تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: تا 20 تومن پراید یا

داره خودمونی میشه ramin vao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض تا 20 تومن پراید یا

دوستان من یه ماشین میخوام تا 20 هزینه کنم فقط هم 1 تا 2 سال بعد میفروشم ایا بنظرتون پراید صفر گزینه مناسبی هست چون نمیخوام تو این مدت هی برم تعمیرگاه
    یا ماشین دیگه تو این رنج قیمت مناسب هست برا این مدت استفاده بدون خرابی؟! در ضمن این پراید انگار خیلی مدلاش زیاد شده کدومش مناسبتره بدون خیلی از این اپشنهاش که شاید بدرد نخوره و در اخر ایا اصلا خوب هست پراید بگیرم یا اینکه خیلی داغونه! ممنون میشم راهنمایی کنید
    راستی ماشین قبلیم ال نود پارس خودرو بود تا 2 سال و نیم حتی یکبار هم خراب نشد که اخر فروختمش.

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پراید بگیری و نری تعمیرگاه ؟! دلت به صفر بودن ماشین ایرانی خوش نکن .

در مورد مدل ها هم SE فولترین و گرونترین مدلشه که قیمتش کارخونش حدوده 19.500.000 تومن هست ! البته SE 131 منظورم بود . SE 132 حدوده 300.000 ارزونتر و SE 111 هم حدوده 700.000 گرونتر از 131 هستن .

3. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان من یه ماشین میخوام تا 20 هزینه کنم فقط هم 1 تا 2 سال بعد میفروشم ایا بنظرتون پراید صفر گزینه مناسبی هست چون نمیخوام تو این مدت هی برم تعمیرگاه
    یا ماشین دیگه تو این رنج قیمت مناسب هست برا این مدت استفاده بدون خرابی؟! در ضمن این پراید انگار خیلی مدلاش زیاد شده کدومش مناسبتره بدون خیلی از این اپشنهاش که شاید بدرد نخوره و در اخر ایا اصلا خوب هست پراید بگیرم یا اینکه خیلی داغونه! ممنون میشم راهنمایی کنید
    راستی ماشین قبلیم ال نود پارس خودرو بود تا 2 سال و نیم حتی یکبار هم خراب نشد که اخر فروختمش.
    درود ، خودروی صفر همیشه ارجیعت داره ، پراید صفر هم به راحتی 3 تا 5سال بدون دردسر کار میکنه . من خودم دارم و خیلی راضیم چون زیاد هم میرونمش . قبلا هم 91 داشتم به جز تعویض روغن کاپوت رو بالا نزدم .
    پراید مثل سابق مدلای مختلف نداره فقط SE تولید میشه که کاملترین هست و دوتا اربگ داره فرمان هیدرولیک و موتور تقویت شده و ترمز ABS و ...
    بعد از پراید میتونید به تیبا 91 هم فکر کنید که موتور قویتری داره اما ظاهرش جالب نیست .

5. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sangol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آقایونی که ماشین شناسن بنظر شما اگه بخوام ماشین کار کرده بگیریم 206 یا 405 ویا سمند چه سالی رو میشه با این 20 تومن گرفت
    کسی اینجا ماشین میشناسه ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقایونی که ماشین شناسن بنظر شما اگه بخوام ماشین کار کرده بگیریم 206 یا 405 ویا سمند چه سالی رو میشه با این 20 تومن گرفت
    کسی اینجا ماشین میشناسه ؟

206 تیپ 2 مدل 86
    سمند ال ایکس 85
    پژو 405 مدل 87

اغلب این ماشینا عمر مفیدشون رو کردن و موقع خرجشون هست . بهتره یا بودجتون رو افزایش بدید یا از فکر تعمیرنفتن بیرون بیاید .

8. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام برادر

نظر بنده هم به نظر پوریا نزدیک تر است

پراید صفر بگیرید ، هم سواریش خوبه به نسبت مدلهای قدیمی ترش ، هم فرمونش هیدرولیکه و واقعا هیدرولیکش خیلی خیلی خوووب و نرمه و با کف دست که هیچی ، با انگشت هم میتونید فرمون رو بچرخونید ! هم مصرف سوختش قابل قبوله و در کل ماشین کم استهلاکیه .

با توجه به اینکه میگید قصد فروش دارید بعد از یکی دو سال روی همین ماشین صفر مانور بدین

10. 4 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ramin vao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون از دوستان فکر کنم همین پراید صفر رو بگیرم امیدوارم تو یکی دو سالی که دستمه خراب نشه البته بازم باید یکم بیشتر تحقیق کرد.
    هر چند بدم نمیومد 206 یا تو این رنج بگیرم ولی کارکرده هاش .. حوصله تعمیرگاه رفتن رو ندارم ..
    راستی بهتره از کارخونه بخرم یا ازاد و اینکه تحویل چند روزه هست ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون از دوستان فکر کنم همین پراید صفر رو بگیرم امیدوارم تو یکی دو سالی که دستمه خراب نشه البته بازم باید یکم بیشتر تحقیق کرد.
    هر چند بدم نمیومد 206 یا تو این رنج بگیرم ولی کارکرده هاش .. حوصله تعمیرگاه رفتن رو ندارم ..
    راستی بهتره از کارخونه بخرم یا ازاد و اینکه تحویل چند روزه هست ؟
    قیمت بازار بهتره ، درجا هم ماشین رو تحویل میگیرید .

13. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •