سلام!!
یه پروژه برنامه نویسی C++ ماشین حساب دارم که این هفته 3 شنبه باید تحویل بدم!!خوده برنامه نوشتن چیزی نیست ولی یه چیزی مثل این باید باشه!!!
یکی میشه راهنمایی کنه چطوری اون مربع هارو در بیارم؟؟بعد چطوری عدد رو توشون جا گذاری کنم!!؟؟
سلام!!
یه پروژه برنامه نویسی C++ ماشین حساب دارم که این هفته 3 شنبه باید تحویل بدم!!خوده برنامه نوشتن چیزی نیست ولی یه چیزی مثل این باید باشه!!!
یکی میشه راهنمایی کنه چطوری اون مربع هارو در بیارم؟؟بعد چطوری عدد رو توشون جا گذاری کنم!!؟؟
سلام..///
اون کاراکتر هایی که برای ساخت جدول ازشون استفاده شده رو می تونید تو جدول اسکی پیدا کنید(بعد از 128 کارکتر اول) و با استفاده از کدهای اسکی تو برنامتون یه جدول مثل همین رسم کنید..///
****************کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید!![]()
من یه سوال دارم
برای اینکه کاربر بتونه روی دکمه های ماشین حساب کلیک کنه چه کدی باید بنویسیم؟
کافیه دوبار روی هر کدوم از دکمه ها کلیک کرده تا صفحه ی کد مربوط به آن باز بشه هر کدی در اون صفحه بنویسید موفع اجرای نرم افزار اگه بر روی دکمه کلیک شود کد های درونش اجرا میشه
برای هر دکمه در ماشین حساب باید کد مخصوص خودش رو بنویسید برای مثال برای جمع باید محتویاد دو تکست باکس رو با هم جمع کنه و در تکست باکس دیگه ای نشون بده
...موفق باشید...
ممنون از پاسخ شما ! ولی من به جوابم نرسیدم منظور من کدی است که داخل برنامه نوشته می شود نه نحوه ی کارکرد خروجی برنامه .من برنامه هامو توی محیط ویژوال استادیو مینویسم، چه کدی باید نوشته بشه که برنامه بتواند کلیک کاربر روی عدد (مثلا یک )را بفهمد
این بخش که شما میخواید نیاز به کد نداره شما فقط ظاهر برنامه تون رو طراحی میکنید دکمه هارو در فرم تون قرار میدید و برای هر کدام کد نویسی میکنید بقیه کار رو بزارید به عهده ویرژال استدیو کدهای دیگه توسط نرم افزار به برنامه شما اضافه میشه هرچند میتونید اون کدهارو هم تغییر بدید اما برای اینکه برنامه بتواند تشخیص دهد کاربر کدام دکمه را فشار داده نیاز به کد نداره چون هر موقع کاربر دکمه ای را فشار دهد کد درون دکمه اجرا میشود قسمت دیگه نداره که کد نویسی کنید شما فقط کاری که هر دکمه باید انجام دهد رو کد نویسی میکنید.
...موفق باشید...
پس از فرم هم میشه در ویژوال استفاده کرد.مرسی
بله فرم ظاهر برنامه ی شماست و ابزارها دکمه ها و ... را روی فرم قرار میدید البته برنامه هایی هم هست که فرم ندارند مانند Console applicatione که کد ها در یک صفحه سیاه اجرا میشوند و برنامه بسته میشود و رابط کاربری و فرم ندارد.
خب این نسخه از ویژوال که من دارم برنامه هارو دریک صفحه سیاه چاپ میکند همیشه.؟؟؟2012
نه دوست عزیز به دلیل نرم افزار نیست زبان ++C اینجوریه شما یک زبان دیگه مانند ویرژال بیسیک یا سی شارپ رو انتخاب کنید فرم خواهند داشت اما در سی پلاس پلاس از فرم خبری نیست و برای کسانی که شروع به برنامه نویسی میکنند میتونه اول کار خسته کننده باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)