تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: راهنمایی برای ایجاد پارتیشن جدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض راهنمایی برای ایجاد پارتیشن جدید

سلام دوستان

هارد لپتاپم رو از کسی که خریدم برام پارتیشن بندی کرد
    دو تا درایو 164 گیگی یکی هم 293 گیگی تمام درایوام رو پر از اطلاعات کرده بودم تا این که بخاطر ویروسی شدن بد سیستم مجبورم ویندوزو عوض کنم تمام اطلاهات درایو ویندوزمو انتقال دادم به هارد اکسترنالم
    در ضمن توی اون دو تا درایو دیگم هم پره اطلاعاته بدلیل نداشتن حجم خالی در هلرد اکسترنال نتونستم اونارو هم خالی کنم
    حالا با این شرایط میشه درایو ویندوزمو که حجمش 293 گیگه بدون از دست دادن اطلاعات دو درایو دیگه پارتیشن بندی کنم؟
    خواهشا کمکم کنید

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

هارد لپتاپم رو از کسی که خریدم برام پارتیشن بندی کرد
    دو تا درایو 164 گیگی یکی هم 293 گیگی تمام درایوام رو پر از اطلاعات کرده بودم تا این که بخاطر ویروسی شدن بد سیستم مجبورم ویندوزو عوض کنم تمام اطلاهات درایو ویندوزمو انتقال دادم به هارد اکسترنالم
    در ضمن توی اون دو تا درایو دیگم هم پره اطلاعاته بدلیل نداشتن حجم خالی در هلرد اکسترنال نتونستم اونارو هم خالی کنم
    حالا با این شرایط میشه درایو ویندوزمو که حجمش 293 گیگه بدون از دست دادن اطلاعات دو درایو دیگه پارتیشن بندی کنم؟
    خواهشا کمکم کنید
    سلام .

درایوی که ویندوز را روی آن نصب ردید که از قبل پارتیشن بندی شده هست !

منظورتان جدا کردن مقداری فضا از این درایو و اضافه کردن آن به درایو بغل دستی آن هست ؟ یا اینکه مقداری فضا از آن جدا کنید و یک پارتیشن جدید بسازید ؟

اگر اینطور هست میتونید با استفاده از برنامه MiniTool Partition Wizard و از قسمت Split مقداری فضا جدا کنید . این فضای جدا شده را یا میتوانید به پارتیشن بغل دستی merge کنید یا اینکه یک پارتیشن جدید بسازید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •