تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: راهنمایی در مورد خرید پاناسونیک 4k

داره خودمونی میشه MufcTalk.com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض راهنمایی در مورد خرید پاناسونیک 4k

سلام دوستان میخواستم تلویزیون بخرم که یک فایل فول اچ دی را روی مدل های مختلفی تست کردم همزمان
    و بین panasonic as800 و lg oled 9700 ممنون می شوم نظر بدهید
    همچنین پاناسونیک مدل ax800 4k هم خیلی مشخصات جالبی داشت (‌البته در بازار ندیدم) که 98 درصد به تصویر پلاسما های پاناسونیک شباهت دارد
    ممنون می شوم دوستان راهنمایی کنند و اینکه کسی اگر پاناسونیک مدلی که گفتم 4k را میدونه از کجا میشه تهیه کنیم ممنون میشم اطلاع دهد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

با سلام
    من خودم پاناسونیک 4k در بازار ندیدم . اگر باشه ارزش خرید بالایی داره . ولی نمیدونم چرا تو بازار یا نیست یا اگر هم هست خیلی کم هست .

lg oled 9700 هم کیفیت ماورایی داره .

3. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوست عزیزم این مدل هایی که گفته شد , بدون شک OLED انتخاب بهتر هست
    هیچکدام از 4K های پانا در بازار ایران موجود نیست
    تنها 4K ای که از لحاظ پارمترهای تصویری قابل رقابت با پلاسماهای برتر پاناست , AX900 هست که به دلیل قیمت نزدیکش به OLED , خیلی ارزش خرید نداره

5. این کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

oled 9700 تقریبا 9 میلیون و خرده ای در میاد و as800 هم که لینک دادم اینجا ( کرمان) 9250 هست
    4k ax800 هم حدود 12-13 در میاد....
    چرا oled را بهتر می دانید؟ ممنون می شوم توضیح دهید چون من تصویر هردوتا را کنار هم دیدم و تفاوتی حس نکردم در تصویرشان

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام
    من خودم پاناسونیک 4k در بازار ندیدم . اگر باشه ارزش خرید بالایی داره . ولی نمیدونم چرا تو بازار یا نیست یا اگر هم هست خیلی کم هست .

lg oled 9700 هم کیفیت ماورایی داره .
    برای اینکه 4k پاناسونیک از x900 سونی هم گرونتر هست. البته طبیعیه. وقتی تیوی درست میکنه با پنل IPS، سیاه عمیق در حد پرچم‌دارهای سونی و سامسونگ با پنل VA، صفحه یکدست در حد پلاسما و زاویه دید ماکزیمم، باید این همه هزینه تمام‌شده در بیاد.
    کلا برند باحالیه پاناسونیک. انگار مدیرهاش بیشتر دنبال انجام کارهای خارق‌العاده در دنیای تلویزیون هستن تا سودآوری. این همه سال کار روی پلاسما و تولید چندین مدل به‌ یادماندنی آنچنان منفعت مالی براشون نداشت ولی بجاش اسمشون بعنوان یک تولیدکننده باکلاس، مخصوصا تو اروپا، جا افتاد. این ذهنیت که تو بازار ایران، برند «سونی» بین مصرف‌کننده‌ها داره و از نظرشون همیشه کیفیت برتر با سونی هست رو پاناسونیک در اروپا داره.

پ.ن:
    خطاب به بازکننده‌ی تاپیک؛
    دوست عزیز اگر نظر من رو میخواید، هنوز برای ماجراجویی در خرید تلویزیون، یک سال زوده. این قیمت‌های ۱۰ و ۱۲ میلیون رو فکر میکنم الان خرج نکنید بهتر باشه. اگر الان تیوی‌ای دارید که راضیتون میکنه، تا حدودا سپتامبر ۲۰۱۵ باهاش سر کنید و اون موقع با این بودجه انتخاب‌های بیشتری خواهید داشت که چه بسا بهتر از گزینه‌های موجود باشن.
    مثلا ممکنه الجی OLED جدیدتری بزنه که همین مشکلات کم مدل فعلی رو نداشته باشه. یا سونی قیمت سری ۹ تلویزیون‌های 4k سال ۲۰۱۴خودش رو پایین‌تر بیاره.
    یا سامسونگ باز هم به این امکانات بی‌شمار تیوی‌های خودش اضافه کنه (مثلا OneConnect Box جدید روشون بذاره)
    یا حتی گوش شیطون کر، از پاناسونیک هم مدل‌های مختلف 4k وارد بازار ایران بشه.
    Last edited by romantic; 01-01-2015 at 14:44.

8. 4 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

تنها برندی که تلوزیون هاش همرده سونی هستند همین پاناسونیک هست . هر دو شرکت ژاپنی .

حیف که گیر نمیاد وگرنه خیلی خیلی تلوزیون های عالی هستند.

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

oled 9700 تقریبا 9 میلیون و خرده ای در میاد و as800 هم که لینک دادم اینجا ( کرمان) 9250 هست
    چرا oled را بهتر می دانید؟ ممنون می شوم توضیح دهید چون من تصویر هردوتا را کنار هم دیدم و تفاوتی حس نکردم در تصویرشان
    برسی انجام شده از HDTVTEST

oled 9700
    مهترین فاکتورها
    پیکسل مرده: دو ساب پیکسل مرده
    یکنواختی صفحه نمایش: قسمت نیمه پایینی صفحه کمی نشت نور به علاوه 10 تا 15 درصد باندینگ
    overscan در HDMI: مقدار 0 درصد با نسبت تصویری که بر روی JUST SCAN تنظیم شده باشد
    BALCKER THAN BLACK: پاس شده
    عمق رنگ سیاه در صفحه کاملا مشکی پس از کالیره : میزان نور 0 کاندلار
    عمق رنگ سیاه در صفحه شطنجی ANSI پس از کالیبره: مقدار نور 0.0004 کاندلار
    رنگ های اصلی(Primary chromaticity) : بسیار خوب
    زاویه دید: فوق العاده
    وضوح حرکتی( Motion resolution): مقدار 600 خط در صورتی که TRU MOTION فعال باشد , در صورت خاموش بودن 300 خط
    تاخیر پردازش یا INPUT LAG: مقدار 55 میلی ثانیه تست شده با دستگاه

AX802

برسی کامل این مدل رو هم خودم انجام دادم که اینجا میتونی ببینی

نتیجه اخلاقی: سیاه بسیار عمیقتر و صفحه یکدست تر و کنتراست بسیار بالاتر 9700 نسبت به AX802
    اصلا این دو قابل مقایسه نیستن
    فراموش نکنید این مدل LCD هست و حتی با 4K بودن هم تمام معایب یک LCD رو با خودش داره

11. این کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

برای اینکه 4k پاناسونیک از x900 سونی هم گرونتر هست. البته طبیعیه. وقتی تیوی درست میکنه با پنل IPS، سیاه عمیق در حد پرچم‌دارهای سونی و سامسونگ با پنل VA، صفحه یکدست در حد پلاسما و زاویه دید ماکزیمم، باید این همه هزینه تمام‌شده در بیاد.
    کلا برند باحالیه پاناسونیک. انگار مدیرهاش بیشتر دنبال انجام کارهای خارق‌العاده در دنیای تلویزیون هستن تا سودآوری. این همه سال کار روی پلاسما و تولید چندین مدل به‌ یادماندنی آنچنان منفعت مالی براشون نداشت ولی بجاش اسمشون بعنوان یک تولیدکننده باکلاس، مخصوصا تو اروپا، جا افتاد. این ذهنیت که تو بازار ایران، برند «سونی» بین مصرف‌کننده‌ها داره و از نظرشون همیشه کیفیت برتر با سونی هست رو پاناسونیک در اروپا داره.

پ.ن:
    خطاب به بازکننده‌ی تاپیک؛
    دوست عزیز اگر نظر من رو میخواید، هنوز برای ماجراجویی در خرید تلویزیون، یک سال زوده. این قیمت‌های ۱۰ و ۱۲ میلیون رو فکر میکنم الان خرج نکنید بهتر باشه. اگر الان تیوی‌ای دارید که راضیتون میکنه، تا حدودا سپتامبر ۲۰۱۵ باهاش سر کنید و اون موقع با این بودجه انتخاب‌های بیشتری خواهید داشت که چه بسا بهتر از گزینه‌های موجود باشن.
    مثلا ممکنه الجی OLED جدیدتری بزنه که همین مشکلات کم مدل فعلی رو نداشته باشه. یا سونی قیمت سری ۹ تلویزیون‌های 4k سال ۲۰۱۴خودش رو پایین‌تر بیاره.
    یا سامسونگ باز هم به این امکانات بی‌شمار تیوی‌های خودش اضافه کنه (مثلا OneConnect Box جدید روشون بذاره)
    یا حتی گوش شیطون کر، از پاناسونیک هم مدل‌های مختلف 4k وارد بازار ایران بشه.
    ممنون بابت پاسختان ولی خب من شاید مجبور باشم تا اسفند خریداری کنم .... امیدوارم حالا به یک نتیجه خوبی برسم
    برسی انجام شده از HDTVTEST

oled 9700
    مهترین فاکتورها
    پیکسل مرده: دو ساب پیکسل مرده
    یکنواختی صفحه نمایش: قسمت نیمه پایینی صفحه کمی نشت نور به علاوه 10 تا 15 درصد باندینگ
    overscan در HDMI: مقدار 0 درصد با نسبت تصویری که بر روی JUST SCAN تنظیم شده باشد
    BALCKER THAN BLACK: پاس شده
    عمق رنگ سیاه در صفحه کاملا مشکی پس از کالیره : میزان نور 0 کاندلار
    عمق رنگ سیاه در صفحه شطنجی ANSI پس از کالیبره: مقدار نور 0.0004 کاندلار
    رنگ های اصلی(Primary chromaticity) : بسیار خوب
    زاویه دید: فوق العاده
    وضوح حرکتی( Motion resolution): مقدار 600 خط در صورتی که TRU MOTION فعال باشد , در صورت خاموش بودن 300 خط
    تاخیر پردازش یا INPUT LAG: مقدار 55 میلی ثانیه تست شده با دستگاه

AX802

برسی کامل این مدل رو هم خودم انجام دادم که اینجا میتونی ببینی

نتیجه اخلاقی: سیاه بسیار عمیقتر و صفحه یکدست تر و کنتراست بسیار بالاتر 9700 نسبت به AX802
    اصلا این دو قابل مقایسه نیستن
    فراموش نکنید این مدل LCD هست و حتی با 4K بودن هم تمام معایب یک LCD رو با خودش داره
    ممنون بابت پاسختان
    من مقایسه ها را خواندم ولی نتیجه گیری تان را متوجه نشدم که چرا OLED را بهتر می دانید؟
    ضمن اینکه دوستان در مورد AS800 هم ممنون می شوم نظرتان را بدهید
    مرسی

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ممنون بابت پاسختان ولی خب من شاید مجبور باشم تا اسفند خریداری کنم .... امیدوارم حالا به یک نتیجه خوبی برسم

ممنون بابت پاسختان
    من مقایسه ها را خواندم ولی نتیجه گیری تان را متوجه نشدم که چرا OLED را بهتر می دانید؟
    ضمن اینکه دوستان در مورد AS800 هم ممنون می شوم نظرتان را بدهید
    مرسی
    دوست عزیزم من نتیجه برسی که گفتم
    سیاه عمیقتر و کنتراست بسیار بیشتر OLED
    تصاویر متحرک در OLED بسیار نرم و روان به نمایش در میاد و حتی زمان پاسخ دهی پسکل ها در OLED به مراتب کمتر از پلاسما هست
    زاویه دید کامل OLED , نمایش فوق العاده جزییات در سایه( که در واقع هر چقدر کنتراست بیشتر باشه جزییات بیشتری در تصاویر تاریک به نمایش درمیاد)
    صفحه یکدست با کمترین نشت نور.

14. این کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوست گرامی من خودم پلاسما پانا سری وی دارم وقتی کیفیت اولد رو از نزدیک دیدم واقعا متحیر شدم به نطرم صبر کن مدلهای جدید تو بازار بیاد ولی اگر عجله داری و بودجه تم میرسه همون اولد رو بگیر

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •