تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: عرضه تلویزیون‌های کوانتومی فوق‌دقیق در سال ۲۰۱۵

  1. #1
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    پيش فرض عرضه تلویزیون‌های کوانتومی فوق‌دقیق در سال ۲۰۱۵

    عرضه تلویزیون‌های کوانتومی فوق‌دقیق در سال ۲۰۱۵

    شرکت ال‌جی دومین شرکت برتر سازنده تلویزیون در جهان بعد از سامسونگ می‌گوید از سال ۲۰۱۵ تلویزیون‌های فوق‌دقیق ۵۵ و ۶۵ اینچی‌اش را روانه بازار می‌کند.






    به گزارش فارس به نقل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این تلویزیون ها که به تلویزیون های کوآنتومی معروف شده اند قرار است اولین بار در نمایشگاه فناوری سی ای اس در لاس وگاس آمریکا در معرض دید علاقمندان قرار بگیرند. این نمایشگاه در اوایل ژانویه سال 2015 آغاز می شود.
    ال جی می گوید مدتی بعد از برگزاری نمایشگاه سی ای اس فروش این تلویزیون ها را آغاز می کند، اما به جزییات بیشتری در این زمینه اشاره نکرده است. در تلویزیون های کوانتومی از لایه بسیار نازکی از کریستال های متصاعدکننده نور در کنار کریستال های مایع ال سی دی استفاده می شود که موجب بهبود قابل توجه کیفیت تصویر در مقایسه با ال سی دی های عادی می شود.
    در حال حاضر شرکت سونی تنها شرکتی در جهان است که تلویزیون های کوانتومی با چنین کیفیتی تولید می کند. مزیت این تلویزیون ها در مقایسه با تلویزیون های OLED هزینه تولید پایین تر است که بر استقبال کاربران تاثیرگذار خواهد بود.
    انتهای پیام/آ

  2. 3 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •