منو مخفی رو میشه تو یه پست کاملا تشریح کنین که بدونیم چی به چیه؟ممنون میشم
Last edited by alihatami70; 06-01-2015 at 13:37.
کانکتور من یه سیم قرمز ی سیم سفید و یه سیم بدون روکش داره این چیزی که شما نشون دادین سیم مشکی داره یعنی فرق میکنه؟
کسی نبود جواب مارو بده؟
دوست عزیز
رنگ سیم مهم نیست مهم روش صحیح ساخت کنترول است.
یکی از این تاپیکا نوشته بود که تلویزیونای الجی 2014 سری LB سرویس منوشون قفله و به هیچ وجه نمیشه واردش شد نوشته بود که هنوز راهشو پیدا نکردن ؟ اطلاعات معتبری از این زمینه هس ؟دروغه یا راست؟
باید وقتی تی وی خاموشه ال ای در رو بگیریم جلوش و فایلو پخش کنیم یا وقتی روشنه؟
از کسانی که میان بازدید میکنن خواهش میکنم که اگه چیزی راجع به این موضوع میدونن کمک کنن ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)