تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: دنلودر Orbit فایلهای مستقیم از سایتهایی که اکانت می خرم را خراب می کند!!

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

8 دنلودر Orbit فایلهای مستقیم از سایتهایی که اکانت می خرم را خراب می کند!!

درود

بخاطر گران بودن سریال برنامه دنلودر IDM و خراب کردن فایلهای دنلودیم رفتم سراغ دنلودر رایگان Orbit و الان حدود 2 - 3 ماه است که استفاده می کنم و فایلهای رایگان و لینکهای مستقیم رو از سایتهایی که فایل رایگان ارائه می کنند را بدون مشکل و خرابی فایل دنلود می کنم و خیلی راضیم. اما اگر از سایتی اکانت بخرم و مثلا فیلم دنلود کنم یا در ابتدای دنلود بجای دنلود فایل بزرگ فیلم یک صفحه html برام می گیره یا فایل را در حدودی مثلا 120 یا 30 می گیره و اون را خراب می کنه و حتی امکان دنلود از همان نقطه یا Resume نیز رو از بین می بره. حتی در قسمت تنظیمات برنامه بخشی است که آدرس سایتهایی که از اون فایل دنلود می کنیم رو می شود اضافه کرد و با اینکه آدرس سایت مورد نظرم رو هم به برنامه دادم باز فایلها رو خراب می کنه و دنلود نمی کنه و اگر هم بکنه کامل و درست نمی گیره و در حین دنلود خراب میشه ولی لینک مستقیم از سایتهای رایگان بدون مشکل و حتی یک خرابی در این 2- 3 ماه برام دنلود شده.

سپاس

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام از منوی نرم افزار مسیر مقابل رو دنبال کنین: Preferences > Site Manager > New بعدش هم URL که آدرس سایت، و یوزر و پسورد رو وارد کنین و مرحله به مرحله OK
    Last edited by *Shayan*; 26-12-2014 at 12:51.

3. این کاربر از *Shayan* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام از منوی نرم افزار مسیر مقابل رو دنبال کنین: Preferences > Site Manager > New بعدش هم URL که آدرس سایت، و یوزر و پسورد رو وارد کنین و مرحله به مرحله OK
    در پست هم گفتم به قسمتی در تنظیمات برنامه رفتم و آدرس سایتی که از آن اکانت خریدم رو وارد کردم که همانی است که شما فرمودید ولی فایده نداشت و باز در دنلود فایل به مشکل بر خورد و فایل خراب شد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

در پست هم گفتم به قسمتی در تنظیمات برنامه رفتم و آدرس سایتی که از آن اکانت خریدم رو وارد کردم که همانی است که شما فرمودید ولی فایده نداشت و باز در دنلود فایل به مشکل بر خورد و فایل خراب شد.
    اگه ممکنه آدرس اون سایت رو بذارین.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اگه ممکنه آدرس اون سایت رو بذارین.
    سایت معروف دنلود فیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . البته شماره مورد نظر بخاطر فیلترینگ سایت بعد از مدتی تغییر می کنه. فکر کنم اگر از سایت دیگه ای هم اکانت بخرم همین وضع باشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سایت معروف دنلود فیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . البته شماره مورد نظر بخاطر فیلترینگ سایت بعد از مدتی تغییر می کنه. فکر کنم اگر از سایت دیگه ای هم اکانت بخرم همین وضع باشه.
    تو کادر URL آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو وارد کنین از اونجایی که فعلا لینک های این سایت با این آدرس شروع میشه.
    پ.ن: تاینی چند وقتیه برای لینک هاش از uploadin.net استفاده میکنه بعضی سرورای این سایت مشکل دارن که این رو باید به خودشون اطلاع بدین تا درستش کنن مربوط به چیز دیگه ای نمیشه.
    Last edited by *Shayan*; 26-12-2014 at 22:00.

8. این کاربر از *Shayan* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

تو کادر URL آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو وارد کنین از اونجایی که فعلا لینک های این سایت با این آدرس شروع میشه.
    پ.ن: تاینی چند وقتیه برای لینک هاش از uploadin.net استفاده میکنه بعضی سرورای این سایت مشکل دارن که این رو باید به خودشون اطلاع بدین تا درستش کنن مربوط به چیز دیگه ای نمیشه.
    احتمال زیاد بخاطر همین آپلود کردن رو اون سرورهای uploadin هست. سایت دنلود فیلم که این مشکل رو نداشته باشه چی سراغ دارید که با Orbit بدون مشکل و نگرانی فیلم دنلود کنم. ایران فیلم یا مووی فایر چطورند؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

احتمال زیاد بخاطر همین آپلود کردن رو اون سرورهای uploadin هست. سایت دنلود فیلم که این مشکل رو نداشته باشه چی سراغ دارید که با Orbit بدون مشکل و نگرانی فیلم دنلود کنم. ایران فیلم یا مووی فایر چطورند؟
    به نظرم مشکلتون رو به خودشون بگین باید حل کنن چون خیلی وقته سرویس میدن.
    اون دو تا هم بعد تاینی جزو خوبا هستن.

11. این کاربر از *Shayan* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

یه مورد دیگه که یادم رفت بگم اینه که پسر خالم از IDM با سریال خریداری شده استفاده می کنه و چند ماه از تاینی فیلم دنلود می کنه ولی مشکل من رو نداره. شاید برنامه Orbit هست که با این لینکهای آپلودین مشکل داره. حالا یک تماسی هم با گردانندگان سایت تاینی می گیرم ببینم چی میگن و راه حلشون چیه. ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •