تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: مشاوره برای خرید تلویزیون LED , 3D , با بهترین کیفیت تصویر و صدا 47 اینچ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض مشاوره برای خرید تلویزیون LED , 3D , با بهترین کیفیت تصویر و صدا 47 اینچ

بودجه نهایت تا 3.5
    دوستان بین برندهای مختلف لطفن بهترین پیشنهادها با توجه به قیمت چیه ؟
    نمیخوام جای تلویزیون آینه دق بگیرم، خودم خیلی حساسم وبه جزییات اهمیت میدم و نمیخوام بعدها احساس پشیمونی کنم...
    از نظر عمق رنگ سیاه و کیفیت تصاویر sd و hd میخوام تفاوتش ملموس باشه...
    چون ----- مدل بالا دارم کانال های hd هم زیاد میبینم....
    خودم عاشق HX925 و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سونی شدم ولی نکبتا قیمتشون خیلی بالاست، حالا با توجه به بودجه من بهترین پیشنهادتون چیه ؟
    در ضمن من اهوازم و اگه جای معتبر و مناسب میشناختین معرفی کنید...
    ممنون...
    Last edited by piz; 26-12-2014 at 13:00.

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بودجه نهایت تا 3.5
    دوستان بین برندهای مختلف لطفن بهترین پیشنهادها با توجه به قیمت چیه ؟
    نمیخوام جای تلویزیون آینه دق بگیرم، خودم خیلی حساسم وبه جزییات اهمیت میدم و نمیخوام بعدها احساس پشیمونی کنم...
    از نظر عمق رنگ سیاه و کیفیت تصاویر sd و hd میخوام تفاوتش ملموس باشه...
    چون ----- مدل بالا دارم کانال های hd هم زیاد میبینم....
    خودم عاشق HX925 و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سونی شدم ولی نکبتا قیمتشون خیلی بالاست، حالا با توجه به بودجه من بهترین پیشنهادتون چیه ؟
    در ضمن من اهوازم و اگه جای معتبر و مناسب میشناختین معرفی کنید...
    ممنون...
    اگر براتون مهم نیست با گارانتی باشه، میتونید با حدودا ۴میلیون تومن سونی 50W800B رو بخرید.
    سامسونگ 46H7000 هم با حدودا ۳میلیون تومن انتخاب مناسبیه.
    هردو کیفیت دوبعدی عالی‌ای دارن با کنتراست بالا، رنگ‌های زنده و صفحه یکدست. در کیفیت سه‌بعدی سامسونگ برتری نسبتا محسوسی داره. هردو برند هم در پردازش تصویر زبانزد هستن، پس مشکلی در کیفیت تصاویر SD ندارن.
    شاید اگر یکی‌دو ماه صبر کنید قیمت مدل سونی تا ۳.۵ میلیون هم پایین بیاد.
    راستی این مدل سونی رو در بانه بیشتر با نام 50W828B می‌فروشند.

اگر هم گارانتی براتون مهمه از تاپیک زیر استفاده کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان دیگه هم ممنون میشم مشارکت کنن و پیشنهاداتشون بدن...

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نظر من هم رو w800b هست اه فقط کیفیت تصویر دو بعدی برات مهمه.

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

lb870
    lb7200
    یه مگاه بنداز
    البته اگه بدون گارانتی میخوای

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سونی w800 50 اینچ بدون گرانتی پیدا کردم 3950، به نظرتون خوبه و ارزش داره که بدون گرانتی کلن بخرم ؟ با گرانتی حدود 5 میلیون بود !!!
    در ضمن فروشنده گفت که جلو خودمون تست میکنه و بعد تحویل میده و مالزی هم هستش... لطفا راهنمایی کنید...
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سری ET60 پاناسونیک رو ببین و خودت قضاوت کن. خیلی بهتر از w800 سونی هستش. به چشم خودت بیش از هر چیزی اعتماد کن.
    تمام مارک ها رو با هم مقایسه کدم هیچکدوم به پاناسونیک نمیرسیدن. گرون تر هست ولی واقعا ارزشش رو داره. از لحاظ زیبایی هم که حرف نداره با اون قاب آلومینیومیش و پشت فلزیش و پایه ای زیبا. صداش عالیه چون خودش یه ساب ووفر داخلی داره. هیچ فروشگاهی اجازه نداد سه بعدی رو تو مغازه تست کنم جز پاناسونیک که از کارش مطمین بود. پشتش هم فلزی هستش. اپلیکیشن کنترل بر روی موبایل های اپل و آندروید داره که خیلی کار باهاش رو عالی میکنه. ساخت مالزی، اسمارت، و.... بقیش رو خودت ببین.
    Last edited by dmco; 27-01-2015 at 01:24.

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سری ET60 پاناسونیک رو ببین و خودت قضاوت کن. خیلی بهتر از w800 سونی هستش. به چشم خودت بیش از هر چیزی اعتماد کن.
    تمام مارک ها رو با هم مقایسه کدم هیچکدوم به پاناسونیک نمیرسیدن. گرون تر هست ولی واقعا ارزشش رو داره. از لحاظ زیبایی هم که حرف نداره با اون قاب آلومینیومیش و پشت فلزیش و پایه ای زیبا. صداش عالیه چون خودش یه ساب ووفر داخلی داره. هیچ فروشگاهی اجازه نداد سه بعدی رو تو مغازه تست کنم جز پاناسونیک که از کارش مطمین بود. پشتش هم فلزی هستش. اپلیکیشن کنترل بر روی موبایل های اپل و آندروید داره که خیلی کار باهاش رو عالی میکنه. ساخت مالزی، اسمارت، و.... بقیش رو خودت ببین.
    ولی avforums که مو رو از ماست میکشه چیز دیگه ای میگه
    w800b [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ET60 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by p30g; 28-01-2015 at 22:40.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

هیچوقت کامل به اطلاعات روی کاغذ اعتماد نکنین. من اینا همه رو با تصویر مشابه کنا هم مقایسه کردم. اونقدی هم کارم رو بلدم که فروشنده ها با مثلا تغییر نتظیمات نتونن سرم رو کلاه بزارن. من خودم رشته تحصیلیم الکترونیک هست و کاملا با همه این واژه هایی که روی کاغذ مینویسن آشنام. خیلی از این اطلاعاتی که روی کاغذ میدن توی شرایط خاص یا آزمایشگاهی تست شده یا واحد اندازه گیریشون با هم فرق داره. تازه اگه سازنده دستگاه راستش رو گفته باشه و اغراق نکرده باشه. واسه همین میگم به چشم خودت بیشتر از هر چیزی اعتماد کن. یبار که et60 رو کنار w800b مقایسه کنی خودت متوجه تفاوت زیادشون میشی. بازم توصیه میکنم به چشم خودت از هرچیزی بیشتر اعتماد کن. موفق باشی.
    این لینک رو هم ببین که مقاله خوبی هستش و حتما "مطالب مرتبط" که لینکشون با رنگ قرمز هستش رو هم ببین.
    امیدوارم این لینکم خلاف مقررات نباشه چون هدفم اول افزایش اطلاعات خودم و سپس دوستانم هستش.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

هیچوقت کامل به اطلاعات روی کاغذ اعتماد نکنین. من اینا همه رو با تصویر مشابه کنا هم مقایسه کردم. اونقدی هم کارم رو بلدم که فروشنده ها با مثلا تغییر نتظیمات نتونن سرم رو کلاه بزارن. من خودم رشته تحصیلیم الکترونیک هست و کاملا با همه این واژه هایی که روی کاغذ مینویسن آشنام. خیلی از این اطلاعاتی که روی کاغذ میدن توی شرایط خاص یا آزمایشگاهی تست شده یا واحد اندازه گیریشون با هم فرق داره. تازه اگه سازنده دستگاه راستش رو گفته باشه و اغراق نکرده باشه. واسه همین میگم به چشم خودت بیشتر از هر چیزی اعتماد کن. یبار که et60 رو کنار w800b مقایسه کنی خودت متوجه تفاوت زیادشون میشی. بازم توصیه میکنم به چشم خودت از هرچیزی بیشتر اعتماد کن. موفق باشی.
    این لینک رو هم ببین که مقاله خوبی هستش و حتما "مطالب مرتبط" که لینکشون با رنگ قرمز هستش رو هم ببین.
    امیدوارم این لینکم خلاف مقررات نباشه چون هدفم اول افزایش اطلاعات خودم و سپس دوستانم هستش.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    زومیت مرجعی برای افزایش اطلاعات
    avforums غیر قابل اعتماد

جای هیچگونه بحثی باقی نمیمونه

موفق باشید

12. این کاربر از p30g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •