تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 26

نام تاپيک: مشاوره خرید لپتاپ

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض مشاوره خرید لپتاپ

سلام من قصد خرید یک لپتاپ دارم با کانفیگ هاسول M تو بازار گشتم فقط سری تینک پد M بود بقیه نمیدونم چرا سی پی یو هاشون اکثرا U هست تا اونجا که من میدونم سری Mقدرتمند ترن
    بودجه چندین حالت داره که باید در نظر بگیرمش بستگی به کمک بابام داره

اگه کمک کنه که یا بودجه میرسه به 1800 ایناا یا میرسه 2300
    اگرم کمک نکنه میرسه 1500-600

خودم یک سریچی زدم تو دیجیکالا فوجیتنسو یافتم این مدل البته این مدلم رو حالتی که بودجه برسه 1800 در نظر دارم اون کافنیگش I5 عه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یک چند مدل لنوو هم دیدم حالا موندم چیکار کنم ؟

کاربردمم من نویسنده ام تو سایت Beroozresani.com بخش اخبار فن آوری کار میکنم البته باهاش بازی هم میخام بکنم و همچنین کار های دانشجویی و گه گاهی گرافیکی البته انتظارم در حدبودجمه

حالا میخاستم ببینم چی پیشنهاد میدین ؟

سری U خیلی ضعیفن ؟

کلا هرچی پیشنهاد دارین بدین ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

لپ تاب فقط ایسوس و لنووو
    اول ایسوس

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

سلام من قصد خرید یک لپتاپ دارم با کانفیگ هاسول M تو بازار گشتم فقط سری تینک پد M بود بقیه نمیدونم چرا سی پی یو هاشون اکثرا U هست تا اونجا که من میدونم سری Mقدرتمند ترن
    بودجه چندین حالت داره که باید در نظر بگیرمش بستگی به کمک بابام داره

اگه کمک کنه که یا بودجه میرسه به 1800 ایناا یا میرسه 2300
    اگرم کمک نکنه میرسه 1500-600

خودم یک سریچی زدم تو دیجیکالا فوجیتنسو یافتم این مدل البته این مدلم رو حالتی که بودجه برسه 1800 در نظر دارم اون کافنیگش I5 عه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یک چند مدل لنوو هم دیدم حالا موندم چیکار کنم ؟

کاربردمم من نویسنده ام تو سایت Beroozresani.com بخش اخبار فن آوری کار میکنم البته باهاش بازی هم میخام بکنم و همچنین کار های دانشجویی و گه گاهی گرافیکی البته انتظارم در حدبودجمه

حالا میخاستم ببینم چی پیشنهاد میدین ؟

سری U خیلی ضعیفن ؟

کلا هرچی پیشنهاد دارین بدین ممنون
    سلام ما cpu ضعیف یا قوی نداریم ما بر اساس نیازیمون یکی از سری های u-m -hq-mq بر میداریم
    کاربرد شما مناسب سری u هست با خرید u مشکلی نداری..مزیت های u رو هم که خودت میدونی
    البته من اون قسمتی که گفتی بازی میکنم را میزایم پای بازی های ۴ سال پیش و فانتزی ۰مثل انگری برد.. بازی کردن بازی های ۲۰۱۴-۲۰۱۵ مثل cod:aw-ac:unity با این بودجه شوخی بیش نیست!
    واما چون گفتی تایپ میکنی و کار گرافیکی مهم چیز برات نمایشگر میشه بهتره نمایشگر فول اچ دی با ips بخری که تو این رنج توشبیا s50b136 هست که باید حتما از بابات کمک بگیری قیمتش حدود ۲.۲ هست
    الباه الان دیجی کالا تخفیف گراشته روی مدل های توشیبا و مدل های قوی تر را تا ۲.۳ میشه خرید

4. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

والا من یک لپتاپ دارم ماله 4سال پیشه سیپیوش i5 2410m هست و رم 4 گرافیکم 540 m باهاش هرچی باری جدید بوو تموم کردم البته رو حد وسط ولی خب رو تنظیمات متوسط خوب جواب میده ولی دیگه قدیمیه با این حال در همین حدم لپتاپ جدید اجرا کنه راضیم الان به جز کاهش مصرف سیپیو سری uدیگهج چه مزیت هایی داره
    به نظرتون سریm بخرم یا u اگه بشه خودتون یک تحلیلی بکنین واسم بعدش کیفیت لپتاپ های فوجیتسو و لنوو چیه تو بوزار که گشتم اکثرا لنوو بود سری ام هم فقط سری تینک پد لنوو بود تو بازار ایسوس ها چطوره کیفیتاشون تو رنج 1500 تا 600 همینطور اچ پی

نمیدونم چرا تو بازار سریuبود اکثر لپتاپ ها m خیلی کم بود چراشو نمیدونم ؟!

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

والا من یک لپتاپ دارم ماله 4سال پیشه سیپیوش i5 2410m هست و رم 4 گرافیکم 540 m باهاش هرچی باری جدید بوو تموم کردم البته رو حد وسط ولی خب رو تنظیمات متوسط خوب جواب میده ولی دیگه قدیمیه با این حال در همین حدم لپتاپ جدید اجرا کنه راضیم الان به جز کاهش مصرف سیپیو سری uدیگهج چه مزیت هایی داره
    به نظرتون سریm بخرم یا u اگه بشه خودتون یک تحلیلی بکنین واسم بعدش کیفیت لپتاپ های فوجیتسو و لنوو چیه تو بوزار که گشتم اکثرا لنوو بود سری ام هم فقط سری تینک پد لنوو بود تو بازار ایسوس ها چطوره کیفیتاشون تو رنج 1500 تا 600 همینطور اچ پی

نمیدونم چرا تو بازار سریuبود اکثر لپتاپ ها m خیلی کم بود چراشو نمیدونم ؟!

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

دوست عزیز لپتاپ خوبی داری چرا میخوای عوضش کنی؟؟؟
    لپتاپ های این رنچ هیچ چیز اضافه تر از لپتاپ خودت ندارن مگر نمایشگر با کیفیت تر و وزن کمتر ...اونم فقط تو مدل توشیا هست
    سری یو دمای پایینی دارن یعنی صدا هم نمیدن مصرف هم اگر خارج از خونه استفاده کنی خیلی موثر هست مثلا لپتاپ خودم ۸-۹ ساعت باطری نگه میداره
    ببین یک تجربه خودم من سال گذشته یک مدل سونی خفن داشتم مثل لپتاپ شما فروختمش یک مدل ایسوس ۲ تومنی خردیم همون ساعت اول پشیمون شدم کیفت ساخت این رنج واقعا تو ذوق میرنه حالا بماند که خراب شد و......مجبور شدم یک مدل ۴.۵ از اپل بخرم
    کلا دوست من اگر لپتاپ فعلیت خراب نیست نگهش دار بودجت که زیاد شد حدود ۴ تومن یک مدل خفن بردار
    ۴ سال پیش کیفت لپتاپ ها بالا بوده اما الان خیلی افت کرده الان مدل های زیر ۳ خیلی با کیفیت نیستد با این که از یک کارخونه خارج میشن
    شما تصور کن لپتاپ ۵۰۰ تومنی ۴ سال پیش چی بوده؟؟؟ همونو (از نظر کیفیت و کانفینگ )الان میشه با ۲ تومدخرید!!!!

8. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ن لپتاپه ضرب خورد بعدش دیگه یک مدتی خیلی هنگ میکرد باز یک مدتی هست که خوبه میخام بدمش بره یکیک گوشه اش که شکسته کفشم که ترک برداشته بعدش باتری باید بخرم واسش هارد بخرم کلا ارزش خرج نداره میخام یک چیز جدید بگیرم کیفیت صفحش مهم نیست برام
    مصرفم نه تو خونه است خیلی کم پیش مباد ببرمش بیرون
    وزنشم مهم نیست برام اصولا من از لپتاپام برا همه کار استفاده میکنم یعنی اچار فرانسه است توقعمم در حدقیمتسه اینجا توشیبا زیاد پیدا نمیشه لنوو هست ایسوس هست ایسرم هست حالا تو این رنج قیمت لپتاپی که کیفیتش خوب باشه به نسبت به قیمت از رنج 1500تا 600
    1800 ت
    2000تا 2300 چه مدل های خوبی سراغ دارین یو و ام هم بود بگید

ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

ابسوس سري ايكس هست كه اصلا طرفش نرو خرابيش بالاست
    سري كا از همين ايسوس هست باحاله
    از لنوو z510 هست كه cpu .m داره ولي نمايشگرش ضايع است
    z5070 هم هست cpu .u داره ولي رزلوشنش بالاست ولي با كيفيت نيست ولي بازم از z510 بهتر است
    با برند هاي ديگه هم كار نكردم

11. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حالا با این تفاصیر سری Uیا M بگیرم ؟ بزرگترین شک و دودلیم رو همینه میترسم سری U بخرم کم بیاره و قدرتی که باید داشته باشه رو تداشته باشه
    به نظرتون چرا اکثر لپتاپ های تو بازار سری U اند و سری M کمه ؟
    یعنی سری های M بدرد نمیخورن ؟؟؟؟

و در پایان مرسی حجت جان و بقیه

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

ببیند mq-hq پردازنده قدرتمندی هست که معمولا برای گیم سنگین یا مدل مالتی مدیا قوی استغاده میشه که این رنچ بالای ۳.۵ قیمت دارند
    ولی تو رنج زیر ۳ تومن چون هیچ کدوم گرافیک قوی ندارند در نتیجه کمتر کسی از تمام قدرت cpu استفاده میکنه پس میان سری u قرار میدن ب دلیل همین مزیت های که گفتم
    خیلی کم پیش میاد کسی که فقط cpu قوی بخواد چون رندر یا بازی که کارای سنگین cpu هستند هر دو گرافیک نیاز دارد

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •