تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مانیتور تلویزیون یا مانیتور معمولی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض مانیتور تلویزیون یا مانیتور معمولی

سلام
    من می خوام یک مانیتور بخرم ولی موندم که مانیتور تلویزیون بخرم یا مانیتور معمولی (فرض کنید هر دو از بهترین جنس و یک اندازه باشن). می خواستم معایب و کاستی های مانیتور تلویزیون رو نسبت به مانیتور معمولی بدونم
    همچنین اگه مانیتور معمولی بخرم راهی هست که بشه بدون روشن کردن تلویزیون و ماهواره شبکه های ایران و ماهواره رو دریافت کرد
    لطفا مانیتور های لینک های زیر رو ببینید و نظرتون رو بگید. همچنین اگه کسی با این مشخصات از برند های دیگه می شناسه اطلاع بده. ولی اول بین این دو تا مقایسه کنید. ( لینک اول مانیتور معمولی و لینک دوم مانیتور تلویزیون سه بعدی هست)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با سپاس

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بستگی به شما داره اگه بودجه حدود 600 تا 800 هست مانیتور خوبه اگه بالای 1م میتونی هزینه کنی به ال ای دی های 32 اینچ فول اچ دی میتونی فکر کنی البته پیکسلها درشتر هستند و فاصله رو باید یکم بیشتر کنید

3. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بستگی به شما داره اگه بودجه حدود 600 تا 800 هست مانیتور خوبه اگه بالای 1م میتونی هزینه کنی به ال ای دی های 32 اینچ فول اچ دی میتونی فکر کنی البته پیکسلها درشتر هستند و فاصله رو باید یکم بیشتر کنید
    ولی من جوابم رو نگرفتم چون سوال و مقایسه من بین مانیتور معمولی و مانیتور تلویزیون بود ولی شما مقایسه رو بین تلویزیون ال ای دی و مانیتور معمولی انجام دادی. من معایب مانیتور تلویزیونی که به طور اختصاصی توسط یک شرکت ساخته می شه مد نظرم بود و مطمئنا با تلویزیون ال ای دی فرق بسیار دارد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •