تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: برنامه نویسی برای Android و IOS در C#

  1. #1
    آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    پست ها
    1,257

    1 برنامه نویسی برای Android و IOS در C#

    درود
    در ویژوال استدیو 2015 قرار شده امکان برنامه نویسی برای اندروید و ios هم فراهم شود،در نگاه اول ماکروسافت هیچ وقت زیر بار این مسائل نمی رفت و هر موردی رو وجود داشت، خودش می ساخت و میگفت مال ما هست و بهتر هست و از این استفاده کنید. مثلا ویندوز فون! یا برنامه نویسی فقط برای ویندوز!
    درنهایت مجبور شد برای android و ios قابلیت برنامه نویسی هم اضافه کند. این یعنی چی؟ یعنی جامعه آماری و استفاده کنندگان از این دو محصول آنقدر زیاد است که ماکروسافت مجبور شد.تن به چنین کاری دهد.
    حداقل متوجه شد ، ممکن است برنامه نویسان به خاطر محبوبیت آن دو محصول مجبور شوند ویژوال استدیو و زبان های ماکروسافتی رو کنار بزارند. پیش خودش گفت،برای مدتی حداقل اونها رو ماندگار کنیم.
    الان طبق امار فقط 3 درصد از مردم دارن،ویندوز فون استفاده میکنند.
    و سوال مهم این است که وقتی میشود با جاوا برای اندروید کد زد، چرا بیائیم سرعت رو کم کنیم و با سی شارپ کد بزنیم؟!
    تازه مزایای اپن سورس بودن و همه گیر بودن هم جز مزیت به حساب می آید.
    Last edited by iranch; 27-12-2014 at 17:44.

  2. 2 کاربر از iranch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  3. #2
    ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست ها
    4,746

    پيش فرض

    سلام
    چند مسئله وجود دارد...
    اول انکه بهتر می بود بحث را در قالب یک تاپیک مستقل مطرح میکردید، چون بحث پیش می آید، دوستان میخواهند شرکت کنند، موافق و مخالف نظر دهند، سوال و جواب و... و تاپیک جاری از فلسفه وجودی خود دور شده و تبدیل به یک بحث عادی سوال و جواب و مباحثه و... میشود و انسجام و ترتیب هر دو بحث اصلی و فرقی رخ داده از دست می رود.

    و اما بعد، موضوع مطرح شده شما تحت سیستم عامل خاصی است.
    - مشهود و واضح است که سیستم عامل Android بهر دلیلی که بوده بازار تلفن های همراه را دردست خود گرفته،
    - به همان میزان که Windows بیشترین سهم رایانه های شخصی را دردست دارد،
    - و توذیع های گوناگون Linux سرور را اینترنتی را اشباع کرده اند.
    پس حداقل سه حوزه متفاوت سیستم عاملی وجود دارد و میتوان جداگانه و شرایط زبان های برنامه نویسی متفاوت را در این سه حوزه بررسی کرد.
    هر دو زبان #C و Java توانسته اند هرطور شده خود را به هر سه این حوزه ها وارد کنند و شرایط راحت و با کمترین تغییرات را برای توسعه دهندگان خود به نحوی فراهم کنند که بتوانند در هر سه حوزه ورود کنند و خوب نیمچه نبردی هم بین شرکت های ذینفع وجود دارد که به نفع ماست!

    بحثی که شما مطرح کرده اید مربوط به نبرد در حوزه اول است...
    زبان پیشنهادی شرکت اصلی در حوزه Android جاوا است و این یک برگ برنده خوبی برای این زبان است (این یک امتیاز است ولی ضربه فنی سایر زبانها نیست) و خوب البته، خیلی فرقی هم ندارد! همانطور که خیلی از افراد برای برنامه نویسی Windows از زبان Delphi و C-Borland و بسیاری از زبان های برنامه نویسی سایر شرکت ها استفاده میکنند و مشکلی هم ندارد، این که شما از زبان های تحت حمایت مایکروسافت برای توسعه تحت Windows استفاده نکنید به معنی کندی، مشکل، عدم پشتیبانی و... نیست. همانطور که میتوانید بجای Java در Android از هرزبان برنامه نویسی دیگری که ممکن باشد استفاده کنید.

    مایکروسافت هم تلاش کرده با رفتن به سمت اپن سورس (هسته، کامپایلر، فریم ورک و...) راه را برای شرکت هایی مانند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هموار کند و غیر مستقیم ابزارش را در دوحوزه دیگر این نبرد وارد کند. (همانور که Java امکان برنامه نویسی تحت Windows را دارد)

    چیزی که مسلم است آن است که این دعوا به نفع من و شما است!!!
    تا چند سال قبل ورود به حوزه Linux با کمک ابزار #C بسیار سخت بوده ولی الآن به راحتی میتوان با همان VS آشنا و زبان بسیار قدرتمند و پراز امکانات رنگارنگ #C پروژه ساخت و تحت Linux کامپایل کرد که شاید حداقل کنجکاوی خیلی از دوستان باعث شده باشد، امتحان هایی را در این مورد انجام داده باشند. وهمچنین در سمت Java.

    از زاویه دیگر ما توسعه دهنده نرم افزار هستیم، نفع ما در بازار فروش و خرید توسط مشتریان است، و الزاماً دلیلی ندارد تعصب بی معنی داشته باشیم، اگر نیاز مشتریان وابسته به ابزار خاصی باشد که جوابگوی بازار است، مشکلی وجود ندارد ولی خوب البته (هرکسی باهر زبانی) زیاد هم خوشمان نمی آید یک ابزار آشنا را کنار گذاشته و با ابزار جدید کار کنیم

    خلاصه:
    این یک انتخاب است ولی اول باید خود را از دید تعصبی به هر سمت خلاص کنید (برای بیشتر افراد سخت است!)
    سپس حوزه کاری خود را مشخص کنید،
    در نهایت امکانات را بسنجید و انتخاب کنید.
    دقت کنید که در اینترنت درهر ضمینه ای نقل مطالب افراط و تفریطی، بدون پشتوانه علمی، سلیقه ای و... فراوان است.
    هنر تشخیص مطالب بی ارزش (مخصوصاً در اینترنت) را در خود نهادینه کنید تا مزیت ها و معایب واقعی را تشخیص داده و امتیاز بدهید.
    چیزی که در این مسیر میخوانید، افراط و تفریط درآن است، قابل سنجش نیست، عدد نمیتوان به آن داد، فاقد ارزش عملی است، باید آن را فراموش کنید مانند، راحتی، زیبایی، حتی سرعت (جای بحث بسیار دارد و بدلایل متعدد بحث روی آن برای اثباط یک زبان برنامه نویسی فاقد ارزش علمی است) و...

    درنهایت به عنوان نمونه میتوان این مقایسه را مثال بارزی از مقایسه منطقی، قابل سنجش و آزمایش، علمی و مستدل از امکانات دو زبان #C و Java دانست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    امیدوارم مطالب فوق کمکی به دوستان جهت انتخاب ساده تر کرده باشد.
    شب خوش و موفق باشید.

  4. 5 کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  5. #3
    آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    پست ها
    1,257

    پيش فرض

    درود بر شما
    حق با شما هست و باید تاپیک جدید ایجاد میشد اما من ابزار این انجمن و تکه کردن تاپیک ها را ندارم و باید مدیر محترم بخش این کار را انجام دهد.
    این که شما از زبان های تحت حمایت مایکروسافت برای توسعه تحت Windows استفاده نکنید به معنی کندی، مشکل، عدم پشتیبانی و... نیست.
    بله، اما وقتی با سی شارپ بخواهیم برای اندروید کد بزنیم؟ چه کسی هزینه آن را خواهد داد؟ بلاخره یک لایه باید وجود داشته باشد تا این تبدیل را انجام دهد. پس کند خواهد بود.

    یکی از دوستان ما میخواست بره خارج از کشور. در رزومه و اطلاعات ی که پر میکرد با اینکه تجربه چندین ساله در امر شبکه محصولات ماکروسافتی را داشت، به هیچ عنوان اسمش از ماکروسافت نبرد.
    فقط روی لینوکس و اندروید مانور میداد.

    مشهور ترین و پربازدید ترین سایت های اینترنتی به جز خود وب سایت های ماکروسافت ، از زبانی خارج از محصولات ماکروسافتی است. خوب می گویند چون رایگان است! اما آیا چنین شرکت های عظیم و گردن کلفتی ، نمیتوانند هزینه یک لایسنس ویژوال استدیو رو پرداخت کنند؟

    آیا فردی تا به حال مشاهده کرده،مقاله ی علمی با زبان سی شارپ نوشته شده باشد؟!

    آیا منابعی که Sql Server مصرف میکند، با MySql قابل قیاس است؟!

    در مورد وب سایت، بالای 80 درصد وب سایت ها با PHP نوشته شده است. اما در ایران ، سازمان های دولتی علاقه به .Netدارند.

    آیا انجمن ساز همین وب سایت،یعنی vBulletin که با PHP است و دیتابیس ،MySql ضعیف و دچار نقص است؟ جالب اینجاست تمام انجمن ساز ها و سیستم های مدیریت محتوا با PHP است.

    تا چند سال قبل ورود به حوزه Linux با کمک ابزار #C بسیار سخت بوده ولی الآن به راحتی میتوان با همان VS آشنا و زبان بسیار قدرتمند و پراز امکانات رنگارنگ #C پروژه ساخت و تحت Linux کامپایل کرد
    چه چیز سی شارپ آنقدر جذابیت دارد که فردی علاقه مند شود در حوزه لینوکس با C# کد بزند؟

  6. این کاربر از iranch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  7. #4
    ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست ها
    4,746

    پيش فرض

    سلام
    اول لازم است از مدیر انجمن و دوستمان Payman_62 بابت انتقال سه پست فوق تشکر کنم.
    حالا راحت تر میتوانیم صحبت کنیم.

    بله، اما وقتی با سی شارپ بخواهیم برای اندروید کد بزنیم؟ چه کسی هزینه آن را خواهد داد؟ بلاخره یک لایه باید وجود داشته باشد تا این تبدیل را انجام دهد. پس کند خواهد بود.
    دقیقاً کدام هزینه؟ این هزینه اول اثبات وجود میخواهد و سپس سنجش درصد تاثیر و در نهایت این میشود امتیاز مثبت یا منفی...
    (میشود چند الگوریتم مشخص با کد یکسانی در #C و Java را نوشت و روی چند وسیله مختلف اندرویدی امتحان کرد در نهایت ماتریسی تشکیل میشود که میتوان از آن به درصد تفاوت در زمان اجرا رسید... متاسفانه فرصت کافی ندارم ولی اگر دوستان خواستند تحقیق و بررسی کنند میتوانم کمک فکری بدهم...)

    مشهور ترین و پربازدید ترین سایت های اینترنتی به جز خود وب سایت های ماکروسافت ، از زبانی خارج از محصولات ماکروسافتی است. خوب می گویند چون رایگان است! اما آیا چنین شرکت های عظیم و گردن کلفتی ، نمیتوانند هزینه یک لایسنس ویژوال استدیو رو پرداخت کنند؟
    در نهایت چه نتیجه ای میخواهید بگیرید؟ منطقی میخواهید بحث کنید یا ... ؟ با سفسطه در مباحث استدلال منطقی آشنا هستید؟ جملات شما ناخواسته مقدمات یک استدلال را نقض میکند.
    دقت کنید من الآن نمیگویم #C بهتر است یا Java (حداقل فعلاً!)
    بحث سر این است که شما مثال "کمیت" میزنید و بعد میخواهید مخاطب نتیجه "کیفیت" بگیرید.
    - بیشتر مردم ایران، پراید دارند پس پراید باکیفیت ترین خودرو است.
    - بیشتر مردم، خاویار نمیخورد پس خاویار غذای بی کیفیتی است.
    این میشود نوعی از اقلام متعدد سفسطه...
    شما نمیتوانید از پارامتری مانند "کمیت/تعداد" اثبات وجودی پارامتری مانند "کیفیت" را انجام دهید.

    آیا فردی تا به حال مشاهده کرده،مقاله ی علمی با زبان سی شارپ نوشته شده باشد؟!
    چجور مقاله علمی مدنظرتان است؟ مقالات علمی تخصصی برنامه نویسان (در خصوص تکنولوژی و معماری های مشترک روز این رشته) یا مقالات علمی سایر رشته ها (مانند ریاضی)؟
    یعنی با جاوا مینویسند؟
    اگر مقالات علمی سایررشته ها مدنظرتان است، تاجایی که من میدانم بیشتر عاشق همان ++C و Pascal قدیم هستند.
    ولی باید در نظر داشت که کارهای این افراد بیشتر در حوزه اعمال پایه ای است، این افراد کاری به Generic,Reflection,Polymorphism و... دنیای برنامه نویسی ندارند، میخواهند یک سازه کشف مسیر، رمزنگاری، محاسبات چند بعدی و... را انجام دهند.
    (
    خودم شخصاً به یکی از اقوام در رشته دکترای ریاضی کمک کردم تا مسئله ای پردازشی را با کد #C بررسی و تحقیق کند...
    البته هیچ چیز خاصی از #C در آن نیست، منظورم آن است که فقط آرایه(ماتریس) و جمع و تفریق و ضرب و مفاهیم بشدت تودرتو بازگشتی را شامل میشد، از هیچ class آماده یا سفارشی در آن استفاده نشده، فقط چندین تابع flat بود که سرگیجه وار همدیگر را اجرا میکردند.
    این کارها را با C (نه حتی ++C) هم میشد انجام داد ولی چون من با #C راحت تر بودن با #C کمکش کردم.
    )


    آیا منابعی که Sql Server مصرف میکند، با MySql قابل قیاس است؟!
    قیاس شما کجاست، چطور سنجیده اید؟ آیا سخت افزار ، ترافیک و نرم افزار و کد متصل به دیتابیس در دو سنجش یکی بوده؟
    بدون سند راحت میتوان اتهام زد.
    البته میتوان برنامه ای نوشت که 10 یا 20 الگوریتم پردازشی متفاوت (مثلا شاید دیتابیسی Insert را سریع انجام دهد ولی در Delete کند باشد) را روی چند رایانه با دو دیتابیس متفاوت چندین بار اجرا کنید و سپس نتایج را بررسی آماری کرد ولی زمان و کدجامع و مطمئن میخواهد ...

    علی الحساب چیزی که من ترجیح میدهم مقایسه کنم و قابل سنجش باشد...
    نوع های متغییر های پشتیبانی شده بین دو دیتابیس و معادل یابی است.
    کلمات کلیدی و امکانات پیش بینی شده در زبان SQL دو دیتابیس و معادل یابی است.
    و همچین سایر امکانات و یافتن درمعادل در دیگری ...

    حداقل SqlServer را با هم قدش Oracle مقایسه میکردید، کمتر دلم می سوخت!

    آیا انجمن ساز همین وب سایت،یعنی vBulletin که با PHP است و دیتابیس ،MySql ضعیف و دچار نقص است؟
    خیر مشکلی ندارد! ولی منظور چیست؟ چه نتیجه ای میخواهید بگیری؟ باز هم بیان یک مطلب و یک نتیجه گیری نامرتبط...
    مگر سایت های ASP.Net و SQLServer مشکلی دارند؟!
    ضمن اینکه همواره و صریح اعتقاد داشتم ضعف و نقصان مرتبط با برنامه نویس نهایی است.

    دقت کنید که، برنامه نویسان ابزاری مانند PHP,MySQL, ASP.Net, SQLServer,Java و... همه معمولاً افرادی خبره، کاربلد هستند و جنبه های گوناگون را درکدهای خود لحاظ میکندد، شاید ابزاری از ابزار دیگر چیزی کم داشته باشد ولی چیزی که دارد بیشتر مواقع صحیح و سریع کار میکند چون افراد خبره ای آن را نوشته اند.
    بله این افراد هم میتوانند اشتباه می کنند،الگوریتم بد بنویسند و... ولی اکثر خطاها و کندی ها، مشکلات نرم افزاری مرتب با برنامه نویسان عادی است که از این ابزار استفاده میکنند که به یادگیری یک for,if,switch دلخوش هستند و نیازی درخود احساس نمیکنند که دانش خود را افزایش دهند، این افراد بدون توجه به سابقه کار، خطرناک ترین افراد برای برنامه نویسی یک پروژه هستند!

    چه چیز سی شارپ آنقدر جذابیت دارد که فردی علاقه مند شود در حوزه لینوکس با C# کد بزند؟
    چه چیز جاوا آنقدر جذابیت دارد که فردی علاقه مند شود در حوزه لینوکس با Java کد بزند؟
    java میتواند تحت لینوکس اجرا شود، #C هم میتواند تحت لینوکس اجرا شود.
    تفاوتش کجاست؟ چه فرقی دارد که قید لینوکس را اضافه میکنید؟
    حالا میگفتید اندروید، پاسخ میدادیم شرکت تولید کننده اندورید زبان java را برای آن پشتیبانی و پیشنهاد میکند؟
    ولی در لینوکس چنین نیست، java و #c و qt و... در این حوزه برابر هستند، لینوکس متعلق به کسی نیست با زبانی هم پیمان خیشاوندی نبسته.
    پس من به سوال زیر پاسخ میدهم چون اصلاً طرح سوال قبلی را صحیح نمیدانم و بنظرم افکار خواننده را بطور غیر منطقی منحرف میکند.

    سوال صحیح: چه چیز سی شارپ آنقدر جذابیت دارد که فردی علاقه مند شود با #C کد بزند؟
    جامعیت، قدرت/امکانات و درنهایت برای برخی از افراد بلد بودن #C درنتیجه عدم نیاز به یادگیری یک زبان دیگر.

    جامعیت:
    Desktop, Service, Web
    اگر PHP یادبگیرید فقط میتوانید طراحی سایت انجام دهید.

    Java هم درحال حاضر امکان تولید exe و سایت را دارد ولی (مانند دیتابیس Oracle) در بیشتر سرورهای اشتراکی و معمولی وب پشتیبانی نمیشود و سرور اختصاصی میخواهد ، برای تولید نرم افزاری با عرضه عمومی برای یک وب سایت نمیتوانید رویش حساب کنید و باید بروید سراغ همان PHP یا ASP.Net

    قدرت/امکانات:
    نهایت/بیشترین پشتیبانی Expression و Generic و Reflection و... در بین زبان های برنامه نویسی
    حداقل امکانات و تفاوت بین اجزای هسته و اجزای تولید شده برنامه نویسان
    (مثال:
    بحث سر اینکه چطور هسته کارش را انجام میدهد نیست، بحث سر تفاوت در رویکردها و سیسنتکس های عمومی زبان است.
    مثلاً در VB6 تابعی عجیب به نام MID بود که یک طرز استفاده نا معمول به شکل "Mid$(str, 3, 4) = "abcd داشت و شما هیچ جور نمیتوانستید تابعی بنویسید و این شکلی استفاده اش کنید!
    مهم نیست چطور کار میکند ولی مهم آن است که چیز عمومی و مشهودی دارد که به برنامه نویس اجازه تولیدش را نمیدهد و این خیلی بداست!

    جاوا struct دارد ولی فقط برخی متغییر های خودش struct هستند و به برنامه نویس امکان تولید struct را نمیدهد.

    جاوا برای نوع های خودش اپراتور دارد ولی برای نوع های تعریف شده توسط برنامه نویسانش بازتعریف اپراتورها را پیشتیبانی نمیکند.

    الآن #C به جایی رسیده که کامپایلر آن Roslyn با خود #C تولید میشود، این برای من برنامه نویس فرق خاصی ندارد ولی به من اطمینان میدهد که نهایت و قله قدرت در اختیارم است و زبان من برای انجام کارهای خودش از همان امکاناتی استفاده میکند که در اختیار من هم قرار داده.
    #C فقط و فقط بازتعریف یک اپراتور را (نسبت به ++C) ندارد و ان هم اپراتور تک مساوی است (انتقال =) ولی خودش هم در هیچ یک از ساختارهایش از آن استفاده نکرده، قوانین یکسانی در برخورد با struct (حافظه پشته) و class (حافه هیپ) دارد که خودش هم تابع همان قوانینی است که من را ملزم به آن میکند.
    )
    برخی از موارد دیگر هم هستند که خیلی مهم هستند و میدانم بیشتر زبان ها ندارند ولی از وضعیت آن در جاوا مطلع نیستم، مانند امکان کامپایل کدهای #C که در یک string قرار دارند و اجرای آن (این اولین چیزی بود که روی Mono و Linux امتحان کردم و بسیار میترسیدم که در Mono کار نکند که کار کرد و بسیار خوشحال شدم) پس از بیان این موارد که از وضعیت آن در جاوا مطمئن نیستم صرف نظر میکنم.

    موفق باشید.
    Last edited by _H2_; 02-01-2015 at 23:14.

  8. 4 کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  9. #5
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    پست ها
    4

    پيش فرض

    درمورد اعتقاد بعضی که میگن محصولات مایکروسافت بهتره حرفی نمیزنم چون اعتقاد هرکس به خودش مربوطه ولی درمقابل خیلیها هم معتقدن که سیاستهای مایکروسافت لطمه های جدی به برنامه نویس میزنه. چند سؤال رو مطرح میکنم که اگه به جوابشون دقت کنید، متوجه میشین که سیاستهای شرکتهایی مثل مایکروسافت و اپل داره دنیای برنامه نویسی رو نابود میکنه:

    1- چه بلایی سر کسانی که چند سال وقت صرف یادگیری Silverlight کردن اومد؟ الان که مایکروسافت سیاستش رو به سمت WPF تغییر داده، آیا این برنامه نویسهای بیچاره که دوباره باید از صفر همه چیز رو یاد بگیرن گناهی کردن؟

    2- محصولات مایکروسافت ایمنی بیشتری داره یا محصولات Open Source ؟ چند وقت پیش لو رفت که ویندوز، یک نسخه از تمام اطلاعات رو قبل از اینکه توی لایه های شبکه رمزنگاری بشن، مستقیماً و بصورت خام برای سرورهای خاصی در امریکا ارسال میکنه. آیا توی محصولی مثل لینوکس که سورسش بازه میشه اینطوری واسه مردم زیرآبی رفت؟ توی سال 2014 یه آمار بگیرین ببینید چند درصد سرورهای دنیا ویندوزی هستن و این سرورها متعلق به چه کشورهایی هستن (خیلیاش مال ایرانه که دلیلش رو قبلاً گفتم). از بین سایتهای بزرگ دنیا فقط سرویسهای مایکروسافت مثل سایت خودش و بینگ و... ویندوزه. اگه شرایط واقعاً تغییر کرده بود و نگهداری سرورهای ویندوزی کم دردسرتر از قبل شده بود، قطعاً این سایتها یه بازنگری توی سرورشون ایجاد میکردن (حتی اگه نخوان زبانشون رو عوض کنن چون PHP و... روی ویندوز هم اجرا میشن).

    3- مایکروسافت با تمام عظمتش حدود 15000 برنامه نویس و 3000 تست کننده داره ولی واقعاً این اعداد درمقابل چند صد میلیون برنامه نویس در دنیا که میتونن توی پروژه های Open Source مشارکت کنن، عدد بزرگیه؟ اگه لینوکس بازمتن نبود، اینهمه توزیع براش میومد؟

    4- مایکروسافت توی ویندوز 8 منوی Start رو برداشت. آیا قبلش از کسی نظرخواهی کرد؟ اگه پس فردا بیاد بگه نمیخوام پروژه NET. رو ادامه بدم و تکنولوژی جدیدتری رو داریم تولید میکنیم، کاری از کسی بر میاد؟ درمورد Silverlight و WPF یا LinQ و... کاری از دست کسی بر اومد؟ ته تهش اینه که همه اعتراض کنن و بیاد با منت، اونم بعد از یکی دو سال، توی ویندوز 10 منوی استارت رو برگردونه.

    5- Backward Compatibility توی محصولات مایکروسافت چه جایگاهی داره؟ تا حالا دقت کردین وقتی NET. نسخه 4 نصب میکنید، برنامه هایی که با NET. نسخه 2.5 نوشته شده روی سیستم کار نمیکنه و حتماً باید NET. نسخه 2.5 رو هم جداگانه نصب کنید؟ توی همه چیز همینطوریه مایکروسافت. برای مثال Visual C++‎‎‎ Runtime رو درنظر بگیرین. همین الان روی ویندوز خودم نسخه های 2008 و 2010 و... جداگانه نصب هستن تا برنامه ها درست کار کنن. هیچکس مدعی نیست که PHP کامل و بدون نقصه و قطعاً ایرادهای فنی ریز و درشت زیادی داره (مثل هر ابزار دیگه) ولی مسئله اصلی که من روش تأکید دارم، فرصت دادن به Developerها برای سازگارکردن کدهاشون با تغییرات جدید هست که توی NET. این موضوع وجود نداره و عمر Developer هیچ ارزشی برای مایکروسافت نداره.

    6- IDE هایی مثل Visual Studio در عین حال که خیلی کارها رو راحت میکنن، برنامه نویس رو تنبل و بعضاً بیسواد بار میارن و بعنوان مثال، خیلیها فکر میکنن روش استفاده از AJAX فقط همینه که کنترل مربوطه رو توی UpdatePanel بندازیم و PartialRendering رو توی کادر Properties تیک بزنیم. منظورم اینه که خیلی از جزئیات پشت پرده رو به فرد نشون نمیده و درنتیجه اگه زمانی مشکلی پیش اومد، برنامه نویس بدون Visual Studio نمیتونه مشکل رو برطرف کنه. شاید زمانی که مشکلی پیش میاد شما تو مسافرت باشین و بخواین با موبایلتون و ازطریق بررسی و اصلاح سورس کد، مشکل رو رفع کنید. اونوقت میخواین چیکار کنید؟ به مشتری بگین صبر کنه تا برگردین یا از یه جا Visual Studio گیر بیارین؟

    6- کی گفته قراره NET. بازمتن بشه؟ فقط بخشهایی از ASP.NET رو اومدن بازمتن کردن که اونم نشونه تعظیم مایکروسافت درمقابل قدرت جامعه Open Source هست و ثابت میکنه بالأخره این شرکت درمقابل سیاست نرم افزارهای آزاد داره زانو میزنه. تازه همین ASP.NET که بازمتن شده به چه درد میخوره؟ مثلاً قراره روی لینوکس اجرا بشه؟ چطوری؟ با IIS ؟ با Apache قراره NET. رو اجرا کنیم؟ نکنه منظورشون پروژه Mono هست که بیشتر به یه جوک شبیهه؟ اونوقت دیتابیس چی؟ قراره با SQL Server کار کنیم؟ چطوری SQL Server رو روی لینوکس اجرا کنیم؟ اون که بازمتن نشده! تازه بازمتن شدن هم بدرد نمیخوره به تنهایی. نسخه Linux که نداره. نکنه قراره ASP.NET رو همراه با MySQL بکار ببریم؟ میدونید اونوقت چقدر دستور و ساختار داخلی NET. باید عوض بشه؟ یکپارچگی و سازگاری مثال زدنی NET. و SQL Server که همیشه یکی از شعارهای تبلیغاتی مایکروسافت بوده چی میشه پس؟ میبینید؟ همیشه یه جای کار مایکروسافت میلنگه.

    7- من ابداً نمیگم مایکروسافت سرویسهای کمی توی NET. گذاشته ولی مسئله اینه که اگه یک قابلیت خاص رو لازم داشته باشیم که توی NET. نباشه، بجز دعا کردن برای اینکه توی نسخه بعدی بگذارن چه کاری از دستمون بر میاد؟ میخواین به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل بزنین؟ فکر میکنین تا وقتی شرکتی به بزرگی گوگل نباشین، ایمیلهاتون رو میخونن واقعاً؟ حالا درمقابل براشون این سؤال رو مطرح کنید که چه سرویسی لازم دارن که PHP فراهم نکرده؟

    8- بزرگترین سایتهای دنیا که با PHP نوشته شدن رو ببینید: Facebook و Twitter و Wikipedia و Yahoo و WordPress و vBulletin و بطور کلی بیش از 81 درصد سایتهای دنیا
    حالا سؤالم اینه که واقعاً برای شرکتهای بزرگی مثل فیسبوک و... خریدن لایسنس مایکروسافت سخت بوده؟ پولش رو نداشتن؟ یا علت اینکه اومدن سمت PHP اینه که بازمتن هست و میتونن هرطور بخوان سفارشیش کنن؟ اگه PHP بازمتن نبود Facebook چطور میتونست HipHop و HHVM رو براش تولید کنه و بصورت کامپایلی درش بیاره؟ سایت کاخ سفید با Drupal نوشته شده. Drupal با چی نوشته شده؟ بله PHP
    پس این حرف که خیلیها (منجمله خیلی از مسئولین تراز بالای کشور) میگن که PHP چون Open Source هست، امنیت کمتری داره یک ادعای ناشی از بیسوادی مطلق گوینده بیشتر نیست.
    ضمناً چرا فکر میکنید کمیت اهمیت نداره دوست عزیز؟ چرا نباید واقعیتها رو دید؟ اینکه بزرگترین سایتهای دنیا با PHP نوشته شدن مهم نیست؟ اینکه از هر 5 سایت اینترنتی، 4 تاش با PHP درست شده اهمیتی نداره؟ چیزی رو ثابت نمیکنه؟ مطمئنم اونقدر درگیر PHP و فریمورکهاش نشدین یا کسانی که دارن تو این مسیر بطور حرفه ای کسب درآمد میکنن رو نشناختین. چرا نگاهتون فقط به ایرانه؟ توی کشورهای دیگه ببینید چند پروژه Open Source داره توی GitHub و... درست میشه؟ این یک نمونه که با Yii ساخته شده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک سیستم مدیریت پروژه با امکان ایجاد ساب دامین شخصی برای اضافه کردن افراد و چت و کلی امکانات دیگه بین اعضای تیم که بصورت Open Source هم هست. اینا همش بازیه؟ چرا نقطه مقابلش رو نمیبینید؟ کسانی که با ASP.NET کار میکنن واقعاً تو کشور چه پروژه بزرگی باهاش تابحال انجام دادن (بجز پروژه های دولتی که علت تمایلشون به NET. رو قبلاً توضیح دادم) ؟ کدوم پروژه شخصی بزرگ و مهم دنیا با ASP.NET انجام شده؟

    این شرکت بزرگ و عظیمی که شما ازش اسم میبرین (مایکروسافت) تا حالا چه کار بزرگی کرده؟ تمام محصولاتی که ساخته تجاری هستن. شما اگه ویندوز رو قانونی بخرین، برای هر کاربر باید لایسنس جدا بگیرین. این یعنی من بیام به شما ماشین بفروشم بعد بگم واسه هر صندلی بجز راننده، باز باید پول بدی. محصولات مایکروسافت همونطور که از اسمش مشخصه (Micro-soft) برای برنامه های کوچک خوبن ولی واقعاً وقتی گستردگی و تخصصی بودن برنامه شما از یه حدی فراتر رفت، دیگه جوابگو نیست و باید سراغ گزینه های تخصصی توی فیلد کاری مربوطه مثل Delphi و Java و PHP و... رفت. آچارفرانسه ابزار خوبیه ولی هیچوقت باهاش نمیتونید لوله زنگ زده ای که سفت شده رو باز کنید و آچار لوله گیر (ابزار تخصصی) لازم دارین.

  10. 2 کاربر از PCCCE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  11. #6
    کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی
    پست ها
    2,335

    پيش فرض

    بسم الله الرحمن الرحیم.
    سلام.
    1- چه بلایی سر کسانی که چند سال وقت صرف یادگیری Silverlight کردن اومد؟ الان که مایکروسافت سیاستش رو به سمت WPF تغییر داده، آیا این برنامه نویسهای بیچاره که دوباره باید از صفر همه چیز رو یاد بگیرن گناهی کردن؟
    الان دارن Cross Platform طراحی نرم افزار میکنن با همون ساختار سیلورلایت و xaml . میدونید که ساختار کد نویسی UI در xamarin forms برای برنامه نویسی اندروید و ios و win phone و ویندوز و مترو و wpf و ... همه اش xaml است! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


    2- محصولات مایکروسافت ایمنی بیشتری داره یا محصولات Open Source ؟ چند وقت پیش لو رفت که ویندوز، یک نسخه از تمام اطلاعات رو قبل از اینکه توی لایه های شبکه رمزنگاری بشن، مستقیماً و بصورت خام برای سرورهای خاصی در امریکا ارسال میکنه. آیا توی محصولی مثل لینوکس که سورسش بازه میشه اینطوری واسه مردم زیرآبی رفت؟ توی سال 2014 یه آمار بگیرین ببینید چند درصد سرورهای دنیا ویندوزی هستن و این سرورها متعلق به چه کشورهایی هستن (خیلیاش مال ایرانه که دلیلش رو قبلاً گفتم). از بین سایتهای بزرگ دنیا فقط سرویسهای مایکروسافت مثل سایت خودش و بینگ و... ویندوزه. اگه شرایط واقعاً تغییر کرده بود و نگهداری سرورهای ویندوزی کم دردسرتر از قبل شده بود، قطعاً این سایتها یه بازنگری توی سرورشون ایجاد میکردن (حتی اگه نخوان زبانشون رو عوض کنن چون PHP و... روی ویندوز هم اجرا میشن).
    انتشار مطلب بدون منبع موثق؟
    جواب این مغالطه ی توسل به اکثریت رو دوست عزیزم H2 دادن...لطفاً مطلب بالا رو دو سه دور مطالعه کنید.چون بیشتر مردم ایران دارن از پراید استفاده میکنن میشه نتیجه گرفت که پس پراید بهترین ماشین هست؟

    3- مایکروسافت با تمام عظمتش حدود 15000 برنامه نویس و 3000 تست کننده داره ولی واقعاً این اعداد درمقابل چند صد میلیون برنامه نویس در دنیا که میتونن توی پروژه های Open Source مشارکت کنن، عدد بزرگیه؟ اگه لینوکس بازمتن نبود، اینهمه توزیع براش میومد؟
    دوست عزیز مایکروسافت یک شرکت نرم افزاری هست که داره مثل بقیه شرکت ها زحمت میکشه و در آمد کسب میکنه شما انتظار داری طرف بزرگترین IDE توی دنیا رو رایگان و Open Source در اختیار شما قرار بده؟ که چی بشه مثلاً؟ چرا فکر میکنید همه ی ادم های دنیا باید مثل هم باشن و مثل تفکر یک عده کار کنن؟ مگر غیر از این بوده که این شرکت تمام زحمتش رو کشیده تا بهترین و تمام نیاز های کاربرانش رو بر طرف کنه؟

    4- مایکروسافت توی ویندوز 8 منوی Start رو برداشت. آیا قبلش از کسی نظرخواهی کرد؟ اگه پس فردا بیاد بگه نمیخوام پروژه NET. رو ادامه بدم و تکنولوژی جدیدتری رو داریم تولید میکنیم، کاری از کسی بر میاد؟ درمورد Silverlight و WPF یا LinQ و... کاری از دست کسی بر اومد؟ ته تهش اینه که همه اعتراض کنن و بیاد با منت، اونم بعد از یکی دو سال، توی ویندوز 10 منوی استارت رو برگردونه.
    من یه پیشنهاد برات دارم... ما که میدونیم بالاخره قیامت میاد و همه چی نابود میشه مگه مریضیم بریم کار کنیم و تلاش کنیم و نرم افزار طراحی کنیم و بعدش همه چیز کشک؟ دوست عزیز این چه نتیجه گیری ای هست که میکنید اخه؟ شما داری احتمال میدی که مایکروسافت بیاد بگه "نمیخوام پروژه NET. رو ادامه بدم" بعدش با این احتمال میخوای میلیون ها برنامه نویس بگن چشم تو راست میگی ما از فردا میریم جاوا یاد میگیریم... بعدش من یه احتمال دیگه میدم همه ول کنن برن روی یه چیز دیگه کار کنن!!! شایعاتی که پدر مردم رو در میاره همینطوری پخش میشه دیگه!!

    5- Backward Compatibility توی محصولات مایکروسافت چه جایگاهی داره؟ تا حالا دقت کردین وقتی NET. نسخه 4 نصب میکنید، برنامه هایی که با NET. نسخه 2.5 نوشته شده روی سیستم کار نمیکنه و حتماً باید NET. نسخه 2.5 رو هم جداگانه نصب کنید؟ توی همه چیز همینطوریه مایکروسافت. برای مثال Visual C++‎‎‎ Runtime رو درنظر بگیرین. همین الان روی ویندوز خودم نسخه های 2008 و 2010 و... جداگانه نصب هستن تا برنامه ها درست کار کنن. هیچکس مدعی نیست که PHP کامل و بدون نقصه و قطعاً ایرادهای فنی ریز و درشت زیادی داره (مثل هر ابزار دیگه) ولی مسئله اصلی که من روش تأکید دارم، فرصت دادن به Developerها برای سازگارکردن کدهاشون با تغییرات جدید هست که توی NET. این موضوع وجود نداره و عمر Developer هیچ ارزشی برای مایکروسافت نداره.
    همین الان یه برنامه با دات نت 2 نوشتم و روی سیستمی که دات نت 4 نصب بود اجرا کردم مشکلی نداشت!!! آیا شما برای وقتی که از من برای این کار گرفتید ارزش قائل هستید؟ حداقل خودتون تست میکردید سپس شروع به انتقاد کردن میکردید!!!

    6- IDE هایی مثل Visual Studio در عین حال که خیلی کارها رو راحت میکنن، برنامه نویس رو تنبل و بعضاً بیسواد بار میارن و بعنوان مثال، خیلیها فکر میکنن روش استفاده از AJAX فقط همینه که کنترل مربوطه رو توی UpdatePanel بندازیم و PartialRendering رو توی کادر Properties تیک بزنیم. منظورم اینه که خیلی از جزئیات پشت پرده رو به فرد نشون نمیده و درنتیجه اگه زمانی مشکلی پیش اومد، برنامه نویس بدون Visual Studio نمیتونه مشکل رو برطرف کنه. شاید زمانی که مشکلی پیش میاد شما تو مسافرت باشین و بخواین با موبایلتون و ازطریق بررسی و اصلاح سورس کد، مشکل رو رفع کنید. اونوقت میخواین چیکار کنید؟ به مشتری بگین صبر کنه تا برگردین یا از یه جا Visual Studio گیر بیارین؟
    نمیدونم بخندم یا گریه کنم!!!
    چرا ما ماشین سوار میشیم؟ ماشین مارو تنبل میکنه باید با پای پیاده مسافرت کنیم.
    چرا ما گاز برای اشپزی داریم؟ باید هیزم جمع کنیم اینطوری بهتره!
    چرا ما یخچال داریم؟ بشینیم صبح تا شب غذا هارو فوت کنیم تا سرد بمونن تازه شش هامون هم قوی میشه.
    اصلاً چرا ما دکتر میریم؟ بریم خودمون علم پزشکی کسب کنیم همه ی مردم باید دکتر بشن... اگر کسی بره دکتر تنبل میشه و علم پزشکی یاد نمیگیره.

    دوست عزیز در حیطه ی برنامه نویسی نرم افزار ما طراح داریم،معمار داریم،طراحی الگوریتم،مهندسی و آنالیز داریم... تستر داریم و مدیر پروژه و هزار داستان دیگه داریم... قرار نیست یک برنامه نویس بیاد همه چیز رو از بالا و پایین بدونه و آخرش یه پروژه ی ناچیز تحویل مردم بده... من تو این 6 سالی که تجربه داشتم به این مشکلات عجیب غریبی که شما میگید بر نخوردم!

    همون بحث هایی که چند سال پیش با چندین برنامه نویس کهنه داشتیم.

    6- کی گفته قراره NET. بازمتن بشه؟ فقط بخشهایی از ASP.NET رو اومدن بازمتن کردن که اونم نشونه تعظیم مایکروسافت درمقابل قدرت جامعه Open Source هست و ثابت میکنه بالأخره این شرکت درمقابل سیاست نرم افزارهای آزاد داره زانو میزنه. تازه همین ASP.NET که بازمتن شده به چه درد میخوره؟ مثلاً قراره روی لینوکس اجرا بشه؟ چطوری؟ با IIS ؟ با Apache قراره NET. رو اجرا کنیم؟ نکنه منظورشون پروژه Mono هست که بیشتر به یه جوک شبیهه؟ اونوقت دیتابیس چی؟ قراره با SQL Server کار کنیم؟ چطوری SQL Server رو روی لینوکس اجرا کنیم؟ اون که بازمتن نشده! تازه بازمتن شدن هم بدرد نمیخوره به تنهایی. نسخه Linux که نداره. نکنه قراره ASP.NET رو همراه با MySQL بکار ببریم؟ میدونید اونوقت چقدر دستور و ساختار داخلی NET. باید عوض بشه؟ یکپارچگی و سازگاری مثال زدنی NET. و SQL Server که همیشه یکی از شعارهای تبلیغاتی مایکروسافت بوده چی میشه پس؟ میبینید؟ همیشه یه جای کار مایکروسافت میلنگه.

    7- من ابداً نمیگم مایکروسافت سرویسهای کمی توی NET. گذاشته ولی مسئله اینه که اگه یک قابلیت خاص رو لازم داشته باشیم که توی NET. نباشه، بجز دعا کردن برای اینکه توی نسخه بعدی بگذارن چه کاری از دستمون بر میاد؟ میخواین به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل بزنین؟ فکر میکنین تا وقتی شرکتی به بزرگی گوگل نباشین، ایمیلهاتون رو میخونن واقعاً؟ حالا درمقابل براشون این سؤال رو مطرح کنید که چه سرویسی لازم دارن که PHP فراهم نکرده؟

    8- بزرگترین سایتهای دنیا که با PHP نوشته شدن رو ببینید: Facebook و Twitter و Wikipedia و Yahoo و WordPress و vBulletin و بطور کلی بیش از 81 درصد سایتهای دنیا
    حالا سؤالم اینه که واقعاً برای شرکتهای بزرگی مثل فیسبوک و... خریدن لایسنس مایکروسافت سخت بوده؟ پولش رو نداشتن؟ یا علت اینکه اومدن سمت PHP اینه که بازمتن هست و میتونن هرطور بخوان سفارشیش کنن؟ اگه PHP بازمتن نبود Facebook چطور میتونست HipHop و HHVM رو براش تولید کنه و بصورت کامپایلی درش بیاره؟ سایت کاخ سفید با Drupal نوشته شده. Drupal با چی نوشته شده؟ بله PHP
    پس این حرف که خیلیها (منجمله خیلی از مسئولین تراز بالای کشور) میگن که PHP چون Open Source هست، امنیت کمتری داره یک ادعای ناشی از بیسوادی مطلق گوینده بیشتر نیست.
    ضمناً چرا فکر میکنید کمیت اهمیت نداره دوست عزیز؟ چرا نباید واقعیتها رو دید؟ اینکه بزرگترین سایتهای دنیا با PHP نوشته شدن مهم نیست؟ اینکه از هر 5 سایت اینترنتی، 4 تاش با PHP درست شده اهمیتی نداره؟ چیزی رو ثابت نمیکنه؟ مطمئنم اونقدر درگیر PHP و فریمورکهاش نشدین یا کسانی که دارن تو این مسیر بطور حرفه ای کسب درآمد میکنن رو نشناختین. چرا نگاهتون فقط به ایرانه؟ توی کشورهای دیگه ببینید چند پروژه Open Source داره توی GitHub و... درست میشه؟ این یک نمونه که با Yii ساخته شده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک سیستم مدیریت پروژه با امکان ایجاد ساب دامین شخصی برای اضافه کردن افراد و چت و کلی امکانات دیگه بین اعضای تیم که بصورت Open Source هم هست. اینا همش بازیه؟ چرا نقطه مقابلش رو نمیبینید؟ کسانی که با ASP.NET کار میکنن واقعاً تو کشور چه پروژه بزرگی باهاش تابحال انجام دادن (بجز پروژه های دولتی که علت تمایلشون به NET. رو قبلاً توضیح دادم) ؟ کدوم پروژه شخصی بزرگ و مهم دنیا با ASP.NET انجام شده؟

    این شرکت بزرگ و عظیمی که شما ازش اسم میبرین (مایکروسافت) تا حالا چه کار بزرگی کرده؟ تمام محصولاتی که ساخته تجاری هستن. شما اگه ویندوز رو قانونی بخرین، برای هر کاربر باید لایسنس جدا بگیرین. این یعنی من بیام به شما ماشین بفروشم بعد بگم واسه هر صندلی بجز راننده، باز باید پول بدی. محصولات مایکروسافت همونطور که از اسمش مشخصه (Micro-soft) برای برنامه های کوچک خوبن ولی واقعاً وقتی گستردگی و تخصصی بودن برنامه شما از یه حدی فراتر رفت، دیگه جوابگو نیست و باید سراغ گزینه های تخصصی توی فیلد کاری مربوطه مثل Delphi و Java و PHP و... رفت. آچارفرانسه ابزار خوبیه ولی هیچوقت باهاش نمیتونید لوله زنگ زده ای که سفت شده رو باز کنید و آچار لوله گیر (ابزار تخصصی) لازم دارین.
    حوصله ی مقایسه ی زبان های دیگه رو با دات نت ندارم.احساس میکنم همینقدر هم جواب دادم وقتم خیلی گرفته شده!
    توی صحبت هاتون پر مغالطه های مصادره به مطلوب و توسل به اکثریت و ... هست.

    من خیلی توی کف این جمله ات هستم:
    این شرکت بزرگ و عظیمی که شما ازش اسم میبرین (مایکروسافت) تا حالا چه کار بزرگی کرده؟
    واقعاً احساس پوچی بهم دست داد وقتی خودم رو در جایگاهی قرار دادم که همینطوری از روی عصبانیت یه چیزی از خودم ول کنم!!!

  12. 2 کاربر از عــــلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  13. #7
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    پست ها
    4

    پيش فرض

    دوست عزیز، بجای اینکه اینقدر سفسطه کنید، منطقی جواب بدین. اینکه طبق آمار رسمی W3Tech بیش از 81.2 درصد سایتهای دنیا با PHP نوشته شده واقعاً چیزی رو ثابت نمیکنه؟ برای شرکتی مثل فیسبوک واقعاً تهیه لایسنس مایکروسافت سخت نیست. ضمناً واقعاً برین تحقیق کنید ببینید کدوم پروژه بزرگ دنیا با محصولات مایکروسافت داره کار میکنه و آمار این پروژه ها درمقابل سایر پروژه های بازمتن و... چقدره؟ باگهای ویندوز و سایر نرم افزارهای مایکروسافت هم که اکثراً هم امنیتی هستن که دیگه زبانزد خاص و عامه و نیازی نیست درباره اش بحث کنیم. منبع موثق نیازی نیست کافیه توی اینترنت سرچ کنید PHP vs ASP.NET site status ببینید چی میاد. ضمناً حرفهایی که من زدم شایعه نیست دوست عزیز. مایکروسافت چندین بار چنین سورپرایزهایی برای برنامه نویسها ارائه کرده و یکمرتبه یک محصول رو رها کرده رفته سراغ یک تکنولوژی دیگه. درمورد اینکه گفتین قرار نیست همه چیز رو همه بدونن هم بله درسته ولی یک برنامه نویس وب یا یک پشتیبان سرور حداقل باید بدونه پشت پرده توی پروتکل HTTP چی میگذره نه اینکه بیاد از یه ابزاری استفاده کنه که بارها Buggy بودنش به اثبات رسیده. هدف من هم مثایسه دات نت با سایر زبانها نیست چون اصلاً مایکروسافت و محصولاتش رو در حد مقایسه با عظمت جامعه Open Source نمیدونم و همین پست رو هم بخاطر یکی از دوستان که گفتن بیام توی بحث شرکت کنم گذاشتم ولی بد نیست واقعاً به اون سؤال آخری که بخاطرش حس پوچی کردین، پیش خودتون (نه توی جمع یا فاروم) جواب منطقی بدین. جالبه که اکثر سرورهای خود مایکروسافت از ویندوز استفاده نمیکنن (خودش میدونه چه گندی زده). با شرکت محصولات ریز (Micro-soft) خوش باشین. تا وقتی هم که مفهوم و فرهنگ نرم افزار آزاد رو درک نکردین، سراغ اینجور بحثها نیاین چون نمیتونید آزادی رو درک کنید و بحث درمورد آزادی با کسی که توی زندانه و عاشق زندان و زندانبانش هست فایده ای نداره.
    Last edited by PCCCE; 06-01-2015 at 16:07.

  14. این کاربر از PCCCE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  15. #8
    آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    پست ها
    1,257

    پيش فرض

    درود بر تمامی دوستان
    راستش بنده سواد آنچنانی ندارم، و سعی میکنم در حد توانم دلیل و استدلال های خودم را بیارم و اینکه دوستان در بحث شرکت میکنند، جای تشکر داره ، بقیه دوستان که در مرحله تصمیم گیری زبان هستند ، کار برایشان آسان تر شود.
    اما دوستمون با نام کاربری "علی" مقداری عصبانی و کم حوصله هستند
    -
    بیشتر مردم ایران، پراید دارند پس پراید باکیفیت ترین خودرو است.
    شما نمیتوانید از پارامتری مانند "کمیت/تعداد" اثبات وجودی پارامتری مانند "کیفیت" را انجام دهید.
    این بحث کاملا متفاوت است. در ایران،وضعیت خودرو انحصاری هست و تعرفه واردات بالا هست و مردم بر طبق میل شخصی پراید رو خریداری نمیکنند. پس دلیلی بر کیفیت بالا و برتری اون نیست. بحث نتوانستند هست.

    اما آیا شرکت های بزرگ نرم افزاری (من جدیدا و سال های اخیر رو مثال میزنم و نه سال های قبل رو) در خرید لایسنس ویژوال استدیو محدودیت دارند؟ مشکل مالی دارند؟ بحث نتواسنتند مطرح میشود؟ این سوال خیلی برای من مهم و تعین کننده است.
    جالبی قضیه اینجاست که PHP را میتوان رایگان بدست آورد و ایده خود را پیاده کنیم و آن را بفروشیم!

    شرکت Jelsoft پروژه وی بولتین را با PHP کلید زد، چند Leader ارشد اون چند سال پیش حدودا 2009 از این شرکت جدا شدند و دو نفر آنها پروژه XenForo را باز با همان PHP و فریم Zend طراحی و به مرحله تجاری سازی رساندند
    آیا این دو فرد که بسیار ماهر و خبره در کارشان هستند، با خود نگفتند برویم سمت ماکروسافت و خودمان را از PHP راحت کنیم و سریع تر انجمن ساز های دیگر را کنار بگذاریم؟ آیا پول نداشتند؟!

    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا به تعداد پست های این فروم نگاهی بندازید.. آیا با PHP این کار انجام نشده است؟

    من خواهش میکنم به لینک زیر هم نگاهی کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

    من خواهش میکنم نگاهی به لینک زیر بندازید و تعداد انجمن ساز های ساخت شده با زبان PHP را مشاهده فرمائید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

    سیستم های مدیریت محتوا ها ، موفق ترینشان با PHP هستند. یعنی اگر فردی PHP یاد بگیرد میشود گفت یا یک تیر چندین نشانه زده...

    در رابطه با JAVA از وقتی که توسط Oracle حمایت میشود،پیشرفت بهتر و آینده درخشان تری برایش تصور میشود.

    میگویند شرکت ماکروسافت بزرگ و قوی است. آیا Oracle ضعیف و ناتوان است؟ اگر اشتباه نکنم ماکروسافت در 2014 حدودا 128000 کارمند دارد و اوراکل 122000 .
    شما این مقدار کارمندان ماکروسافت را بر پروژه های گوناگون این شرکت تقسیم کنید..... موبایل،سرور و ......

    ترجیحا سری به سایت oracle.com بزنید، پروژه و محصولاتشان قابل تامل است....


    من این رو گفتم اما باز هم باید گفت،یکی از دوستان ما میخواست بره خارج از کشور. در رزومه و اطلاعات ی که پر میکرد با اینکه تجربه چندین ساله در امر شبکه محصولات ماکروسافتی را داشت، به هیچ عنوان اسمش از ماکروسافت نبرد. فقط روی لینوکس و اندروید و جاوا مانور میداد. خوب یعنی چی؟


    این عدم حق کپی رایت ما رو بدبخت کرده،چون مفت هست،فکر میکنیم بهترین هست!

    بهترین و بزرگ ترین وب سایت ها،از محصولات استفاده نیمکنند، خوب این برنامه نویس را دلگرم نمیکند...

    در بحث موبایل و سرور ها حوزه کاملا در اختیار اندورید و لینوکس هست و خداروشکر بحثی در این مورد نیست.

    همه از سرور های لینوکس استفاده میکنند، از جاوا برای اندروید استفاده میکنند، با PHP برای وب سایت کد میزنند،ضرر نکردند بلکه سود هم کردند .
    چرا ما در خلاف جهت مسیر آب حرکت کنیم؟

    انشالله در طول زندگی در هیچ بحث و موردی تعصبی برخورد نکنیم... ما ایرانی ها در حتی پزشک هامون هم تعصب داریم. میگویم فلان پزشک بهترین است و بقیه هیچ ....
    Last edited by iranch; 06-01-2015 at 17:24.

  16. این کاربر از iranch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  17. #9
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    پست ها
    4

    پيش فرض

    ضمن تشکر از توضیحاتتون فقط باید بگم که اسم این شرکت مایکروسافت Micro-soft هست نه ماکروسافت Macro-soft و این شرکت در حدی که بخواد درقالب کلمه Macro بگنجه نیست. ضمناً خیلی از کسانی که در ایران با دات نت کار میکنن، اگه مثل سایر کشورها چند ده هزار دلار هزینه لایسنس میخواستن بدن کلاً قید برنامه نویسی رو میزدن و این مسئله فقط بخاطر اینه که توی کشور ما ماست سون 8000 تومن هست و ویندوز سون 3000 تومن یا اینکه بعنوان مثال ویژوال استودیو نسخه Express و نسخه Ultimate داره کنار هم و هردو به قیمت 2500 تومان فروخته میشه و تازه طرف همونم راضی نیست و میگه کپی اونو نداری بدی؟! نتیجه این میشه که بدون تحقیق همه میرن نسخه Ultimate میخرن بدون اینکه بفهمن چی به چیه. این مشکلات کشور ما درکنار سیاستهای انحصارطلبانه مایکروسافت باعث شده اوضاع IT اینطوری بشه که هرکی از راه میرسه ادعای برنامه نویسی داره درحالی که نهایت هنرش نوشتن برنامه ماشین حساب توی دانشگاه بوده! بعد همین آدم میاد برنامه ای که 1 میلیون قیمتشه با 50 هزار تومان دستمزد انجام میده (درحالی که اگه واسه نرم افزارهاش پول داده بود اینکار رو نمیکرد). اگه کپی رایت به درستی در ایران رعایت بشه، اونوقت همه مفهوم و قدر نرم افزار آزاد رو میفهمن. جایی که شرکتی مثل Apache میاد محصولی مثل Cassandra رو با هزینه هنگفت میخره و رایگان منتشر میکنه تا همه طعم آزادی رو بچشن نه جایی که یکی از کارمندان سابق مایکروسافت میاد لو میده که توی این شرکت یک قانون نانوشته هست که میگه تا وقتی کسی شکایت نکرده یا در عمل مشکلی پیش نیومده، مهم نیست که کدی که مینویسین بهینه باشه یا نه و مهم اینه که کار کنه و در مهلت مقرر برنامه رو برسونین! میتونید درمورد این کارمند سابق مایکروسافت تحقیق کنید (برای اونهایی که احتمالاً میان و میگن سند این حرفت کجاست گفتم که بد نیست یکم دست به جستجو بزنن تا از این خواب خفلت مایکروسافتی بیرون بیان).

  18. 2 کاربر از PCCCE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  19. #10
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    پست ها
    4

  20. 2 کاربر از PCCCE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •